le_szek 28.07.06, 15:39 Czy znacie jakąś dobrą kosmetyczkę w Dąbrowie ew. w pobliżu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwd Dobra kosmetyczka-I.Eris 31.07.06, 19:10 gorąco polecam profesjonalny zakład kosmetyczny ERIS w Sosnowcu na ul. Modrzejowskiej.-Ip.(chyba bialy budynek-wejscie w bramie).zabieg w sklad ktorego wchodzi: oczyszczenie . nawilżenie, masarz twarzy + dekoldu i ra, maseczki , badanie specjalistyczne skóry oraz dobranie kompletu kosmetykow do pielęgnacji kosztuje 150 zł. Zabieg trwa ok. 2 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Dobra kosmetyczka-I.Eris 31.07.06, 21:31 Dzięki, aczkolwiek te kosmetyki mnie wystraszyły - muszę? ;-) Samo oczyszczenie twarzy wystarczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paulara Re: Dobra kosmetyczka 15.08.06, 22:09 Pani Ania z Allegro obok poczty- bardzo miła Odpowiedz Link Zgłoś
malina1987 Re: Dobra kosmetyczka 17.09.06, 20:04 jak najbardziej ja rowniez ja polecam mila profesjonalna Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: Dobra kosmetyczka 17.09.06, 21:57 Pani Ania, dla mnie Ania, to moja sąsiadeczka, przemiła dziewczyna, ale zalet wykonywanego przez nią zawodu, nie znam..... co do osobowości...urzekająca !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś