myszka-m 12.10.05, 18:09 Witam. Poszukuję partnera do współpracy przy pisaniu wniosków o dotacje UE. Szczecin. Kontakt mailowy. Pozdrawiam,M-M. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubertus_zamoscicus Re: Współpraca. 13.10.05, 08:46 Współpraca drogą mejlową, czy na miejscu w Szczecinie? pozdrawiam hubert Odpowiedz Link
myszka-m Re: Współpraca. 13.10.05, 10:37 Witam. Oczywiście współpraca w Szczecinie. Pozdrawiam, M-M. Odpowiedz Link
dorota9915 Re: Współpraca. 07.11.05, 11:09 Czy warto podjąć w tej dziedzinie współpracę,skoro tak dużo wniosków z błachych przyczyn nie zostało pozytywnie załatwionych?Znam takie przypadki,niestety.Przygotowanie całej dokumentacji wymaga dużo wiedzy i energi,która potem idzie w...powietrze! Ciekawe,jaki procent wniosków jest pozytywnie załatwianych. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
hubertus_zamoscicus Re: Współpraca. 07.11.05, 11:23 dorota9915 napisała: > Czy warto podjąć w tej dziedzinie współpracę,skoro tak dużo wniosków z błachych > > przyczyn nie zostało pozytywnie załatwionych?Znam takie > przypadki,niestety.Przygotowanie całej dokumentacji wymaga dużo wiedzy i > energi,która potem idzie w...powietrze! > Ciekawe,jaki procent wniosków jest pozytywnie załatwianych. > Pozdrawiam Dorota Moje doświadczenie uczy, że poziom profesjonalizmu firm specjalizujących się w zagadnieniu funduszy jest w 95% żałośnie malutki. Przyczyny?: - chwytliwa tematyka = duże zainteresowanie = masówka (kopiuj-wklej) - brak profesjonalizmu i podejścia marketingowego = jednorazowe żniwa projektów bez względu na ich jakość To 2 podstawowe pra-przyczyny Odpowiedz Link
hubertus_zamoscicus Re: Współpraca. 07.11.05, 11:25 po 3) no i oczywiście brak jakościowej konkurencji - gdzie nie pójdziesz - wszędzie odwalają chałturę Odpowiedz Link
dorota9915 Re: Współpraca. 07.11.05, 21:28 brak profesjonalizmu i podejścia marketingowego = jednorazowe żniwa projektów bez względu na ich jakość --------------------------------------- W tym sęk,że projekt wychodzony po urzedach i bankach nie został pozytywnie rozpatrzony a procedura tak bardzo zmęczyła wnioskodawcę,że zaniechał poprostu. Uznał to poprostu za utrudnianie. ...żniwa? Raczej strata czasu. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
myszka-m Re: Współpraca. 10.11.05, 12:15 Rozumiem poniekąd Twoje rozżalenie. Też dostałam w kość od urzędów... i nie tylko. Staram się być profesjonalistką bo po prostu byłoby mi wstyd przed samą sobą, przed klientem. Jestem początkująca, więc może dlatego jeszcze nie zdażyło mi się powielać pomysłu w kilku wnioskach. A może to tylko przypadek, bo pisałam wnioski w różnych branżach?! Mam nadzieję, że gorzej już nie będzie i póki co - nie poddaję się. Chcę to robić. M-M Odpowiedz Link
ja-2201 Re: Współpraca. 17.11.05, 15:03 Na czym ma polegać współpraca ? Pozdrawiam SW sjw22@op.pl Odpowiedz Link
puk4 Re: Współpraca. 12.12.05, 10:46 Jestem zainteresowany. Proszę o informacje na adres robju@autograf.pl Odpowiedz Link
hangrell Re: Współpraca. 16.01.06, 18:36 Cześć !!! Nazywam się Hanna Grell i jestem zainteresowana pisaniem wniosków o dofinansowanie z UE. Ukończyłam szkolenie w InBicie na ten temat. Liczę na kontakt. Pozdrawiam Hania Odpowiedz Link
hangrell Re: Współpraca. 16.01.06, 18:38 informacje najlepiej kierować na adres hanlul@poczta.fm Odpowiedz Link
kiek Re: Współpraca. 16.01.06, 19:18 myszko-m, pisałaś wnioski do gotowego projektu czy też robiłaś cały robotę, projekt -wniosek - monitoring - rozliczenie? jakrysz@op.pl Odpowiedz Link
aniatko Re: Współpraca. 17.01.06, 21:21 Myszko, możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Jestem po podyplomówce na Uniwerku Szczecińskim i też się rozglądam :) Napisz please Odpowiedz Link
costa01 Re: Współpraca. 18.01.06, 13:45 też jestem zainteresowany podjęciem współpracy, prosze o szczegóły na mojego emila: costa01@gazeta.pl Odpowiedz Link