Dodaj do ulubionych

GDZIE TAKI TOWAR????

03.01.10, 10:30
www.allegro.pl/item866299555_malenki_chlopczyk_wyprawka_wiosna_lato_0_6m.html
Obserwuj wątek
    • gonczy_polski Re: GDZIE TAKI TOWAR???? 04.01.10, 18:12
      takiego towaru nie kupi Pan/i nigdzie regularnie. To jest dla małych hurtowni
      nieopłacalne a duże mają stałych klientów. Raczej się Pan/i nie dopcha. Ale
      można kupić cream w hurtowni i spróbować wybrać najlepsze z najlepszych. I
      sprzedac za wyższą cenę.
      • cnet Re: GDZIE TAKI TOWAR???? 05.01.10, 17:35
        tez mi sie tak wydaje jak napisal gonczy_polski. Prawdopodobnie pochodzi to z
        jakiegos extra creamu 0-3 lata (lub inna kategoria wiekowa) i zostalo po prostu
        wybrane z worka. Inna opcja to banalna sprzedaz "po jakims dziecku", ktore juz z
        tego wyroslo

robert
        • tomash35 Re: GDZIE TAKI TOWAR???? 06.01.10, 13:39
          no chyba macie racje...ciezko bedzie taki towar dotac ;-(
          nawet jako cream, kiedys kupiłam w Krakowie cream za 45zł /kg same szmaty
          niemodne porażka...lepiej chodzić po ciucholandach i wybierać perełki
          ten sprzedawca ciągle ma takie ciuszki codziennie wystawia zestawy które się
          przeważnie sprzedają powyżej 1000zł no cóż ...dobrej jakości ciuchy oraz dobre
          wyraźne zdjęcia to przyciąga ludzi...
          • mrs_szmaciara Re: GDZIE TAKI TOWAR???? 06.01.10, 15:33
            To jest na 100% towar pochodzący z Irlandii (południowej), napewno można taki
            znaleźć w dobrym oryginalnym niesorcie, ewentualnie poszukać osób, które sortują
            towar z Irlandii, może mogliby wysortować taki towar na zamówienie, oczywiście
            pod warunkiem, że sortują z dobrego niesortu.
            • tomash35 Re: GDZIE TAKI TOWAR???? 06.01.10, 17:17
              w niesorcie to nie bardzo , miałam sklep do którego kupowałam niesort dobrego
              źródła nic nie poprzebierane (przynajmniej tu w Polsce, może a Angli ktoś
              właśnie wybierał komuś na zamówienie) byłam zadowolona ale nigdy jeśli idzie o
              ciuchy dziecięce nie trafiły mi się takie perełki
              ale nadal szukam...
          • kornela32 Re: GDZIE TAKI TOWAR???? 28.01.10, 19:46
            To teraz pomyśl sobie, że właścicielka hurtowni od której kupiłaś towar wybrała
            z cremu perełki i wystawia na allegro.
            Przejrzyj te aukcje. W cenie minimalnej zestawu sztuka wychodzi poniżej 10zł -
            to nie był zakup jako cream, byłoby to nieopłacalne.
            Też kiedyś szukałam takiego towaru i znajomy hurtownik mnie oświecił.
            Nie szukaj, takie mają tylko właściciele hurtowni , którzy wyciągają z oryginału
            te cudeńka albo ich dobrzy znajomi na tej samej zasadzie.
    • tymon35 Re: GDZIE TAKI TOWAR???? 06.01.10, 21:23
      Od połowy stycznia 2010 zapraszam do Konina.Mam w sprzedazy
      kidneya,szkołę angielską oraz angielski i irlandzki dtd.Mysle,ze
      ceny w porownaniu do konkurencji tez sa całkiem niezłe.Mozliwosc
      dowozu.Tel. 663 742 059 Tymon Musiał

• odziez.sort BEZ POŚREDNIKÓW, BEZ DODATKOWYCH KOSZTÓW! 28.01.10, 13:42
      DYSTRYBUTOR
      Bedford Trading

W ofercie posiadamy sortowaną odzież używaną pochodzącą z Anglii, Irlandii oraz
      Szkocji. Każdy zainteresowany współpracą z naszą firmą może zakupić odzież
      dziecięcą, damską oraz męską w zależności od potrzeb w jakości „lux” oraz „cream”.
      Odzież jest sortowana oraz pakowana w Anglii, przywożona w paczkach po ok. 15 kg.
      Jesteśmy bezpośrednim dystrybutorem na terenie polski, BEZ POŚREDNIKÓW, BEZ
      DODATKOWYCH KOSZTÓW!!

lux : 25zł/kg
      dziecięcy
      męski
      damski

cream : 47zł/kg
      dziecięcy
      damski
      męski

kontakt
      e-mail: odziez.sortowana@gmail.com
      tel: 696 992 998