ubraniazirlandii
24.06.14, 01:09
Witam,
Mieszkam w Irlandii, posiadam własny skup,osobiście skupuję odzież i sortuję, Wybieram tylko te rzeczy które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bardzo dobrym stanie. W ofercie mam towar z pierwszej ręki ,bez jakichkolwiek pośredników ,więc uważam że lepszego towaru być nie może,Posiadam odzież damską ,męską ,dziecięcą. Buty ,torebki ,paski(oddzielone od odzieży).Jeśli chodzi o marki to są wszystkie które istnieją obecnie na rynku ,standardowe sieciówki jak i oryginalne rzeczy ,To co obecnie noszą ludzie.
W ofercie mam towar pierwszego i drugiego gatunku oraz cream,Nie posiadam towaru porwanego czy nie nadającego się do noszenia.Zaletą mojego towaru jest to że towar jest z pierwszej ręki ,wiem jak działają hurtownie w Polsce,większość hurtowników ma swoje sklepy i niestety posklepówka musi gdzieś wracac .Uważam że cena jest również przystępna bo z tego co się orientowałam to ceny w hurtowniach są kosmiczne ,a u drobnych handlarzy też nie lepsze.
W ofercie mam również ładną biżuterię nową, używaną i tzw.retro. Biżuteria jest również z własnego skupu w Irlandii. Biżuteria jest w bardzo dobrym stanie,nieuszkodzona ,kompletna.
Interesuje mnie stała współpraca,Towar jest pakowany w worki jutowe ,zabezpieczone plombami numerycznymi,Wysyłka bezpośrednio z Irlandii,posiadam taniego i zaufanego przewożnika i za swój towar odpowiadam że dotrze w nienaruszonym stanie.
kontakt ubraniazirlandii@gmail.com