miss_sia Re: problem z ladowaniem ipod 07.01.06, 20:41 wkladam ipoda do usb a nic sie nei dzieje, prosze o pomoc!!! Link Zgłoś
orientman Re: problem z ladowaniem ipod 08.01.06, 10:58 czy USB jest w standardzie 2.0? czy do portu USB jest podawane zasilnie zgodne ze standardem? czy to jest port USB umieszczony na plycie glownej komputera? Link Zgłoś
miss_sia Re: problem z ladowaniem ipod 08.01.06, 13:07 chyab musi byc 2.0 skoro ze zrzucaniem piosenek nei mailam problemu to czemu z ladowaniem mailby byc?? jakas rada? Link Zgłoś
orientman Re: problem z ladowaniem ipod 08.01.06, 14:05 wcale nie musi to byc 2.0 zgodne ze standardem. ostatnio mialem przypadek, ze jakas Toshiba nie ladowala iPoda, bo w czasie pracy na bateriach nie podawala na porty odpowiedniej ilosci pradu. zdarza sie to rowniez w niektorych kartach PCI czy tez w portach USB znajdujacych sie z przodu obudowy. ech te PC.. reset iPoda byl zrobiony? Link Zgłoś
miss_sia Re: problem z ladowaniem ipod 08.01.06, 14:29 Dostalam ipoda kolo tyg temu za bardzo sie ejszcze na tym wszytskim nei znam, nei resetowalam go, to prawwda mam port USB z przodu komputera i nic sie laduje ale ze zrzucaniem piosenek nie mam problemu, w jaki sposob moge to rozwiazac?? bede chyba potrzebowac do neigo ladowarki prawda?? Link Zgłoś
orientman Re: problem z ladowaniem ipod 08.01.06, 14:47 sprawdz jak sie zachowuje iPod po podpieciu do gniazda USB znajdujacego sie na plycie glownej. znajdziesz je z tylu komputera. IMHO najlepszym rozwiazaniem jest zasilacz. opcje resetowanie znajdziesz w instrukcji dolaczonej do sprzetu lub na stronie internetowej, ktorej adres podalem w tym watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33406&w=34608934 powodzenia. Link Zgłoś
miss_sia Re: problem z ladowaniem ipod 08.01.06, 15:09 jak podlaczam go do usb z tylu komputera to przez chwile miga pomaranczowe swiatelkoa potem znowu ginie i sie nei laduje:( znalazlam przed chwila na allegro zasilacz sieciowy , to juz chyba powino rozwiazac moj problem , bede mogla ladowac ipoda przez gniazdko w scianie Link Zgłoś
karoll15 Re: problem z ladowaniem ipod 09.01.06, 09:13 Jeśli piosenki się zgrywają to ładować też się musi. Czy jak odłączasz ipoda od komputera używasz opcji eject w itunes albo wysuń (na dysku wymiennym w mój komputer) ? Jeśli nie to spróbuj przed odłączeniem ipoda od komputera zrobić to co napisałem wyżej a potem poczekaj chwile i powinnaś zobaczyć ikonkę ładującej się baterii. Mam nadzieję że choć trochę pomogę :) Link Zgłoś