electric_a 14.02.06, 13:16 Witam! Nadal nie mam wstepu na nasze ukryte forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubertus_zamoscicus Re: Infomsp - prywata :) 14.02.06, 14:27 jest ono tak ukryte że nikt on nim nie wie? :) ostatnio bardzo często ktoś coś ukrywa i mówi, że wie ale nie powie... to ja też poproszę o niniejsze namiary na owo ukryte forum:) Odpowiedz Link
electric_a Re: Infomsp - prywata :) 14.02.06, 14:31 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36852 Odpowiedz Link
infomsp Re: Infomsp - prywata :) 14.02.06, 15:30 Nigdy wprost nie wyraziłeś chęci uczestnictwa a jedynie: "...popiera Waszą incjatywę, wspiera duchowo i trzyma kciuki." Stąd nie wysyłałem informacji do Ciebie. Jeżeli się przyłączas, to tak jak napisałem w wątku, lista jest otwarta, ale potrzebuję deklaracji. Te ograniczenia nie spowodu moich urojeń, ale dlatego, że na forum zamieszczone są prywatne dane uczesników i nie może być w tak otwartej formie jak Twoje forum. Zawsze też w takich sprawach można się dogadać mailowo. Wtedy to wygląda tak bardziej elegencko. Wszystko to zapisałem też w podsumowaniu wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34218&w=35231614&a=36042237 Odpowiedz Link
infomsp Re: Infomsp - prywata :) 14.02.06, 15:32 Przepraszam za brak czytelności, ale coś mi nie wyszło. Ten kom. jest do informacji hubertus_zamoscicus Odpowiedz Link
infomsp Re: Infomsp - prywata :) 14.02.06, 15:19 Faktycznie nie zauważyłem, że pomimo dopisania nie pojawiłaś się na liście uczestników. Dlatego też zawsze proszę o informację. Nie uważam jednak żeby był to temat do wypisywania na forum. Wystarczy mail, tak jak robiły to inne osoby. I było to skuteczne. Odpowiedz Link
infomsp Re: Infomsp - prywata :) 14.02.06, 15:32 .. a ten oczywiście do informacji od electric_a Odpowiedz Link
infomsp Re: Infomsp - prywata :) 14.02.06, 15:42 ... jak żartowaliście, a ja się czepiam ... to też żartowałem, ale napisałem prawdę ;-) Odpowiedz Link
electric_a Re: Infomsp - prywata :) 14.02.06, 17:15 Nie czepiam sie, skad :) Po prostu myslalam, ze moze moje potrojne dobijanie sie do forum nie dotarlo :) Odpowiedz Link
infomsp Re: Infomsp - prywata :) 15.02.06, 13:15 no to ulga ;-) ja coś ostatnio mam nerwy zszargane i to chyba bezto. Odpowiedz Link
ekielski Re: Infomsp - prywata :) 14.02.06, 18:54 Mam prośbę do infomsp, by zaglądnął do poczty na gazecie.pl, gdyż chciałbym się przyłączyć do forum dla wtajemniczonych.... Odpowiedz Link
infomsp Re: Infomsp - prywata :) 15.02.06, 13:07 Bardzo proszę wszstkich "zaniedbanych" ;-) o chwilę cierpliwości, ale od poniedziałku "umieram", a dziś to mi łeb od szyi odpada. Stąd te moje opóźnienia i spowolnione myślenie. Postaram się nadrobić zaległości jak najszybciej ... Żeby bohatera tak zmogło, niewiarygodne, ale widać takie są porządki natury, jedynie Chuck Norris jest im się wstanie oprzeć, naprawdę! Odpowiedz Link
infomsp Re: Infomsp - prywata :) 15.02.06, 13:47 "Mam prośbę do infomsp, by zaglądnął do poczty na gazecie.pl" Zaglądnołem, odpisałem i czekam ... :-) Odpowiedz Link