Dodaj do ulubionych

ipod shuffle

30.01.06, 12:26
Mam ipoda shuffle, nowiutki z pudełka nie działa, chodzi jako flashdisc można
przenosić pliki, zainstalowałem wszystko, ale wkładam słuchawki włączam ipoda
i cisza, co mam robić ?? może źle go włączam, nie znam się na nim, pozdro
Obserwuj wątek
    • manonthemon Re: ipod shuffle 30.01.06, 18:11
      a muzykę na niego via itunes wgrałeś ???

• afterglow Re: ipod shuffle 02.02.06, 06:10
      Mam dokładnie to samo! Jakiś tam ekspert zastosował podobno jakiegoś "tricka"
      (a w instrukcji wszystko tak banalnie proste!) i teraz działa jak należy, z tym
      że jeszcze nie mam informacji jak to zrobić.

Czy ktoś zna tą "sztuczkę"?
      • maciej_nowicki Re: ipod shuffle 23.02.06, 17:17
        i ja mam DOKLADNIE to samo. sterowniki zianstalowane, itunes tez, muzyka przegrana, jako flash dziala. jak odepne od portu, przelacze suwak z tylu na odtwarzanie, to z przodu swieci mi sie ciaglym swiatelkiem zielona dioda i nic wiecej (w sluchawkach cisza, tylko tuz po placzeniu leciutki trzask slychac). jakies pomysly?

znasz juz moze ta "sztuczke"?
        • manonthemon Re: ipod shuffle 24.02.06, 00:26
          jeśli świeci sie zielona znaczy że wszystko ok powinno być. Może poprostu
          trzeba dac głośniej ??? No idea.
          • maciej_nowicki Re: ipod shuffle 24.02.06, 23:36
            zadzialalo. nie wiem jak, nie wiem dlaczego. zainstalowalem na drugim kompie, znow przerzucilem muzyke, zrobilem update softu... przerasta mnie to, ale wazne ze gra i jestem mega zadowolony ze sprzetu :)
    • joanna_darc Re: ipod shuffle 02.02.06, 10:46
      no wlasnie. mam identyczny problem. kurde, pod gorke z tym shuffle. zaraz sie
      obraze na apple;) pls pomozcie
      • alleygrifter Re: ipod shuffle 25.02.06, 20:01
        Meczylem sie z tym cudem pol dnia , reinstalowalem ze 2 razy software
        ,zmienialem format piosenek, zmienialem ustawienia iPoda , formatowalem go ( nie
        polecam bo pochlonie wam klo 20 mb pamieci ).Trick lezy w tym aby ze stronki
        apple'a sciagnac updater ( wazy kolo 50 mb i trzeba sie zarejestrowac zeby go
        zassac ale to trwa 5 sekund :) ) , sciagamy updater -->instalujemy go
        (start,programy,ipod ---> ipod updater) ----> restartujemy kompa -----> odpalamy
        updejtera i zamiast update'owac go bierzemy opcje Restore -----> potwierdzamy
        restore , czekamy momencik , wyjmuje i wkladamy ipodzika ( albo odpalamy itunes
        ) i jezeli wczesniej juz zrobiliscie sobie Library z muzyczka zaladuje wam sie
        ona automatycznie i po tym wszystkim powinno wszystko dzialac.Mam nadzieje ze
        komus pomoglem :DD .
        • zajacpoziomka Re: ipod shuffle 26.02.06, 22:02
          Wielkie dzieki ziomek, wszystko wreszcie mi dziala !! :-DDD

browar ci sie nalezy!!
        • miss_sia Re: ipod shuffle 19.03.06, 15:33
          a w jakim dziale moge znalec tego updatera??? bo nie moge go znalezc na stronie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka