jolandia77 02.02.11, 16:51 widzę, że jest bardzo ciężko o dobry towar w Polsce. szukam nie-sortu, ale oryginalnego. Czekam na poważne propozycje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hwmwpw Re: niesort!!!! 02.02.11, 18:44 witam zapraszam do współpracy handluje towarem Niemieckim 693681722 pozdrawiam Odpowiedz Link
hurt-bydgoszcz Re: niesort!!!! 03.02.11, 09:59 Jesli szukasz dobrego i sprawdzonego nie sortu zapraszam do siebie do Bydgoszczy ;) Oferujemy odzież angielską bardzo dobrej jakosci w rewelacyjnych cenach ;) Wiecej informacji pod nr tel 523611080 Odpowiedz Link
easyciuchy Re: niesort!!!! 03.02.11, 20:28 Witam, Posiadam sortownie towaru w angli. U mnie wszystko jest podzielone.Polscy odbiorcy biora kategorie A jako cream i to sprzedaja .U mnie jest nawet fashion ,najlepszy .Posiadam oddzielnie jeans,damski, meski, fashion, winter, summer,dziecece, itp. Wiec jesli jestes zainteresowany to mozesz nabyc tylko to co ci potrzebne. Cala niska jakosc wysylamdo afryki a wiec nie potrzebne jest mi wciskanie tego do Polski.Zaopatruje bardzo fajne ciuchy do butikow w polsce.Panie twierdza ze 95% z worka jest zawsze sprzedane z wieszaka.Moge dostarczyc pare workow dla przykladu do obejrzenie w Warszawie,Poznaniu lub Wroclawiu.Mozliwosc obejrzenia zawartosci worka. Ja mieszkam w Londynie a wiec obior tutaj albo dostawa do Polski..Atrakcyje ceny. Pozdrawiam Pawel papulec83@wp.pl 0044 7990580478 Odpowiedz Link
maria7477 Re: niesort!!!! 06.02.11, 13:19 Witam jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży z Szwecji. Sprzedajemy niesort oryginalny nie przebierany. Transport od 10t jest wysyłany bezpośrednio!!!z Szwecji do klienta .Od 1 tony..prowadzimy rozmowy w zaleznosci od odległosci. pozdrawiam...zapraszam tel kontaktowy.691636611 Odpowiedz Link
gotrade Re: niesort!!!! długoterminowa współpraca 06.02.11, 14:03 Witam serdecznie, mieszkamy w Niemczech i mamy dobre kontakty z kilkoma podmiotami prowadzącymi zbiórki na terenie kraju. Obecnie staramy się nawiązać współpracę również z najlepszymi źródłami w Szwajcarii. Nasza działalność polega na tym, że szukamy dla Państwa najlepszego towaru za granicą i dostarczamy pod wskazany adres. Jesteś zainteresowani nawiązaniem współpracy z osobami w Polsce chcącymi sprzedawać niesort lub rozszerzyć swoją działalność o sortowanie. Docelowo nastawiamy się na systematyczne dostawy całopojazdowe dla naszych klientów. Zdajemy sobie sprawę z dużej nieufności wobec podmiotów zajmujących się obrotem odzieżą używaną, dlatego jesteśmy w stanie zaproponować na wstępie dostarczenie jednej partii busem - 1-1,5 tony w celu sprawdzenia towaru. Cena w takim przypadku wynosi 0,65 EURO za kilogram. Przy zamówieniach tirowych oczywiście stosujemy korzystne rabaty. Niesort jest oczywiście 100% niesortem. W przypadku zainteresowania współpracą, pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt mailowy pod: gotrade-export@gmx.de Mamy w ofercie również sorty - cennik wysyłamy po zapytaniu na maila. Pozdrawiam, Patrick Odpowiedz Link
lukasz555lukasz Re: niesort!!!! 09.02.11, 22:06 Posiadam niesort z pierwszej ręki 100% oryginał moi klienci mówią, że jest to najlepszy niesort jaki kiedykolwiek mieli. tel. 518 452 354 Odpowiedz Link
niesort53 Re: niesort!!!! 18.05.11, 21:27 Sprzedam Niesort z prywatnej zbiórki – Szwajcaria do 1 tony miesięcznie ( brak butów ) Zainteresowanych proszę o kontakt E-mail : now-a-3@gazeta.pl Odpowiedz Link
jolajanko Re: niesort!!!! 19.05.11, 10:13 WITAM ZAPRASZAM DO HURTOWNI ALICJA W NOWEJ ŁUBIANCE K. PIŁY NA NOWĄ DOSTAWĘ NIESORTU Z ANGLII 23.05.2011. ZAPRASZAM JOLANTA JANKOWSKA TEL. 604208363, 604405165 HURTOWNIA-ALICJA.PILA.PL Odpowiedz Link
importer_skandynawia Re: niesort!!!! 20.05.11, 09:16 Witam Posiadamy w sprzedaży oryginalny niesort z norwegi i szwecji. Towar cechuje się bardzo małą ilością odrzutów, pochodzi z bogatych dzielnic. Towar jest przywożony prosto z kontenerów zaplombowanym tirem. Istnieje możliwość odbioru prosto z tira. tel. 725264330 Odpowiedz Link
radpolwawa Re: niesort!!!! 20.05.11, 09:59 Posiadamy sort całoroczny I gatunek. Odzież modna, nie zniszczona nadająca się do sprzedaży "na wieszak" odzież pochodzi ze Skandynawii (Norwegia, szwecja) ceny od 8 zł radpol.wawa@gmail.com 600710432 Odpowiedz Link
vive-kielce Re: niesort!!!! 10.06.11, 16:04 Witam, Hurtownia Vive jest przedsiębiorstwem branży recyclingowej. W swojej ofercie posiada zarówno odzież sortowaną jak i wstępnie sortowaną. W swojej sprzedaży firma, posiada oryginał holenderski, pochodzący ze zbiórek ulicznych oraz szkolnych. Sprzedaż odzieży wstępnie sortowanej odbywa się bezpośrednio z TIR-a. Klient ma możliwość zapoznania się z towarem przed zakupem. Siedziba mieści się w Kielcach przy ul. Olszewskiego 6. Więcej informacji uzyskają Państwo pod numerem telefonu 41 367-59-48 oraz 41 347-63-30 bądź mailowo na sprzedaz@vive.com.pl Odpowiedz Link
skandynawska-odziez.pl Re: niesort!!!! 30.06.11, 08:49 Posiadamy w naszej ofercie niesort norweski z duza iloscia ubran dzieciecych i damskich. Bardzo duzo rzeczy markowych (H&M, Kapp-Ahl, Adidas, Puma, Vero Moda, Nike itp), ubrania czyste pochodzace ze zbiorki charytatywnej tj nie odpady ale ubrania przekazane z mysla o dalszym uzytkowaniu. Lokalizacja Krakow, po uzgodnieniu istnieje mozliwosc transportu. Zapraszam do kontaktu: tel 603 99 88 49, e-mail: biuro(malpa)skandynawska-odziez.pl Odpowiedz Link
szachszczoni Re: niesort!!!! 02.07.11, 22:33 Zapraszam do wybrania towaru.Mam ok. 500kgwięc będzie z czego. Są buty ,wełna firanki no i odzież. Jak to w nie sorcie-rozmaitości. Więcej na maila: missabus@o2.pl.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pawcio2608 Re: niesort!!!! 18.07.11, 18:04 posiadam dużą ilość niesortu do sprzedania więcej informacji poprzez meila pawelgasior1@wp.pl Odpowiedz Link
justyna_andruszkiewicz Re: niesort!!!! 01.01.12, 18:42 poszukuję dostawcy oryginalnego nie sortu interesuje mnie naprawdę dobra odzież ,oferty z ceną proszę przesyłać na adres justyna-nartowicz@wp.pl Odpowiedz Link
grzegorzkonin Re: niesort!!!! 03.01.12, 21:04 POSIADAM BUTY UZYWANE.. JESIENNO ZIMOWE PAKOWANE WE WORKI OKOŁO 20KG. 90% DAMSKIE POSZUKUJE ODBIORCY HURTOWEGO MOŻE KTOS MI POMOŻE ZNALEŻC KONTRAHENTA KTÓRY BY KUPIŁ BUTY. CZY KTOŚ WIE W JAKI SPOSÓB MOGE ZNALEZC ODBIORCĘ Mój e-mail quad132@wp.pl tel 607 307 297 Z góry dziękuje i Pozdrawiam.. Odpowiedz Link
ana.1975 Re: niesort!!!! 06.01.12, 12:54 witam ,nowo otwarta hurtownia w rudzie śląskiej sprawdzony towar ,prosto z tira informujemy klijenta zapraszamy atrakcyjne ceny Odpowiedz Link
swider313 Re: niesort!!!! 06.01.12, 18:16 Witam dostarcam towar prosto z skupu który się znajduję się w Walii. Proszę o email na swider31@wp.pl to prześlę info. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
renia7353 Re: niesort!!!! 06.01.12, 22:14 Witam ,poszukuję dostawcy nie sortu ,towaru który można sprzedać ,nie przegrzebanego ,bez samych babcinych starych rzeczy ,żadnej odzieży po-sklepowej z dziurkami po iglicy na metkach,jeśli któryś z dostawców chce pozyskać nowego klienta i nawiązać współpracę proszę o kontakt na e-m renia7353@interia.pl , jestem z woj.pomorskiego. Odpowiedz Link
norgetrade1 Re: niesort!!!! 08.01.12, 20:30 Jestem bezpośrednim dostawcą odzieży używanej z Norwegii. Cena 5,70 zł . tel.660 051 322 Odpowiedz Link