Dodaj do ulubionych

Wątki reklamowe

05.09.08, 11:06
Bardzo proszę wszelkie wątki reklamowe zamieszczać na darmowym dwukropku. www.dwukropek.pl/0,0,,0,Katowice,142-0.html . Jego zasięg jest nieco większy niż naszego forum, a mnie zaoszczędzicie dylematów. Bezpośredni link do dwukropka znajduje się na forum Katowice, a mam nadzieję, że wkrótce pojawi się i u nas.
Pozdrawiam-olo
Obserwuj wątek
    • kelo Re: Wątki reklamowe 06.09.08, 11:50
      Na Sosnowcu już jest dwukropek, więc zapraszam do zamieszczania wszelkich, krótkich darmowych ogłoszeń.
      • kelo Re: Wątki reklamowe 09.09.08, 16:00
        I jest dwukropek na forum. Proszę więc wszystkie drobne ogłoszenia "noszące cechy reklamy" umieszczać w dwukropku.
        pozdrawiam-olo
    • kris078 Re: Wątki reklamowe 10.09.08, 21:47
      a mozna jasniej?
      • kelo Re: Wątki reklamowe 11.09.08, 09:24
        Mozna. Dwukropek służy do umieszczania za całkowitą darmochę postów zaczynających się od słów "kupię" "sprzedam" "zamienię za dopłatą". Oraz tych bardziej wyrafinowanych typu. "Byłam wczoraj przypadkiem w fajnej kawiarni,(pubie, klubie etc)....". Na tym kończę.
        • kelo Re: Wątki reklamowe 09.10.08, 10:28
          Przypomnę jeszcze raz, że od chwili gdy istnieje link do "dwukropka" czyli tablicy darmowych ogłoszeń, wszelkie posty typu "sprzedam, kupię, wynajmę, zamienię" są tam prznoszone lub kasowane .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka