lucy215 10.03.05, 07:15 ponieważ wątek o tym samym tytule osiągnął ponad setkę, zakładam nowy :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dia_83 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 10.03.05, 20:32 Wczoraj zakupione granatowe spodnie 3/4 . Są doskonałe: luzne, mnóstwo kieszeni ( w tym dwie na suwaki) , nogawki wykonczone są czymś na ksztłt "obroży " hehehehehehe....Są doskonałe. Nieznana mi firma CECIL. Kosztowały 12 zł.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
myfa80 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 10.03.05, 23:28 spodniczka dzinsowa H&M, koszula błekitna tej samej firmy (widac jak wielka jest przepaść pomiędzy jakościa ciuszków tej marki w POlsce a za granicą) spodnie do fitnesu khaki z haftem w tym samym kolorze na nogawkach, koszulka w tym samym kolorze, tunika wrzosowa.... Odpowiedz Link
myfa80 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 10.03.05, 23:28 spodniczka 12 zł, za reszte 30 zl...w sumie Odpowiedz Link
lucy215 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 11.03.05, 08:40 >Nieznana mi firma CECIL. Kosztowały 12 > zł.Pozdrawiam :) miałam 2 bluzki cecil, jedną kupiłam w clicku,drugą w jakims sklepie z dzinsami ;) nie taka nieznana :D Odpowiedz Link
adrianapl Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 11.03.05, 09:12 bluzeczka ONLY ze świetnej, mięciutkiej bawełny. dopasowana z rozszerzającymi się przy nadgarstkach rękawami. kupiona w Robanie podczas totalnej wyprzedaży. lekka, więc zapłaciłam jakieś 56 groszy :)))))))) Odpowiedz Link
dori7 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 18.03.05, 00:27 Dzis trzy krotkie spodniczki na wiosne, ukochany zachwycony, hehe. Plus czarna kwiecista sukienka do noszenia niestety jedynie jako tunika do spodni z powodu mojego wzrostu :P Razem 20zl. Byla tez sliczna, w bardzo oryginalny wzor mini C.Kleina, ale o rozmiar za mala :(( Odpowiedz Link
myfa80 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 18.03.05, 09:46 dori gdzie to upolowałaś? pozdrawiam Odpowiedz Link
dori7 Do Myfy :)) 18.03.05, 21:35 Widze, ze obydwie polujemy po ciucholandach, zeby moc bez wyrzutow sumienia pozwolic sobie na pewne zabojcze dla kieszeni hobby :)) W lumpeksie w Al. SOlidarnosci, tuz obok Pl. Bankowego - nie w tym wielkim, w tym mniejszym troszke dalej w strone Woli. Byla wyprzedaz wszystko za 5zl i sporo ladnych ciuchow :)) Odpowiedz Link
myfa80 Re: Do Myfy :)) 19.03.05, 11:19 Dzieki wielkie :-) dokładnie raz na jakiś czas pozwalam sobie zaszalec tam :-) poza tym łaczenie nowych z uzywanymi czesto fajnie wyglada do tego fajny perfumik i nikt sie nie spostrzeze ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link
renial74 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 18.03.05, 13:25 Ja do tej pory upolowałam - czarną, skórzaną, któtka, na suwak kurtkę ze stójką, - czarna długą spódnice retro (idealna do teatru), brązową dzianinową sukienkę (była długa więc ja sktuciłam i doszyłam na dole i przy rekawkach falbankę - wygląda zaje...ście - wszyscy pytają skąd ją mam), czarny sweter D&G, różową sukienkę na lato Laury Ashley z malowanym kwiatem i cekinami ( do niej też zostanie doszyta mała falbanka tym razem zielona), czarną sukienkę Hennes z falbanami (góra dopasowana a dół szeroki), kilka koszulowych bluzeczek min. czekoladową w pomarańczowo - beżowe róże,różową na krótki rękaw z krytymi guzikami vero moda. Dla mojej córci krótki różowy sportowy kożuszek (mała ma teraż 16 miesięcy) i płaszczyk tweedowy łączony z aksamitem (różowo biało szary dwóżędowy), dokupiłam jej do tego płaszczyka kołnież z różowego królika zawiązywany na wstążkę, rodzinka i znajomi oniemiali z wrażenia jak ją zobaczyli. I to tyle poluję dalej. Pzdr. Renial Odpowiedz Link
renial74 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 18.03.05, 15:23 Matko, ale byków nastrzelałam oczywiscie dwurzędowy, skróciłam, krótką i cała reszta literówek. To prawda komputer uwstecznia - wybaczcie. Pzdr. Renial Odpowiedz Link
malutka_mamutka Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 18.03.05, 21:49 a ja wczoraj kupiłam 2 zakiety: jeden taki bardziej o kroju marynarki, ale krotki, czarny, firma elizabeth shelton (to jest w ogóle jakaś firma?) drugi takie dłuższy, bardzo mocno wcięty w talii, odrobine przypomina frak :P ciemnoszary w cieniutkie prążki. firma bay, pewnie rowniez nieznana. ale zakiecik jest nowiutki zupełnie, ma sliczną podszewke, w ogole pieknie zrobiony. i mi nawet doczepione guziki w torebeczce, jakby komus sie guzik urwał. nowiutki :)) oba po 17 zł :) Odpowiedz Link
wojtow płaszcz 20.03.05, 08:19 Ja ostatnio nie chodzę do ciuchlandów, mam zamiar kupić sobie płaszcz flauszowy ale w sklepie z nowymi rzeczami. W ciuchlandach nie mogę takiego znaleźć, a jak już chcą to znoszone i trzeba by było zapłacić za pralnię, więc to się chyba nie bardzo opłaca. Nie chodzę bo chyba mi się trochę przejadło, muszę odpocząć i wrócić do nich z nową werwą :) Odpowiedz Link
baba0000 Re: płaszcz 22.03.05, 12:49 podziwiam Cie jak moglo ci sie przejesc, ja chodze po ciucholandach dobre ponad 10 lat nic dalej jestem maniakiem, co prawda brakuje mi czasu i mam teraz 2 ulubione, wracajac do Twojego plaszcza to fakt ze czesto trzeba trafic, ale ja mam 2 nowiuskie i jak je czyszcze to panie pytaja sie gdzie je kupilam, pozdrawiam i wracaj do ciuchow! Odpowiedz Link
malutka_mamutka Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 21.03.05, 16:05 dzisiejsza zdobycz: jeansowy płaszczyk albo jak kto woli - szmizjerka. ale to gruby jeans, wiec bardziej płaszczyk :), idealnie lezy, jest z takiego fajnego jeansu, tkory wyglada na stary (moze jest stary?:P) idealnie styl vintage. jedyna wada to dziurka z przodu, ale mam zamiar zrobic w tym miejscu jakis ladny pomaranczowo-brazowo-zielony haft. :) bedzie boosko:) 16zł, wytargowane z 20 :PP Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 22.03.05, 12:18 Wczoraj upolowałam piękny, niebieski sweterek Zara - stan idealny, cena 9zł :) Dziś również wybieram się na łowy :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
baba0000 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 22.03.05, 12:39 tak sobie czytam Wasze zdobycze i stwierdzam, ze w sumie prawie wszystko co mam w szafach to moje zdobycze, oprocz bielizny i butow, chociaz i to sie trafia nowiuskie, gratulacje i ciesze sie ze jest tyle osob lubiacych ciucholandy, oby byly jak najdluzej!!! Odpowiedz Link
parapluie Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 22.03.05, 15:54 moje dzieiejsze zakupy,w sumie zapłaciłam 130 złotych ale tylko posłuchajcie: -płaszczyk krótki dwurzedowy w stylu safari-43 zł(przymierzałam wczesniej w tym samym stylu za 200-300zł)firmy LOGG("córka"H&M) -świetna bluzka,niestety za mała i będzie dla kumpeli,firm s.Olivier-14 zł -spodnie dla taty -marynarka dzinsowa. to wszystko w jedny lumpeksie,niedawno otworzonym w Pozaniu.Mam stamtąd jeszcze bluzeczke i spodnie 3/4...ale mam świetny humor;) Odpowiedz Link
babe2005 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 23.03.05, 07:50 W POZNANIU?:)WIEM ŻE NA DĄBROWSKIEGO OTWORZYLI NOWY I WSZYSTKO JEST NA WAGĘ:) ALE TEN TWÓJ?CZY MOŻESZ PODAĆ NAMIARY Z GÓRY DZIĘKUJĘ:) Odpowiedz Link
sheep1 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 23.03.05, 14:40 moje zdobycze: niebieski sweterek w łódkę norweskiej firmy fajny T-shirt niemiecka firma zapomniałam nazwy wszystko w stanie idealnym.Całość 5,80 zł. Odpowiedz Link
basiek13 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 23.03.05, 19:05 Kochane ja kupiłam sobie ostatnio w Lublinie płaszcz czarny do kolana, dwurzędowy z hipisowskimi klapkami. Świetnie wykończony. PIĘKNY. Firmy - MERILYN ANSELM, pod tym napisem drugi HOBBs. Czy znana wam jest ta firma, bo się w niej juz zakochałam. Odpowiedz Link
kejti.g Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 10.04.05, 20:08 Hobs jest po prostu zaje...sty !! mam piekna sukienke w kwiaty z hobbsa, koszule, sweter, czarna wizytowa sukienke, spodnice sztruksowa... duuuzo !! A w ktorym ciuchu w Lublinie to trafilas?? Odpowiedz Link
izzy-pop Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 15.04.05, 07:04 gdzie,gdzie,gdzie????!!!!jakoś nie mogę w poznaniu trafić na zaden lumpeks:-( Odpowiedz Link
parapluie Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 23.03.05, 21:33 ja ostatnio kupuję tylko w lumpeksie na głogowskiej,przy samym prawie Górczynie.babka ma śiwtne ciuchy,codziennie coś nowego i oprócz tego sklepu ma jeszcze jakieś trzy inne punkty,chyba na os.Oswiecenia i jeszcze gdzieś... Odpowiedz Link
babe2005 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 24.03.05, 07:17 taki po lewej stronie?mmhh chyba u ANDZI czy jakos tak? taki mały z kratami w oknach?:) Odpowiedz Link
babe2005 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 25.03.05, 09:16 taki po lewej stronie?mmhh chyba u ANDZI czy jakos tak? taki mały z kratami w oknach?:) Odpowiedz Link
babe2005 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 25.03.05, 09:16 parapluie napisała: > ja ostatnio kupuję tylko w lumpeksie na głogowskiej,przy samym prawie > Górczynie.babka ma śiwtne ciuchy,codziennie coś nowego i oprócz tego sklepu ma > jeszcze jakieś trzy inne punkty,chyba na os.Oswiecenia i jeszcze gdzieś... -------------------------------------------------------------------------------- taki po lewej stronie?mmhh chyba u ANDZI czy jakos tak? taki mały z kratami w oknach?:) Odpowiedz Link
ako83 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 23.03.05, 22:00 a ja wczoraj upolowalam sliczny szary golfik z duzym sciagaczem-divided bluzeczke bez rekawkow tez divided oraz fajna biala koszulke z brazowym numerkiem ale jestem zadowolona:))))))) i to wszystko za cale;) 18zl:) Odpowiedz Link
evblo Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 24.03.05, 19:17 1) spodnie LEVI's - super extra sliczne 2) bluzeczka Morgan, błękitna w kwiatuszki, super materiał 3) sweterek Marks & Spencer, sliczny śnieżnobiały i to wszystko za 19 zł :-) Odpowiedz Link
