pamar975 25.09.12, 21:05 witam posiadam niesort pochodzący ze skupów w Angli ,jest to niesort bez odpadu,śmieci,i.t.p zainteresowanych proszę o kontakt tel.512280803 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smieszne.watki Re: PEWNY NIESORT ZE SKUPÓW ANGLIA 26.09.12, 11:40 Tak pewny dla tych którzy go skupują. Byłem i widziałem jak to się odbywa. Babcia lub biedaczysko które nie ma na narkotyki przynosi lumpy które przy skupowaniu sa już przebrane z tego co warte pieniędzy. Reszta trafia do worków jako włśnie tzw pewny niesort Odpowiedz Link
poul1923 Re: PEWNY NIESORT ZE SKUPÓW ANGLIA 26.09.12, 12:14 Zapewne trafił pan na jakieś wysypisko śmieci albo chcieli wcisnąć śmieci , bo w każdej porządnej hurtowni bądź skupie takowe odpady idą do spalenia a te lepsze warte pieniędzy idą do worków jako nie sort właśnie, wiem bo tez byłem w niejednym punkcie skupu i widziałem i mam znajomych którzy tez pracują w kilku takich miejscach w West midland Odpowiedz Link
pamar975 Re: PEWNY NIESORT ZE SKUPÓW ANGLIA 26.09.12, 16:04 jeśli nie prowadzi go twój brat lub siostra to oczywiście może tak być ,ale jeśli nie widziałeś towaru to nie wyrażaj swojej opini Odpowiedz Link
smieszne.watki Re: PEWNY NIESORT ZE SKUPÓW ANGLIA 26.09.12, 18:52 Hahahaha palone? Jestem ciekaw gdzie? Może jakieś crematorium? Oj człowieku piszesz poematy. Nie znam angola a tym bardziej polaka który wywaliłby coś na straty a nie wepchnął naiwnym. Śmieci o nazwie cash 4 clothes już nikt nie chce Daje jeszcze 6-10 miesięcy i door wróci. Odpowiedz Link
poul1923 Re: PEWNY NIESORT ZE SKUPÓW ANGLIA 26.09.12, 19:16 Jak dla mnie to możesz kupować co tylko chcesz nawet to co idzie do odrzutu, za mało w życiu widziałeś skoro tam gdzie ty kupujesz to ci wszystko wciskają żeby się nie zmarnowalo a oni zacieraja rece ze komus wkoncu smiecie wcisneli :-/ pewnie z jakichś zbiórek po bezdomnych i narkomanach jak wyżej pisales Odpowiedz Link