kelo 04.10.03, 14:54 Co się z Wami stało Papas, Carmagedon, Coldstar, i inni. Pozmienialiście nicki, powyjeżdżaliście. .Hallllllo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Papas Re: Tak sobie zerknąłem wstecz-spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 17:22 Spokojnie stary ja jestem i pilnie podglądam Dąbrowskie forum czasem nawet przemówię.Problem w tym że mieszkam w zupełnie innym mieście i obecnie trudno jest mi zabierwć głos w bieżących sprawach DG. Sledzę jednak to o czym piszecie. Pozatem musisz przyznać że dąbrowscy internaucji dosyć słabo sa zainteresowani problemami miasta w którym ja kiedyś mieszkałem 26 lat oni zaś tam są nadal.Nie ukrywam że wszelkie wiadomośći czerpę z innych stron o DG. Zauważ że wiele niewinnych wręcz dyskusji dosyć gawałtownie przeradza sie w burzliwe kłótnie popierane często mocnymi słowami. Nie o to zaś chodzi dlatego staram sie być obecny ale z pewnym dystansem. A moze to już kurde starość wszak mam prawie 50 i możliwe że jestem zbyt dorosły do waszej młodośći. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Tak sobie zerknąłem wstecz-spoko 08.10.03, 18:24 Gość portalu: Papas napisał(a): i możliwe że jestem zbyt dorosły do waszej młodośći. No toś wypalił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Tak sobie zerknąłem wstecz-spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:10 A moze to już kurde starość wszak mam prawie 50 i możliwe że jestem zbyt dorosły do waszej młodośći. A w tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Tak sobie zerknąłem wstecz-spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 20:41 Ja też mam prawie 50 ale czy czuję się stary?. Jest tu kilka osób, które nie pozwalają się zestarzeć Odpowiedz Link Zgłoś
tao27 Re: Tak sobie zerknąłem wstecz 11.10.03, 21:49 Bez przesady w czym to tak wypaliłem bo mnie to zastanawia/??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhattan1 Re: Tak sobie zerknąłem wstecz IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 21:30 olo czy jest to tajemnicą gdzie mieszkasz? nie chodzi mi o dokładny adres:)) tylko np ul. kasprzaka, wiesz... mydlice... coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Tak sobie zerknąłem wstecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 06:05 w Gołonogu. flanka Kasprzaka Odpowiedz Link Zgłoś
manhattan1 Re: Tak sobie zerknąłem wstecz 13.10.03, 21:44 Tak tylko pytałem. Zaciekawiła mnie bardzo Twoja wiedza na temat miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Tak sobie zerknąłem wstecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 06:46 Nie jestem łasy na pochwały. Nie musisz podawać powodów swojej ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
manhattan1 Re: Tak sobie zerknąłem wstecz 14.10.03, 18:37 Zapamiętam sobie na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś