Dodaj do ulubionych

RUMIA, DĄBROWSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

02.06.05, 11:19
Dziewczyny, mam pytanie: czy ktoś już był w szwajcarskim ciucholandzie w
Rumi? Czy w ogóle opłaca się tam jechać? A jeśli tak, to jak? Można Rakietą,
czy trzeba jakoś dojść? Sprawdzałam na mapie, ulica Dąbrowskiego ciągnie się
przez całą Rumię chyba ;-) Z góry Wam dziękuję za jakieś bliższe info!
Obserwuj wątek
    • babunowa Re: RUMIA, DĄBROWSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 23:53
      nie mam pojęcia,ale chętnie w wakacje bym się wybrała w podróż przez
      trójmiejskie ciuchlandy:)czy możesz coś polecić,bo jestem totalna
      nowicjuszką,jedyne co mnie łaczy z ciuchlandami,to fakt,że na moim osiedlu
      wynajęte są 3 garaże,gdzie non-stop panie przewalają worki z ciuchami:)Jeśli
      znasz jakieś fajne miejsca,to pisz na maila:)
      • qapsik Re: RUMIA, DĄBROWSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.05, 22:53
        Cha, cha, cha :D No to obie nie trafiłyśmy, bo i ja dopiero zaczynam ;) W środę
        będę we Wrzeszczu i mam nadzieję odwiedzić zachwalaną "Francuską szafę". Mogę
        jeszcze z czyztym sumieniem polecić lumpeks na Władysława IV :) A reszta...
        będę szukać :D pozdrawiam!
        • ela-gda Re: RUMIA, DĄBROWSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.05, 17:41
          Witam,

ten ciecholand na Dąbrowskiego w Rumi jest całkiem niezły (niedaleko kościoła
          Wspomożycielki). Mama ostatnio tam była i kupiła mojej małej bardzo ładną i
          prawie nową bluzeczkę za 4 zł.
          • markotka120 Re: RUMIA, DĄBROWSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.05, 10:53
            a czy w tym secondhandzie są jakieś firmowe/markowe ciuchy dobrych, sprawdzonych
            marek? jakich? a rzeczy są wycenione na wieszakach czy na kilogramy? mogę prosić
            o więcej szczegółów bo też bym się wybrała :-)
            • ar.marika Re: RUMIA, DĄBROWSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.05, 09:40
              nie wiem jaka to ulica, ale ja kiedyś odwiedziłam lumpeks w rumii zaraz na
              przeciwko dworca, znalazłam sporo ładnych rzeczy, buty Gabor z a'la skórki węza
              lub spodnie DKNY, dostawy jak zawsze w pon, tylko z tego co wiem to on jest
              otwarty jakoś tak sezonowo, z przerwami.
    • longwoman Re: RUMIA, DĄBROWSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 07:40
      Na Dąbrowskiego jest wycena i kilogramy osobno. Co trzy dni nowa dostawa,
      (chyba wtorek i piątek, ale głowy nie dam), potem z dnia na dzień taniej. Jak
      najtaniej na kilogramy to rabat 30% w wycenie. Nie bardzo jeszcze pamiętam
      kiedy po ile, ale ciuchy fajne. Raczej mało markowych, choć widziałam kilka
      • yassa Re: RUMIA, DĄBROWSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.05, 15:31
        A, to dlatego zawsze ktoś tam stoi pod drwiami, rano, jak jadę do pracy!
        A myślałam, że o kolejkach przed otwarciem sklepu to już zapomnieliśmy :)))
        Patrzcie, to musiałam wejść na forum, żeby się dowiedzieć o lumpeksie, do
        którego mam niecały kilometr...
        Udanych łowów !!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka