jasia37 17.02.09, 09:27 mam pare prac do wykonania dla kafelkarza fachowca,moze jest ktos w okolicy.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karas1979 Re: Kafelkarz 03.04.09, 14:15 Ja trafilem przy remoncie kuchni na bardzo dobra ekipe z Tczew - Amm Glazur: primo - kafle, nawet te tansze chinskie klada tak, ze mucha nie siada, jak w katalogu. secondo - jak wejdą, to przygotuj sie, ze działają od wczesnego ranka do pozna w nocy(albo i nocą do rana), a nie jak poprzedni majster, ktory ukladal mi lazienke 4 tygodnie i upaćkał kafle silikonem i pianką. Kafle w kuchni ulozyli mi w dwa dni, a trzeciego fugowali. Efekt super. Wszystko robia maszynami elektrycznymi i szlifierkami, kąty, cuda wianki. tercio - ekipa mloda chociaz doswiadczona, wesoła i rozmowna, kulturalna, bez nałogów. Nie wiem czy maja wolne terminy, bo tam u nich wszystko na kalendarzyk. Ja sie wcisnalem z kuchnia na ten dlugi weekend miedzy Bozym Narodzeniem a Sylwestrem. Cenowo to średnio 40 zl za metr, ale i tak musza przyjechac zobaczyć czy kafle na gołe cegły, kartongips czy tynk mają klaść. Osobiscie szczerze polecam, bo to prawdziwi Fachowcy. Telefon do nich 694489292. Odpowiedz Link Zgłoś