cesto 29.11.06, 12:02 slyszalem, ze kolo dworca w golonogu powstaje market Intermarche, rzeczywiscie jakas budowa jest, orientujecie sie jaki asortyment tam oferuja? czy jest cos ala Biedronka lub Plus? czy blizej im do Reala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le_szek Re: Intermarche w Golonogu?? 29.11.06, 13:32 Intermache w Zawierciu to coś pośredniego między kauflandem a realem (wielkością). Asortyment bliżej reala, akceptują karty. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Intermarche w Golonogu?? 29.11.06, 20:37 O tym intermarchu to od paru lat już słyszę. Czyżby wreszcie coś ruszyło? Skąd oni ludzi do pracy za sześć stówek na miesiąc nazbierają? Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Intermarche w Golonogu?? 30.11.06, 12:09 Ja byłam w takim nad morzem, takie coś jak własnie kaufland i tym podobne. Tam gdzie byłam było też obok budowlane, tzn osobna część ale tylko materiały budowlane. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Intermarche w Golonogu?? 30.11.06, 12:20 Ten sklep budowlany nazywa się Bricomarche, ale wybór mają taki sobie (przynajmniej w Zawierciu) Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Intermarche w Golonogu?? 01.12.06, 12:55 nad morzem też...raczej umywa sie do budowlanych sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
cesto Re: Intermarche w Golonogu?? 05.12.06, 22:55 widocznie kogos znalezli, bo widze, ze fundamenty juz sa a prace wykonuje firma D.G.S. z Radomska (tak na tablicy informacyjnej pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy obóz pracy IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.14, 13:40 Kierownictwo przy pierwszej rozmowie mówi ze przestrzega praw pracownika, FIKCJA Zycie pokazuje ze pracownicy tam pracujący są wykorzystywani ponad swoje siły, kierownictwo widzi i nic z tym nie robi, Chcesz harować jak wół idz do pracy do intermarche! Odpowiedz Link Zgłoś