zorija 22.12.06, 12:37 Życzę wszystkim wesołych świąt oraz mnóstwa ciekawych kryminałów pod choinkę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: życzenia 22.12.06, 13:31 > oraz mnóstwa ciekawych kryminałów pod choinkę. oj tak,tak Ja również wszystkimżyczę tego, co moja przedpisawczyni Odpowiedz Link
chiara76 Re: życzenia 22.12.06, 13:52 Dziękuję za Życzenia i również Wszystkim składam Najlepsze Życzenia. Niech te Święta będą Zdrowe, Radosne i spędzone tylko w miłej, ciepłej atmosferze. Pod choinką życzę masy książek (nie tylko kryminałów. Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: życzenia 22.12.06, 14:52 Dołączam się do życzeń, a że w rodzinie mam wielu kryminalistów liczę na obfity książkowy połów. Odpowiedz Link
kamkap Re: życzenia 22.12.06, 15:35 Dołaczam się do życzeń Zdorowych, radosnych Świąt !!!! I bogatych Mikołajów!!!! Odpowiedz Link
negev56 Re: życzenia 22.12.06, 16:31 Spokojnych i miłych świąt, przy stole wesołego karpia i uśmiechniętego śledzia a od Mikołaja upragnionych prezentów / rózgi chyba nikomu nie grożą?/. Odpowiedz Link
escott Re: życzenia 22.12.06, 17:27 I ja się dołączam Wielu tajemniczych paczek pod choinką, odkrywania ekscytujących kulinarnych sekretów przy stole i co najmniej kilku zbrodni doskonałych w Nowym Roku! A może ktoś w tym roku znajdzie jakiś bezcenny błękitny karbunkuł w wigilijnym karpiu? escott Odpowiedz Link
zettrzy Re: życzenia 22.12.06, 19:28 zycze niewyraznych poszlak, swiadkow placzacych sie w zeznaniach, szaf wypelnionych szkieletami, i zaskakujacego rozwiazania na ostatniej stronie Odpowiedz Link
carollcat Re: życzenia 22.12.06, 20:15 Dołączam się do życzeń. Życzę wszystkim użytkownikom forum spokojnych Świąt spędzonych w gronie rodziny/ z nosem w książce* * odpowiednie podkreślić. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: życzenia 23.12.06, 15:06 Pięknych! Radosnych! Z rodziną!Z miłymi gośćmi! Ze spacerami! Z książkami też! Odpowiedz Link