magdunia24 03.06.05, 22:25 czy ktos wie gdzie taki jest? z odzieżą damską i męską? pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jezowka Re: ciucholand - wawa - duze rozmairy 06.06.05, 15:04 Próbuj w amerykańskich, często są duże rzeczy. Kupiłam parę bluzek, dwa swetry i spódnicę, a do małych nie należę (rozmiar 48) J. Odpowiedz Link
tak_to_wlasnie_ja Re: ciucholand - wawa - duze rozmairy 06.06.05, 16:13 owszem widzialam mnostwo slicznych ciuszkow w wiekszych rozmiarach w sklepie przy Swietokrzyskiej rog Jasnej. Kupilam tam pare bluzeczke mojej mamie (nosi rozmiar 48) Odpowiedz Link
magdunia24 Re: ciucholand - wawa - duze rozmairy 06.06.05, 17:40 A gdzie są te amerykańskie w warszawie? Pozdrawiam Dzieki za podpowiedz! Odpowiedz Link
nowaska Re: ciucholand - wawa - duze rozmairy 08.06.05, 22:51 odwiedź bazarek przy hali marymonckiej, pawilon nr 8 - polecam bo widziałam bardzo dużo fajnych ciuchów w dużym rozmiarze, wczoraj przy mnie babeczka kupowała bardzo ładną spódnicę jeszcze z metką w roz. 60 Odpowiedz Link
nowaska Re: ciucholand - wawa - duze rozmairy 08.06.05, 22:53 niestety mają tylko odzież damską :( Odpowiedz Link
mimi555 Do Nowaski 12.06.05, 11:33 witam, skoro lubisz len to moze cos poradzisz...gdzie mozna kupic niedrogo nowa odziez ? serdecznie pozdrawiam, mimi Odpowiedz Link
nowaska Re: do mimi 13.06.05, 01:07 witam:) Jeśli chodzi o Warszawę, to parę razy udało mi się kupić fajny lniany ciuch na ul.Dobrej, nie znam nr ale sklep jest obok restauracji Tokio, drugi fajny sklep znajduje się koło placu Wilsona, tam zawsze mają fajne i oryginalnie szyte ciuchy. najczęściej jednak robię zakupy u koleżanki mojej mamy, która ma świetnie prosperujący butik ale niestety 100km za W-wą. generalnie wszędzie ceny nowego lnu są wysokie, dlatego tak chętnie poluję na lniane rzeczy w ciucholandach:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link
mimi555 do Nowaski 13.06.05, 14:31 wielkie dzieki...na ul.dobra sie wybiore i chetnie tez na pl.wilsona jesli tylko podpowiesz w jakim kierunku od placu jest ten sklep...pojechalabym nawet 100km za warszawe aby kupic cos oryginalnego z lnu wiec daj znac gdzie jest ten butik... pozdrawiam serdecznie, mimi Odpowiedz Link
nowaska Re: do mimi 14.06.05, 20:22 no tak....zapomniałam, że od placu Wilsona biegnie aż 5 ulic;) Sklepik o którym pisałam jest na ul. Słowackiego, mają tam naprawdę piękne lniane ciuchy. Nie wiem jednak jak sytuacja wygląda teraz, bo nie byłam tam już kilka dobrych tygodni ale myślę, że przetrwał kryzys związany z budową metra. Mam małe dziecko i trochę wypadłam z rytmu zakupów, jak mi się już uda wyrwać z domu samej to okazuje się, że wiele sklepów wogóle zniknęło, jeśli więc znasz jakieś fajne miejsca napisz mi proszę o nich. Pozdrawiam serdecznie :) aska Odpowiedz Link
mimi555 Re: do Nowaski 16.06.05, 10:32 Witam Ciebie i malenstwo :) dopiero odkrywam len dla siebie...ale dam znac jesli znaje cos tanszego niz np. w sklepie na ul.Podwale albo podziemach hotelu Marriott...a najlepiej to znalesc krawcowa i to niekoniecznie w w-wie... serdecznosci, mimi Odpowiedz Link
wojtow Re: ciucholand - wawa - duze rozmairy 18.06.05, 08:45 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1504759 Ostatnio dodałam dużo ubrań w dużych rozmiarach - zapraszam. To jest mój wirtualny ciuchland :) Odpowiedz Link