pani_inzynier 17.02.07, 18:30 czy ktos moze polecic dobrego fachowca do genealnego remontu lazienki? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le_szek Re: remont lazienki 17.02.07, 22:18 To znaczy potrzebujesz kogoś, kto zrobi instalacje, płytki, malowanie itp.? Nie wiem, czy nie będzie lepiej poszukać dwóch osób do tego, trudno teraz znaleźć uniwersalną złotą rączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
agasegd Re: remont lazienki 19.02.07, 13:36 a ja znam jednego takiego. Robił u mnie całą łazienkę - prowadził nowe instalacje (łącznie z elektryczną) i wszystko od a do z. Płytki, panele, montaże itd. Muszę tylko poszukać kontaktu(mam nadzieję, że nie wyrzuciłam) Odpowiedz Link Zgłoś
pani_inzynier Re: remont lazienki 21.02.07, 11:17 Nie mam jeszcze do konca spracyzowanego pomyslu ale raczej bedzie to remont generalny. Czyli podłoga sciany brodzik z prysznicem kibelek Odpowiedz Link Zgłoś
sulno Re: remont lazienki 21.02.07, 20:51 Witam.Oglądałem łazienkę u sąsiada po generalnym remoncie i mogę szczerze polecić wykonawce.Numer tel.509128353 Odpowiedz Link Zgłoś
robert_kontrola Re: remont lazienki 08.07.15, 12:17 Polecam remonty-duniec.pl ceny nie najniższe ale jakość wysoka Odpowiedz Link Zgłoś