Dodaj do ulubionych

Primapol-stanowczo odradzam:(

19.08.06, 20:28
Witam wszystkich Forumowiczow
Wlasnie szukalam jakiegos forum,aby przestzec innych przed korzystaniem z
Biura na ktorym ja sie zawiodlam... Tak by jak najmniej owe biuro korzystalo z
niewiedzy klientow..a mowa o biurze PRIMAPOL z Dabrowy Gorniczej.
www.primapol.com.pl strona reklamowa,doswiadczenie i wogole w samych
superlatywach o sobie pisza.. nie wiem jak dzialaja 15 lat na rynku,maja
certyfikat Slaskiej Izby Turystycznej,ale na pewno tylko dzieki temu ze nikt z
zawiedzionych klientow nie interweniowal..Wiec bede pierwsza i moze nie
ostatnia Uczestniczylam w pobycie zorganizowanym przez te biuro na Campingu we
Wloszech-pobyt za w sumie nie wielkie pieniadze,ale warunki na prawde
minimalne ze strony Biura..bo Camping zupelnie przyzwoity-ale za to placilo
sie osobno. Kuchnia "polowa"hmm... zaden polski Sanepid nie dopuscil by do
robienia tam posilkow dla grup zoorganizowanych, transport do Wloch i
powrot-tragedia- BRAK TOALETY PRZEZ 27 i 29 godzin podrozy, kierowcy z
przypadku.. nie znajacy trasy,autokar -ruina. W ciagu trasy naprawiano
skrzynie biegow, kola i drzwi. Z Lodzi do Warszawy po 22 jechali 3 godziny To
co pzrezyli pasazerowie to koszmar. Dlatego stanowczo odradzam.. ja juz na
pewno sie nie dam nabrac
Pozdrawiam wszystkich i zycze oby nie spotkali na swoich wakacjach takiego
organizatora...
Obserwuj wątek
    • bmwd Re: Primapol- wpisujcie listę dobrych biur podróży 20.08.06, 20:37
      bardzo dobrze , że piszesz o takich złych przykladach. Szkoda , że zmarnowali
      Ci wyjazd.Proponuję wpisywać polecane przez Was biura podróży , z ktorymi
      spędziliście miło podróż i urlop.A może wyminiemy się doświadczeniami
      wakacyjnymi?Zachęcam do rozmowy
      • katarzynal33 Re: Primapol- wpisujcie listę dobrych biur podróż 20.08.06, 23:11
        Wlasnie z tą myślą napisałam ten post, by inni nie dali się nabrać na ich
        reklamy itp.. Trzeba ludzi ostrzegać przed naciągaczami.. Bo nawet kosztowne
        wczasy nie gwaratują że będzie ok-niestety..
        Pozdrawiam Forumowczów
        • mamkube Re: Primapol- wpisujcie listę dobrych biur podróż 04.09.06, 12:08
          Ja polecam El-Tour, mieli siedzibę koło Planety w Centum, teraz się przenieśli
          na Merkury, w stary Aliku (chyba tak to sie nazywało:). Solidni i pewni, moja
          siorka tam pracuje teraz i na dodatek wyjeżdząja wszyscy znajomi, zawsze
          zadowoleni:) Na prawdę polecam:)
          www.el-tour.com.pl/
          Mają swój ośordek w Zakopanym.
    • Gość: jarmag Re: Primapol-stanowczo odradzam:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.15, 16:57
      Zgadzam się w stu procentach. Córka wróciła właśnie z klasą i wszyscy mieli podobne przeżycia kuchnia okropna , toalety łóżka w namiotach również. Dzieci wróciły pochorowane i dodatkowo musiały dopłacić do wycieczki do Wenecji która miała być w cenie. Pani w biurze bardzo niesympatyczna. Za te pieniądze na pewno można było się bardziej postarać. Nigdy więcej nie skorzystamy z tego biura ! Może właściciel wyszedł z założenia że młodzież może przebywać w każdych warunkach - nie te czasy drodzy Państwo
      • Gość: martyna Re: Primapol-stanowczo polecam!!! IP: *.146.96.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.04.16, 16:28
        Byłam w zeszłym roku we Włoszech na campingu Delle Rose z biurem podróży Primapol, warunki zgodne z opisem, super wczasy za niewielkie pieniądze. Rezydentka dbała o nas należycie,
        kuchnia prowadzona przez Panią Marię sprostała naszym wymaganiom, moje dziewczynki były zachwycone animacjami na campingu. Kto jeździł kiedyś od namioty i lubi taką formę wypoczynku będzie zadowolony. Ja polecam, stanowczo !!!, w tym roku znowu jadę, już nawet zrobiłam rezerwację i namówiłam znajomych. byle do lipca. Pozdrawiam
        • Gość: Magda Re: Primapol-stanowczo polecam!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.02.17, 10:36
          Proszę o informację tych z Państwa którzy byli z Primapolem we Włoszech w ubiegłym roku tzn. 2016. Interesuje mnie ilu kierowców jedzie w taka podróż, jak wyglądają autokary, jak wyglądaja namioty w della rose, natryski, toalety, etc.
          Pozdrawiam
          Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka