wojtow 15.12.04, 09:02 Poproszę o namiary na ciuchlandy na Ursynowie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuuuda Re: Ciuchlandy na Ursynowie w Warszawie 01.01.05, 18:14 - SH niedaleko metro stokłosy, wejscie od placu przed kościołem (przy tym metrze jest tylko ten jeden kosciol) - w zasadzie są tam dwa ciuchlandy obook siebie, jedem niewielki, drugi dośc duży - dostawy w niedziele, ciekawe rzeczy mozna znaleźć - SH przy przystanku na ul. Zaolziańska (autobusy 195,136,179,107)-mozna wygrzebac sporo firmowych ciuchow - wadą jest brak przebieralni ;/ - SH przy ul Janowskiego (w jednym z pawilonów handlowych mieszczacych sie na dole w blokach mieszkalnych) - ale nie bylam tam od wiekow i chyba nie jest najciekawszy - SH na ul. Cynowamonowej zdaje się, niedaleko Leclerca przy ul. Ciszewskiego - to ciuchland szwedzki, czesc ubran wyceniona (te lepsze), czesc na wagę - SH w bloku na ul. Wasilkowskiego, dwa kroki od wyjscia z metra ursynow - ale nigdy tam jeszcze nie bylam, dopiero zamierzam zbadać teren Odpowiedz Link
wojtow Re: Ciuchlandy na Ursynowie w Warszawie 02.01.05, 09:18 W tym pierwszym wymienionym ciuchy są na wagę czy liczone od sztuki ? Dzięki za odzew ! Odpowiedz Link
wojtow Re: Ciuchlandy na Ursynowie w Warszawie 03.01.05, 09:00 Hej ! Dziś wybieram się na Stokłosy w takim razie ! Sprawozdanie z wyprawy oczywiście będzie :) Odpowiedz Link
wojtow przy metrze Stokłosy 05.01.05, 09:59 Uwaga, przy metrze Stokłosy są 4 ciuchlandy, jeden z nich odwiedziłam. Ten polecany przez internautkę. Super - markowe rzeczy, sklepik malutki ale duży wybór i fajne rzeczy. Jeśli ktoś ma czas rano niech się wybierze z samego rana w pn gdy jest dostwa, później podejrzewam że już jest przebrane. Dwa ciuchlandy znajdują się przy wyjściu z metra w kierunku odwrotnym niż do kościoła, a dwa przy kościele. Odpowiedz Link
ruda62 Re: Ciuchlandy na Ursynowie w Warszawie 07.01.05, 14:13 Dla mnie najlepszy to Manekin na Telekiego. Czysty, przestronny z dużym wyborem. I otwarty do 20-tej, co dla osób pracujących długo nie jest bez znaczenia. Odpowiedz Link
wojtow Re: Ciuchlandy na Ursynowie w Warszawie 07.01.05, 15:28 ruda62 napisała: > Dla mnie najlepszy to Manekin na Telekiego. Czysty, przestronny z dużym > wyborem. I otwarty do 20-tej, co dla osób pracujących długo nie jest bez > znaczenia. Czy tam są rzeczy na wagę czy wycenione za każdą sztukę osobno ? Odpowiedz Link
ruda62 Re: Ciuchlandy na Ursynowie w Warszawie 18.01.05, 14:37 Wycenione. A teraz wszystko mają obniżone do 50 % Odpowiedz Link
vilgevere Re: Ciuchlandy na Ursynowie w Warszawie 07.01.05, 18:54 A ja polecam sklepik przy stacji Natolin, po prawej stronie od południowego wyjścia, w nowym budynku, przy przystanku. Zawze coś ciekawego wyszperam - cena 40 zł/kg. Drugi sklepik jest na Stokłosach - po prawej stronie od południowego wyjścia (jejku, co ja tak z tym południem??) W nowym budynku. Duży wybór, przebieralnia, wszystko na wieszaczkach - miło i przyjemnie. Cena 40 zł/kg Odpowiedz Link
wojtow Kabaty 15.01.05, 13:32 Zauważyłam dwa nowe sklepy na Kabatach, oba obok Tesco. Jeden w nowym pasażu handlowym niedaleko tej groty solnej, a drugi w "starym" pasażu handlowym niedaleko fryzjera wisi wywieszka że sprzedają na kg. Odpowiedz Link
anula52 Re: Ciuchlandy na Ursynowie w Warszawie 25.01.05, 14:12 polecam dwa lumpexy przy kościele na Al.KEN (naprzeciwko fontanny) i dwa przy stacji metra Stokłosy. Odpowiedz Link
wojtow Stokłosy 31.01.05, 14:40 Byłam na Stokłosach w ciuchlandzie (koło kościoła), w tym większym trafiłam na wyprzedaż wszystko po 2 zł. Słuchajcie obłęd co tam się działo ! Tłumy, dzikie tłumy. Odpowiedz Link