17.02.06, 01:46
www.dabrowa.funurl.com ZAPRASZAMY
Obserwuj wątek
    • klocekdg Re: FORUM DG 10.03.06, 13:49
      jest jeszcze www.dabrowa.glt.pl zapraszamy na obydwa fora ;) bo tutaj nie ma
      czego szukac ;)
      • klocekdg Re: FORUM DG 28.06.06, 22:32
        OO widze ze ostatno forum gazety ruszyło z miejsca, ale nadal zachęcam do
        odwiedzin www.dabrowa.funurl.com
        • kelo Re: FORUM DG 29.06.06, 08:45
          ruszyło i mam nadzieję, że się rozkręci. Każda wymiana słów jest rzeczą dobrą
          pozdrawiam ciepło
          olo
          • baja47 Re: FORUM DG 29.06.06, 09:06
            Wybywam z Dąbrowy . Jadę do Wwy na trochę,na spotkanie po latach.....31 !!!!!!!!!!
            A znajomi mieszkają od niedawna w ,nomen omen Dąbrowie, lecz to dzielnica
            Kampinosu :)))))))

Wiozę ze sobą zdjęcia sprzed lat i te, w ktorych ewoluowałam do stanu obecnego
            :))))))

Internet sprowokował i ułatwił mi odszukanie :)))))))))

Pozdrawiam
            • le_szek Re: FORUM DG 29.06.06, 17:01
              baja47 napisała:

> Wybywam z Dąbrowy . Jadę do Wwy

Ale wrócisz? Pamiętasz, jak to leciało: "Konduktorze łaskawy, byle nie do
              Warszawy" :-)
              • baja47 Re: FORUM DG 05.07.06, 12:13
                Witam forum !!!!!!
                Wrociłam, nabierając w międzyczasie dystansu do Dąbrowy, a teraz patrząc
                niejako,ponownie z dystansu, do oglądanego niedawno miasta.......
                Reasumując, nie ma jak w domu......
                Oglądałam Wawę w tempie ekspresowym,a co poruszyło moja estetykę, z oglądanej w
                galopie stolicy ?????????
                to schludnie i elegancko ubrani starsi ludzie, w bielach i jasnościach strojow,
                nie rzadko słomkowych kapeluszach, a że przemieszczałam się też autobusami,nie
                spotkałam tępo wpatrujących sie młodych i młodszych w szybę, wręcz nagminne
                ustępowanie sobie miejsca, to z marszu należałoby u nas wprowadzić,
                lecz.....ech, nie mnie zawracać Wisłę kijem,bo tu w DG, jeszcze tym kijem
                mogłabym dostać............
                • le_szek Re: FORUM DG 05.07.06, 13:28
                  Fajnie, że wróciłaś.
                  Choć forum ostatnio przysnęło :-(
                  Miejmy nadzieję, że to kwestia złych warunków biometeo...
                  • kelo Re: FORUM DG 05.07.06, 14:59
                    Aż się nie chce cokolwiek chcieć.
                    Wawa zawsze była dla mnie miastem na dwa, trzy dni. Przlatywałem zawsze to
                    miasto lotem koszącym w poszukiwaniu płyt, których u nas było próżno szukać. Ran
                    pod zajezdnię na stopa i wieczorem już w domu. Ale wtedy to było tak samo
                    siermiężne miasto jak nasze dzisiaj
                    • baja47 Re: FORUM DG 05.07.06, 16:02
                      kelo napisał:
                      > siermiężne miasto jak nasze dzisiaj

siermiężni są w dalszym ciągu ludzie, ktorzy nadaja charakter miastu, ja
                      bynajmniej tak uwazam,kazde punkty na mapie zwane...miastem, mają swoje corso,
                      awenidy, deptaki, a tak się składa,że Wawa ma ich więcej niż inne miasta, no bo
                      ma, bo musi mieć i tyle......
                      jednak ludzie, ludzie tworzą globalnie charakter miasta i idąc tym tokiem
                      myślenia, nasze miasto będzie dalej siermiężne lecz w zasoby potencjału
                      wartościowego, oświeconego i obytego, jego mieszkańca.....
                      To smutne, ale oczywiste, miniony desant i jego drugie pokolenie, dają
                      siermiężny obraz jego rzeczywistości......
                      • klocekdg Re: FORUM DG 07.07.06, 17:29
                        Czy mi sie wydjae czy zniknoł stad mój post ??
                        • kelo Re: FORUM DG 08.07.06, 10:20
                          klocekdg napisał:

> Czy mi sie wydjae czy zniknoł stad mój post ??

Masz rację, zniknął, pisałem wcześniej, że FAQ i odpowiedzi dotyczące innych
                          forów zadaje się na właściwych forach.
        • le_szek Re: FORUM DG 29.06.06, 17:00
          Szkoda, że tamto forum jest na php - nie mogę się tam połapać :-( Siakieś mało
          czytelne dla mnie. Choć kiedyś już odpowiedzi tam szukałem (i dostałem), nawet
          zarejestrowany jestem.
        • bmwd Re: FORUM DG-jak obsługiwać? 29.06.06, 22:20
          Weszłam na proponowane forum ale nie bardzo wiem jak się tam poruszać?
          Ciekawsze tematy niż tutaj.Poza tym w wyświetlanych postach w niektorych
          miejscach mam okienka lub inne znaczko zamiast liter ? co to może byc?
          Pozdrawiam
          • kelo Re: FORUM DG-jak obsługiwać? 30.06.06, 07:48
            Proponuję zapytać na właściwym forum. Ten temt był tam dokładnie wyjaśniany.
            Sądzę, żę na tym poście omawianie innych forów DG zakończylismy.
            • klocekdg Re: FORUM DG-jak obsługiwać? 25.08.06, 08:10
              www.dabrowa.funurl.com ZAPRASZAMY
              • kelo Re: FORUM DG-jak obsługiwać? 25.08.06, 14:52
                Grubymi nićmi szyta prowokacja.;)
                • matizdg FORUM DG - Wybory Samorządowe 04.10.06, 23:27
                  Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej zmieniło adres a także wygląd:

www.dabrowa-gornicza.org

Co ciekawe na forum można porozmawiać z kandydatami na prezydenta miasta!!
                  • le_szek Re: FORUM DG - Wybory Samorządowe 06.10.06, 16:45
                    matizdg napisał:

> Co ciekawe na forum można porozmawiać z kandydatami na prezydenta miasta!!

A po co? Przecież teraz, w czasie kampanii obiecają Ci wszystko. Jak to szło?
                    "Nikt nie da wam tyle, ile ja obiecam"?
                    • kelo Re: FORUM DG - Wybory Samorządowe 06.10.06, 17:25
                      W rzeczy samej. Nagle na kandydatów spadło olśnienie i zauważyli dąbrowskie
                      forum. Wcześniej zapewne nie mieli czasu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka