tomash35 03.01.10, 10:30 www.allegro.pl/item866299555_malenki_chlopczyk_wyprawka_wiosna_lato_0_6m.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonczy_polski Re: GDZIE TAKI TOWAR???? 04.01.10, 18:12 takiego towaru nie kupi Pan/i nigdzie regularnie. To jest dla małych hurtowni nieopłacalne a duże mają stałych klientów. Raczej się Pan/i nie dopcha. Ale można kupić cream w hurtowni i spróbować wybrać najlepsze z najlepszych. I sprzedac za wyższą cenę. Odpowiedz Link
cnet Re: GDZIE TAKI TOWAR???? 05.01.10, 17:35 tez mi sie tak wydaje jak napisal gonczy_polski. Prawdopodobnie pochodzi to z jakiegos extra creamu 0-3 lata (lub inna kategoria wiekowa) i zostalo po prostu wybrane z worka. Inna opcja to banalna sprzedaz "po jakims dziecku", ktore juz z tego wyroslo robert Odpowiedz Link
tomash35 Re: GDZIE TAKI TOWAR???? 06.01.10, 13:39 no chyba macie racje...ciezko bedzie taki towar dotac ;-( nawet jako cream, kiedys kupiłam w Krakowie cream za 45zł /kg same szmaty niemodne porażka...lepiej chodzić po ciucholandach i wybierać perełki ten sprzedawca ciągle ma takie ciuszki codziennie wystawia zestawy które się przeważnie sprzedają powyżej 1000zł no cóż ...dobrej jakości ciuchy oraz dobre wyraźne zdjęcia to przyciąga ludzi... Odpowiedz Link
mrs_szmaciara Re: GDZIE TAKI TOWAR???? 06.01.10, 15:33 To jest na 100% towar pochodzący z Irlandii (południowej), napewno można taki znaleźć w dobrym oryginalnym niesorcie, ewentualnie poszukać osób, które sortują towar z Irlandii, może mogliby wysortować taki towar na zamówienie, oczywiście pod warunkiem, że sortują z dobrego niesortu. Odpowiedz Link
tomash35 Re: GDZIE TAKI TOWAR???? 06.01.10, 17:17 w niesorcie to nie bardzo , miałam sklep do którego kupowałam niesort dobrego źródła nic nie poprzebierane (przynajmniej tu w Polsce, może a Angli ktoś właśnie wybierał komuś na zamówienie) byłam zadowolona ale nigdy jeśli idzie o ciuchy dziecięce nie trafiły mi się takie perełki ale nadal szukam... Odpowiedz Link
kornela32 Re: GDZIE TAKI TOWAR???? 28.01.10, 19:46 To teraz pomyśl sobie, że właścicielka hurtowni od której kupiłaś towar wybrała z cremu perełki i wystawia na allegro. Przejrzyj te aukcje. W cenie minimalnej zestawu sztuka wychodzi poniżej 10zł - to nie był zakup jako cream, byłoby to nieopłacalne. Też kiedyś szukałam takiego towaru i znajomy hurtownik mnie oświecił. Nie szukaj, takie mają tylko właściciele hurtowni , którzy wyciągają z oryginału te cudeńka albo ich dobrzy znajomi na tej samej zasadzie. Odpowiedz Link
tymon35 Re: GDZIE TAKI TOWAR???? 06.01.10, 21:23 Od połowy stycznia 2010 zapraszam do Konina.Mam w sprzedazy kidneya,szkołę angielską oraz angielski i irlandzki dtd.Mysle,ze ceny w porownaniu do konkurencji tez sa całkiem niezłe.Mozliwosc dowozu.Tel. 663 742 059 Tymon Musiał Odpowiedz Link
odziez.sort BEZ POŚREDNIKÓW, BEZ DODATKOWYCH KOSZTÓW! 28.01.10, 13:42 DYSTRYBUTOR Bedford Trading W ofercie posiadamy sortowaną odzież używaną pochodzącą z Anglii, Irlandii oraz Szkocji. Każdy zainteresowany współpracą z naszą firmą może zakupić odzież dziecięcą, damską oraz męską w zależności od potrzeb w jakości „lux” oraz „cream”. Odzież jest sortowana oraz pakowana w Anglii, przywożona w paczkach po ok. 15 kg. Jesteśmy bezpośrednim dystrybutorem na terenie polski, BEZ POŚREDNIKÓW, BEZ DODATKOWYCH KOSZTÓW!! lux : 25zł/kg dziecięcy męski damski cream : 47zł/kg dziecięcy damski męski kontakt e-mail: odziez.sortowana@gmail.com tel: 696 992 998 allegro: allegrosort Odpowiedz Link