wojtow Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 24.03.05, 21:27 Długo bez ciuchlandów nie wytrzymałam :) Dziś kupiłam rewelacyjny niby zamszowy top, szal na przyszłą zimę biały ze złotą nitką (rewelacyjny :) i getry też super idealne do chodzenia po domu. Odpowiedz Link
bezsenna Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 25.03.05, 18:49 A ja dzis nabyłam płaszczyk czarny bardzo zgrabny River Island taki do polowy uda za 15 pln- ach jaka jestem zadowolona-tego mi brakowało :D Odpowiedz Link
kamaoka Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 26.03.05, 14:37 a ja dzis z rana wstlam bo miala byc dostawa w jednym z moich ulubionych w kochanhm miescie, a tu zonk, panu sie pomylilo wxczoraj najwyrazniej jak mi mowil ze bedzie czynne i nawet bedzie dostawa:P niemniej jednak pojechalam na bazar zakupic sobie spodnie dresowe na treningi (hihi zaczelma chodzic na tenisa znow a pod tym balonem to mozna iglo ulepic:P) a tam pani miala rzeczy, nie wiem czy tez to kupowala w szmateksach czy po prostu sama to skads przywozi, no badz co badz kupilam u niej sliczna, cudowna, przeurocza portmonetke (a raczej chyba portfelik) za 3zl - skorzana, niebieska, z wyhaftowanymi rozowymi kwiatkami na brazowych galazkach, portmonetka ma mnostwo przegrodek, wresczie pochowem te wszytskie karty ktore do tej pory o zgrozo walaly mi sie po kieszeni wewnetrznej kurtki, jest po prostu cudowna, idealna, nie widzialam takiej w sklepach bo juz mnie wkurzalo to co mialam do tej pory a druga rzecza jest pasek za 5zl - ale uwaga! drewniany, sa to takie prostakaciki i romby (jak kier w kartach) z dziurkami w srodku, polaczone jescze u gory kuleczkami, zapinany na gwozdz:P po prostu cudo:) Odpowiedz Link
parapluie Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 26.03.05, 14:37 sorry kolezanko z Pozania,że nie odpowiedziałam,ale nie miałam dostepu do kompa- tak zgadza sie u Adzi.Wyglada niepozornie,ale w srodku jest naprawde sporo miejsca i ciuchy sa warte uwagi. Odpowiedz Link
babe2005 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 26.03.05, 14:52 :)przejeżdżałam tamtędy ale nie miałam okazji wejść:( mmhh boję sie że nic na siebie nie znajde(spodnie nosze 40/42 a nawet 44:() góra raczej 40-42 Pozdrawiam i dzieki że odpisałaś:) Odpowiedz Link
parapluie Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 27.03.05, 21:28 w takim razie nawet tam nie wchodz,bo ja nosze ciuchy w IDENTYCZNYCH rozmiarach...;)ale naprawde,możan znaleść coś dla siebie.Mój płaszczyk jest np.w rozmiarze 38 i nawet jest dosyc luźny,także z rozmiarówką nigdy nic nie wiadomo.Polecam Ci serdecznie ten ciucholand,ja również tamtędy wracam,wysiadam,robie zakupy i ide na pętle piechotą,w ramach rozruchu wiosennego. Odpowiedz Link
babe2005 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 28.03.05, 10:00 HEHE NO MAM JEDNAK NADZIEJE ŻE COŚ UDA MI SIĘ NA SIEBIE ZNALEŹĆ;) A JAK NIE NA SIEBIE TO MOŻE NA MAMĘ-ONA JEST SZCZUPLEJSZA ODE MNIE:) POZDRAWIAM Odpowiedz Link
babe2005 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 28.03.05, 10:05 ale jak mówisz że leiej żebym tam nie wchodziła to może masz racje-zrobie sobie nadzieje że cos na siebie znajde a tu rozczarowanie:( ja w tym roku zaopatrywałam sie przede wszystkim na rynkach-wildeckm i łazarskim (nabyłam super swetry-wreszcie zimą nie wstydziłam się swojego wyglądu):) Odpowiedz Link
bezsenna Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 01.04.05, 18:49 No to ja sie dzis obłowilam i nie byle jak , bo porzadnie ( w sensie zniszczenia odziezy-nie zniszczona wcale). Mianowicie zakupiłam superowskie jeansy-wogole nie zniszczone-piekne, zgrabne ( co prawda 30 pln)- ale warto było. Maja piekny kolorek- Ben Sherman- czy ktos zna? Mało wazne-wazne ze piekne i nowe:) a i oryginalne. Nastepnie zakupiłam bluzeczke w kolorze bladego rozu z rekawami 3/4 New Look- z jeansami bedzie tworzyla niepowtarzalny i modny zestaw- to za 10pln- tez warto bo sa jak nowe:)) I na koniec bluzke w lila krate ze Snoopym wyhaftowanym na kieszonce H&M - ta za 5 pln . Jestem szczesliwa jakbym zazyla jakas megadawke prozaku :) Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 02.04.05, 20:47 Wczoraj nowiuteńka bluzka (z metką) h&m... Taka w "romantycznym" stylu, coś pięknego... 5zł :) Odpowiedz Link
wojtow wczorajszy zakup 31.03.05, 08:42 Wybrałam się na Wiatraczną i zakupiłam śliczną, zieloną francuską bluzkę - bardzo oryginalną za 6 zł. Przyda mi się do pracy. Odpowiedz Link
anula36 Re: wczorajszy zakup 02.04.05, 13:43 2 bluzki UlLi popken koszulowe- nowe z metkami, za 15 zl sztuka widzialm takie w katalogu za 50 Euro od sztuki. Odpowiedz Link
bezsenna dzisiejszy zakup 02.04.05, 14:04 A ja dzis chustke lila roz w zloto-zsrebrne pasy błyszczace 2 pln. i sexowna halke czarna w kwiaty. Odpowiedz Link
klymenystra Re: dzisiejszy zakup 02.04.05, 15:36 taki pasek materialu jakby przeznaczony do tego, ze robic z niego opaske na glowe- za cale 38 gorszy. jest piekny, bordowy i mniam:) bylo takich wiecej, w roznych kolorach, bede musiala sie zaopatrzyc :) Odpowiedz Link
malutka_mamutka Re: dzisiejszy zakup 04.04.05, 14:31 ha :) własnie wróciłam ze szkoły i po drodze nabyłam spodnie only, ciemnobrązowe, w ogóle nie zniszczone, tylko troszkę poprute na szwie - zaraz zaszyję :) za 10zł rozmiar 32 (zmieściłam się!!! hurra!!!), super krój, proste nogawki w kant :) Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: dzisiejszy zakup 07.04.05, 19:15 Mój dzisiejszy zakup to jeansowa spódnica firmy Hennes dla mnie oraz czerwona bluzka Marks&Scencer, którą kupiłam z myślą o mojej mamie. Spódniczka kosztowała mnie 15zł, a za bluzkę zapłaciłam 6zł :) Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: dzisiejszy zakup 08.04.05, 00:26 fragola_di_giardino napisała: "Marks&Scencer" Oczywiście chodzi o "Marks&Spencer"... Literówka, sori :) Odpowiedz Link
bemola Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 07.04.05, 22:25 moje ostatnie zakupy to sukienka vero mody niebieska w kwiatuszki na ramiączkach, była leciutko rozpróta na szwie ale juz po sprawie, nic nie widac - 12 zł sukienka H&M jak nówka za 20 zl w kwiatki wiązana na szyji sukienka Pimkie czarna, rękawek opuszczony na ramiona w paski bialo czarne, na ramiaczkach wyglądających jak szelki, równiez w paski, wyglada extra i super dopasowana kilka bawełnianych koszulek dla chlopaka yy co jeszcze... aha spódniczka sztruksowa H&M jeszcze z metka za 25złociszy. kurcze zakupy w ciucholandzie to extra sprawa, ale to chyba juz moj nałóg :P Odpowiedz Link
kinga044 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 07.04.05, 22:35 Przedwczoraj kupilam sliczna granatową kurtkę/marynarkę LEVIS'A nówkę za 17zl,granatowe dżinsy STREET ONE nowe za 17zl,wczoraj nabyłam fajną koszulę MARKS&SPENCER dla mojego męża za 1zl,slicną sukienkę dżinsową za 9zl i dopasowaną koszulkę w kwiatuszki za 5zl dla mojej córeczki. Odpowiedz Link
