Dodaj do ulubionych

Tak sobie zerknąłem wstecz

04.10.03, 14:54
Co się z Wami stało Papas, Carmagedon, Coldstar, i inni. Pozmienialiście
nicki, powyjeżdżaliście. .Hallllllo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Papas Re: Tak sobie zerknąłem wstecz-spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 17:22
      Spokojnie stary ja jestem i pilnie podglądam Dąbrowskie forum czasem nawet
      przemówię.Problem w tym że mieszkam w zupełnie innym mieście i obecnie trudno
      jest mi zabierwć głos w bieżących sprawach DG. Sledzę jednak to o czym
      piszecie. Pozatem musisz przyznać że dąbrowscy internaucji dosyć słabo sa
      zainteresowani problemami miasta w którym ja kiedyś mieszkałem 26 lat oni zaś
      tam są nadal.Nie ukrywam że wszelkie wiadomośći czerpę z innych stron o DG.
      Zauważ że wiele niewinnych wręcz dyskusji dosyć gawałtownie przeradza sie w
      burzliwe kłótnie popierane często mocnymi słowami. Nie o to zaś chodzi dlatego
      staram sie być obecny ale z pewnym dystansem. A moze to już kurde starość
      wszak mam prawie 50 i możliwe że jestem zbyt dorosły do waszej młodośći.

pozdrawiam serdecznie
      • kelo Re: Tak sobie zerknąłem wstecz-spoko 08.10.03, 18:24
        Gość portalu: Papas napisał(a):

i możliwe że jestem zbyt dorosły do waszej młodośći.

No toś wypalił
      • Gość: olo Re: Tak sobie zerknąłem wstecz-spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:10
        A moze to już kurde starość
        wszak mam prawie 50 i możliwe że jestem zbyt dorosły do waszej młodośći.

A w tym.
        • Gość: olo Re: Tak sobie zerknąłem wstecz-spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 20:41
          Ja też mam prawie 50 ale czy czuję się stary?. Jest tu kilka osób, które nie
          pozwalają się zestarzeć
    • tao27 Re: Tak sobie zerknąłem wstecz 11.10.03, 21:49
      Bez przesady w czym to tak wypaliłem bo mnie to zastanawia/???
      • Gość: manhattan1 Re: Tak sobie zerknąłem wstecz IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 21:30
        olo czy jest to tajemnicą gdzie mieszkasz?
        nie chodzi mi o dokładny adres:)) tylko np ul. kasprzaka, wiesz... mydlice...
        coś w tym stylu.
        • Gość: olo Re: Tak sobie zerknąłem wstecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 06:05
          w Gołonogu. flanka Kasprzaka
          • manhattan1 Re: Tak sobie zerknąłem wstecz 13.10.03, 21:44
            Tak tylko pytałem. Zaciekawiła mnie bardzo Twoja wiedza na temat miasta.
            • Gość: olo Re: Tak sobie zerknąłem wstecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 06:46
              Nie jestem łasy na pochwały. Nie musisz podawać powodów swojej ciekawości.
              • manhattan1 Re: Tak sobie zerknąłem wstecz 14.10.03, 18:37
                Zapamiętam sobie na przyszłość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka