biancaty Re: Katowice 27.11.04, 23:27 beata_blue napisała: > Gdzie cos fajnego? Ja widzialam na Sokolskiej chyba taki ciucholand "markowy", siec maja tych sklepow i sa przymierzalnie i mila obsluga ;) Odpowiedz Link
margott74 Re: Katowice 30.11.04, 17:49 No właśnie. Gdzie w Tychach lub Katowicach można znaleźć fajne sh? Bo jak tak czytam sobie to forum (jestem tu pierwszy raz) to zastanawiam się czemu za byle sweterek muszę płacić ponad 100, 200zł. Dodam, że najszczuplejsza (zwłaszcza na biuście;-) to ja nie jestem. Noszę 40. Odpowiedz Link
mowawe Re: Katowice 19.12.04, 07:43 Zainteresowal mnie ten ciucholand na Sokolskiej ! Czy mogłabyś powiedziec gdzie ? Na jakiej wysokosci? Jaki numer ? Ja często bywam na Korfantego. Nad Michalikiem. Obok superjednostki. Wielki sklep ale trzeba trafić. Panie cąły czas donoszą. Sa fajne promocje - np. na rozpoczęcie jesieni bło - 30 % na bluzeczki z krótkim rękawem. Nie poolecam wychwalanej Zebryy. W podziemiach supejednostki. Malutki sklpiczke mikroskopijnych rozmiarów. Mało co w moim stylu ;( Odpowiedz Link
kraduga Re: Katowice 28.12.04, 20:45 Polecam sklep na Kochanowskiego 12 lub 20 nie jestem pewna, zaraz za placem Miarki. Mikroskopijna powierzchnia z mnóstwem rzeczy. Trzeba trochę poszukać, ale można znaleźć cos fajnego, często nowego. Do tego w miarę obszerne przymierzalnie i miła obsługa. Pozdrowienia. Odpowiedz Link
mamamila Katowice-Ligota SUPERCIUCHOLAND 25.02.05, 20:22 Najlepszy jaki do tej pory znalazłam! Blisko dworca PKP, obok podstawówki. 2 gigantyczne hale, sortowane wg kolorów, lub na wagę. GAP, ESPRIT,ESCADA, DOLCE GABBANA,TOM TAYLOR i inne, wszystkie inne ciucholandy też są OK, ale z TEGO jeszcze nigdy nie wyszłam z pustymi rękami.Ale wszystko zależy od umiejętności szperającego, trzeba tam poświęcić ze 2 godziny minimum. POLECAM Aga Odpowiedz Link
bishop5 do mamamili 23.05.05, 20:04 piszesz o ciucholandzie w k-cach blisko dworca PKP. MOgłabyś się podzielić bardziej szczegółowymi wskazówkami jak tam trafić. Myślę że wszystkei dziewczyny zainteresowane będą Ci wdzięczne, łącznie ze mną Odpowiedz Link