bezsenna Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 10.04.05, 02:03 A ja dziś różowiutki, taki amarantowy obcisły golfik New Look za 10 pln - cudny jest a ja znowu szczęsliwa:)) Odpowiedz Link
klymenystra Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 10.04.05, 13:50 juz pisalam w innym watku- piekny brazowy kapelusz sprzed chyba 40 lat- za 4 zlote w robanie przy jablonowskich w krakowie. roban staje sie moja swiatynia :)))) Odpowiedz Link
lucy215 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 11.04.05, 13:49 dziś - cudny, po prostu cudny sweterek z golfem w kolorze lila (w zasadzie to może być zgaszony róż) delikatny, mięciutki, cienki w sam raz na wiosnę. jedyny minus jest taki że zostawia kłaczki. New Look - uwaga - 8,50 :D Odpowiedz Link
black_currant Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 11.04.05, 15:13 A ja dziś kupiłam sobie śliczną, wiosenną garsonkę C&A za 20zł. Jedyny minus to brak jednego guzika (ale i tak wymieniałabym wszystkie, bo te dwa co zostały są zupełnie nie w moim guście). Ania Odpowiedz Link
bemola Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 11.04.05, 19:01 na szczescie udało mi sie dzisiaj wpasc na ciuchy :) i troche nazbieralam w koszyku: jeansowa smieszna spódniczka z ozdobnym zamkiem blyskawicznym z przodu na całej długosci, bluzeczka na ramiaczkach intensywna niebieska firmy Cosmos, bluza z dlugim rekawem dla brata oraz jeden nieudany jednak zakup: lniana sukenka Kookai - ma pare jasnych zółtych plamek, niby wszyscy mówią ze ledwo co widac ale jednak :/ mialam nadzieje ze sie spierze a tu klops. bedzie do biegania po domu. a wszystko to za 9,50. :) Odpowiedz Link
bezsenna Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 12.04.05, 17:34 Lucy to chyba mowimy o takim samym:P Tylko,ze moj nie przygaszony, ale tez z golfikiem i tez ma klaczki nieduze :P Chyba podobny rzut byl:P I najlepsze jest to,ze wyglada na nowy:P Odpowiedz Link
kinga044 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 13.04.05, 14:51 Dzisiaj trafilam na fajne ciuchy.Kupiłam sobie sliczną koszulę TEDDI'S,granatową w kratę,która bardzo pasuje do zakupionych ostatnio spodni.Kosztowala mnie jakieś 6zł :-)Oprócz tego kupiłam jeszcze jedną koszulę w kolorze brudnego różu w czarne paski za 2zł :-) Dla męża znalazłam po prostu cudowną koszulę ESPRIT,granatową w kratę, i niemniej cudowną czarną elegancką z beżowym wzorkiem na dole.Każda po 6zl :-)I dla córeczki kupiłam 2 śliczniutkie różowe koszulki.I bardzo się z tego powodu cieszę. W ogóle bardzo się cieszę kiedy kupuję jakieś fajne rzeczy, bardzo dobrej jakości i śmiesznej cenie.Przez ostatnie parę dni nie udawało mi się nic fajnego wygrzebać, i byłam strasznie zła kiedy szłam z namiarem na zakupy i wracałam z pustymi rękami.Ale dzis jestem bardzo zadowolona.Szkoda tylko że nie mogę znaleźć jakiejś fajnej spódniczki dżinsowej(w lumpeksach oczywiście) Jaby ktoś z Wrocławia wiedział,w którym lumpeksie można kupić taką spódniczkę, byłabym bardzo wdzięczna za podanie adresu. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych łowów! Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 13.04.05, 15:15 Dziś 3 bluzki: jedna cieniutka, marszczona, wielokolorowa firmy Vero Moda; druga czarna z krótkim rękawkiem w kwiatuszki (firma nieznana, ale była z metką:);trzecia szara z długim rękawem firmy Pepper Corn (zna ktoś?). Wszystkie bluzeczki śliczne i z chęcią będę je nosić... Kupiłam też jeansy Dorothy Perkins "na oko" wyglądały ok, nie chciało mi się stac w długaśnej kolejce do przymierzalni i niestety - okazały się być za duże :(((( Za całość zapłąciłam 43zł, pewnie połowa tej ceny to za spodnie, z których nie będę miała żadnego pożytku :((((( Odpowiedz Link
black_currant priv do Fragola_di_Giardino :-) 13.04.05, 23:42 A mogłabyś mi opisać te spodnie i podać ich wymiary? (może być na priv gazetowy). Uwielbiam ciuszki Dorothy Perkins - może odkupię, jeśli to będzie mój rozmiar. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: priv do Fragola_di_Giardino :-) 16.04.05, 16:48 Są to jeansy jasno-niebieskie, z lekko wycieranymi nogawkami, długość 3/4, z tyłu duże kieszenie, romiar 40. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
black_currant Re: priv do Fragola_di_Giardino :-) 17.04.05, 10:52 Odpisałam na priv gazetowy Ania Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 21.04.05, 11:51 fragola_di_giardino napisała: Kupiłam też jeansy Dorothy > Perkins "na oko" wyglądały ok, nie chciało mi się stac w długaśnej kolejce do > przymierzalni i niestety - okazały się być za duże :(((( Spodnie znalazły nową właścicielkę. Były to pierwsze i ostatnie, które kupiłam bez mierzenia... Odpowiedz Link
parapluie Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 14.04.05, 14:52 hipisowska tunika 20 zł bluzka we wzorki a la lata 70, 3 zł biały t-shirt idealny na w-f(musze mieć białą góre i czerwone spodenki;DD)1.2 zł Odpowiedz Link
bemola Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 14.04.05, 16:05 ale zla jestem chcialam kupic zwykłego bialego tshirta na wage a tu nic. wszystkie albo za duze albo poplamione. nisz kurcze zeby takiej zwyklej bluzki nie znalesc :/ ale za to nabyłam fajny czarny sweterek na zamek bennetona za 3,50 :) Odpowiedz Link
babe2005 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 14.04.05, 16:14 JA OSTATNIO NIE MOGE TRAFIĆ NA COS FAJNEGO:( Odpowiedz Link
bezsenna Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 14.04.05, 18:50 JA tez dzis bylam i lipa :/ Odpowiedz Link
astra27 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 14.04.05, 19:16 moje najlepsze zdobycze: koszulowa bluzeczka next imitacja irchy w kolorze przydymionego różu 8 zł piękne 2 golfiki firmy Yessica C&A jeden w kolorze przydymionego różu a drugi przydymionego fioletu jeden 8 zł a drugi 6 zł golfik vero moda melanż jasny róż, biały i brązowy za 12 zł golfik GAP w kolorze brzoskwini melanż ze złotą niteczkę za 11 zł śliczna letnia bluczeczka Etam biała w bordowe kwiatuszki za 4 zł ładna spódniczka lenia w odcieniach beżu i brązu za 5 zł sztruksy w kolorze stalowym H&M za 11,50 zł płaszczyk jeansowy nowy z metkami w dzień wyprzedarzy 2 zł 2 koszulowe bluzeczki na lato bez rękawków po 4 zł Odpowiedz Link
dori7 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 15.04.05, 00:11 Niebieska Spodniczka z bdb gatunkowo, wzorzystego, bardzo oryginalnego materialu - 8zl Bawelniana blzuka bez rekawow w krateczke na guziki, w sam raz na nadchodzace cieple dni - 6zl. Zwlaszcza z tej spodncizki jestem dziko zadowolona, jest naprawde super, no i swietne kolory, jeden z moich najbardziej udanych zakupow wszechczasow :)) Odpowiedz Link