Dodaj do ulubionych

Odsprzedam oryginalne kropelki Sab Simplex

16.03.14, 14:45
Witam,
mam do odsprzedania 1 opakowanie kropli, kupiłam 2 opakowania dla mojego synka
( asekuracyjnie ) ale jedno w zupełności wystarczyło - kolki minęły :)
Oryginalne niemieckie dla niemowląt.
Kropelki na bóle brzuszka, kolki - Sab Simplex firmy Pfizer Pharma.
Preparat sprowadzony bezpośrednio z Niemiec.
Sab simplex jest jednym z najskuteczniejszych preparatów na niemowlęce kolki, polecany przez wielu pediatrów.
Cena : 30 zł ( plus ewentualny koszt przesyłki )
Termin ważności kropelek : 07.2016 r.
Kontakt email amilo72@wp.pl
Jestem z Dabrowy Górniczej, możliwy odbiór na terenie Dabrowy G. lub wysyłka pocztą
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Odsprzedam oryginalne kropelki Sab Simplex IP: *.static.system77.pl 07.05.14, 23:40
      Chętnie kupię krople
    • Gość: Genowefa Paczkowsk Re: Odsprzedam oryginalne kropelki Sab Simplex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.14, 08:20
      witam
      interesuje mnie czy jeszcze jest aktualna oferta dotycząca kropelek niemieckich na kolkę
      • Gość: gość Re: Odsprzedam oryginalne kropelki Sab Simplex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.14, 22:58
        Witam. Też posiadam 1 opakowanie z Niemiec (oczywiście nieotwierane), które zostało mi po dziecku. Też jestem z Dąbrowy G. Termin ważności do 5/2015. tel. 697858118 lub ewamigo@o2.pl
        • Gość: Mati Re: Odsprzedam oryginalne kropelki Sab Simplex IP: *.play-internet.pl 02.01.15, 13:23
          Posiadam 2 opakowania kropelek Sab Simplex, termin waznosci 05/2015. Kupilismy dla corki 4 szt ale zuzylismy tylko 1,5 wiec do odsprzedania mam 2 nieotwierane oryginalne opakowania kropelek.
          Zainteresowanych prosze o kontakt : matuszka2014@gmail.com
    • Gość: magda Re: Odsprzedam oryginalne kropelki Sab Simplex IP: *.retsat1.com.pl 16.04.15, 12:17
      czy nadal Pani posiada te kropelki Sad Simplex? Chetnie kupie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka