Dodaj do ulubionych

Erica Spindler

31.05.06, 15:04
spróbowałam w wyszukiwarce, ale chyba nie ma dla niej osobnego wątku.
Poznałam przypadkowo, kiedy przed niedawno odbytą podróżą szukałam czegoś do
poczytania właśnie w podróży.
Przeczytałam "Tylko chłód" i teraz Mama pożyczyła mi "W milczeniu", które
zaczęłam.
Jak dla mnie jako czytadło OK.
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Erica Spindler 12.07.06, 16:27
      jestem właśnie po ok. 1/4 Pętli. Ten początek jest jak najbardziej OK. Czekam
      na wolną chwilę, by dalej zagłebiać się w problemy śledztwa w sprawie
      morderstwa Elle Vanmeer i powiązań z nim (z tym morderstwem) męża głównej
      bohaterki Jane...
      • kaaarolinkaa Re: Erica Spindler 18.07.06, 21:18
        jej ksiazki sa swietne, wartka akcja, mimo ze dosc grube czyta sie je szybko.
        • nchyb Re: Erica Spindler 19.07.06, 07:19
          Po tej jedenj przeze mnie przeczytanej (Pętla) stwierdzam, że na wakacje sa jak
          najbardziej. Ale mordercę podejrzewałam niemal od początku, że to on. Coś za
          bardzo nastawał na Iana... smile
          • kaaarolinkaa Re: Erica Spindler 19.07.06, 13:07
            Nchyb-ja nigdy nie wiem kto jest morderca, nigdy!-chyba jestem strsznie naiwna,
            ze tak daje sie nabierac na tricki autorówsmile)
            • nchyb Re: Erica Spindler 19.07.06, 14:27
              Kaaarolinko, we mnie chyba mordercze instynkty drzemią i wyczuwam kto i
              dlaczego chce mordować...
              A tak na serio, ja nie zawsze zgaduję, ale czasem się uda i wtedy mnie to
              cieszy. Po prostu, czasme jakaś tam intuicja się odzywa i mówi - no dlaczego
              nikt nie widzi, ze to on...
              Podobnie miałam ostatnio przy Czarnej linii Grangea. Nie potrafiłam pojąć, że
              przez tyle lat - tu uwaga - kto nie czytał ksiązki - dalej czyta na swoją
              odpowiedzialność - bo co nieco wyjaśniam - nikt głównego bohatera o te
              morderstwa nie podejrzewał. Jak tylko o nich przeczytałam, czułam, że to on...
    • maira Re: Erica Spindler 26.07.06, 17:16
      ja jestem w połowie 'Pętli'. Zgadzam się, że to takie wakacyjne czytadło- dużo
      dialogów, wartka akcja itd. Czasami drażnią mnie tylko opisy psychiki głównej
      bohaterki, jak z jakiś kiepskich romansów. wink)
      Ale widziałam, że na allegro książki SPindler są tanie więc pewnie kolejne też
      przeczytam. wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka