Dodaj do ulubionych

PEWNY NIESORT ZE SKUPÓW ANGLIA

25.09.12, 21:05
witam posiadam niesort pochodzący ze skupów w Angli ,jest to niesort bez odpadu,śmieci,i.t.p zainteresowanych proszę o kontakt tel.512280803
Obserwuj wątek
    • smieszne.watki Re: PEWNY NIESORT ZE SKUPÓW ANGLIA 26.09.12, 11:40
      Tak pewny dla tych którzy go skupują.
      Byłem i widziałem jak to się odbywa.
      Babcia lub biedaczysko które nie ma na narkotyki przynosi lumpy które przy skupowaniu sa już przebrane z tego co warte pieniędzy.
      Reszta trafia do worków jako włśnie tzw pewny niesort
      • poul1923 Re: PEWNY NIESORT ZE SKUPÓW ANGLIA 26.09.12, 12:14
        Zapewne trafił pan na jakieś wysypisko śmieci albo chcieli wcisnąć śmieci , bo w każdej porządnej hurtowni bądź skupie takowe odpady idą do spalenia a te lepsze warte pieniędzy idą do worków jako nie sort właśnie, wiem bo tez byłem w niejednym punkcie skupu i widziałem i mam znajomych którzy tez pracują w kilku takich miejscach w West midland
      • pamar975 Re: PEWNY NIESORT ZE SKUPÓW ANGLIA 26.09.12, 16:04
        jeśli nie prowadzi go twój brat lub siostra to oczywiście może tak być ,ale jeśli nie widziałeś towaru to nie wyrażaj swojej opini
        • smieszne.watki Re: PEWNY NIESORT ZE SKUPÓW ANGLIA 26.09.12, 18:52
          Hahahaha palone? Jestem ciekaw gdzie? Może jakieś crematorium?
          Oj człowieku piszesz poematy.
          Nie znam angola a tym bardziej polaka który wywaliłby coś na straty a nie wepchnął naiwnym.
          Śmieci o nazwie cash 4 clothes już nikt nie chce
          Daje jeszcze 6-10 miesięcy i door wróci.
          • poul1923 Re: PEWNY NIESORT ZE SKUPÓW ANGLIA 26.09.12, 19:16
            Jak dla mnie to możesz kupować co tylko chcesz nawet to co idzie do odrzutu, za mało w życiu widziałeś skoro tam gdzie ty kupujesz to ci wszystko wciskają żeby się nie zmarnowalo a oni zacieraja rece ze komus wkoncu smiecie wcisneli :-/ pewnie z jakichś zbiórek po bezdomnych i narkomanach jak wyżej pisales
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka