renia7353 Re: Opinie o hurtowniach ''ZŁOTPOLAUTO ''z LIPNA 04.01.12, 21:59 Uwaga na hurtownię ZŁOTPOLAUTO z lipna ,zamówiłam u nich nie sort ,po zapewnieniu właściciela o dobrej jakości towaru dostałam sam syf po sklepowy,po ,każda sztuka z dziurką po iglicy na metce,same szmaty lat 70 ,towar do wyrzucenia, po próbie kontaktu właściciel nie odbierał telefonu,przestrzegam tych którzy nie chcą wyrzucić pieniędzy w błoto ,omijajcie tą hurtownię. Odpowiedz Link
zlotpolauto.sc Re: Opinie o hurtowniach ''ZŁOTPOLAUTO ''z LIPNA 30.05.12, 17:31 Szanowna Pani Renia7353 w związku z tym, że dostaliśmy wiadomość od naszych klientów o zaistniałym komentarzu Pani na nasz temat postanowiliśmy odpisać. Nasi klienci,którzy biorą u nas towar nie narzekają na jakość towaru zawsze staramy się doradzić w wyborze mamy różne rodzaje towaru i różne ceny owszem zdarzają się przypadki i to nie tylko w naszej hurtowni, że towar jest słabszej jakości, ale przecież to towar używany. Co do kontaktu z naszą firma zawsze odbieramy telefony i nikt nie ma problemu z dodzwonieniem się,chyba że nie możemy w danym momencie odebrać telefonu wtedy gdy zobaczymy nieodebrane połączenie oddzwaniamy ZAWSZE do klienta.Natomiast numer stacjonarny odbieramy od 9:00 do 17:00. Szanowni czytelnicy tego forum opinii o hurtowniach z naszych obserwacji i z obserwacji naszych klientów zauważyliśmy, że ta oto Pani daje taką opinie wszystkim hurtownią pisząc w podobny sposób. Odpowiedz Link
renia7353 Re: Opinie o hurtowniach ''ZŁOTPOLAUTO ''z LIPNA 01.06.12, 16:46 No tak......,nie będę się stresowała w waszym postem i tym co piszecie ,zachęcam wszystkich do zakupu szmat jakimi handlujecie. Odpowiedz Link
max4747 Re: Opinie o hurtowniach 08.01.12, 13:34 Hurtownia dukat w wałbrzychu towar przebrany beznadziejny niemiła obsługa mają swoje sklepy szkoda pieniedzy na te szmaty Odpowiedz Link
sony1977 Re: Opinie o hurtowniach 17.01.12, 15:56 Polecam kupno odziezy w Wojcinie woj.Lodzkie gm.Lubnice. Odziez sprowadza ksiadz od fundacji Childrescue.Super odziez dziecieca ale damska niczego sobie.Dobra cena i dobra jakosc.Wiem ze sprowadza koncowki kolekcji w dobrej cenie.Kont. 668286509 Odpowiedz Link
syla7722 Re: Opinie o hurtowniach 25.01.12, 10:05 czy ktoś już zaopatrywał się u oodziezz bo wyczytałam same dobre opinie ale wiadomo mogą się sami reklamować Odpowiedz Link
syla7722 Re: Opinie o hurtowniach 25.01.12, 11:26 syla7722 napisała: > czy ktoś już zaopatrywał się u oodziezz bo wyczytałam same dobre opinie ale wia > domo mogą się sami reklamować kontakt do mnie krys-kam@wp.pl Odpowiedz Link
kasiaro10 Re: Opinie o hurtowniach 11.05.14, 23:57 Właśnie u nich zamówiłam towar mam dostać około środy zobaczymy Odpowiedz Link
forbes13 Re: Opinie o hurtowniach 28.01.12, 19:16 Uwaga oszusci......!!!!! Hurtownia ELJOT z DRAWSKA POMORSKIEGO prowadzi hurtownie odziezy uzywanej i prowadzi dwa sklepy dlatego towar jest tam przebrany, odradzam wszystkim zakupy w tej hurtowni Odpowiedz Link
mondy_2007 Re: Opinie o hurtowniach 30.01.12, 11:56 Prosze o opinie hurtowni GALA z Gorzowa Wielkopolskiego. Odpowiedz Link
malenka2012 Re: Opinie o hurtowniach 09.02.12, 23:09 Chciałam wyrazić swoją opinię o Hurtowni Weldoro Textile Bielsko-Biała. Jedną z ofert tej firmy jest Mix w dość wysokiej cenie jak na swoją opłakaną jakość. wkładają do kartonu rzeczy okropne, staromodne, przede wszystkim powyciągane i krótkie, bluzki poplamione, modne sprzed 10 lat chyba, halki, bluzki z materiału takiego jak szyje się halki, sprane. coś strasznego. 26zł za 1 kg czegoś co nawet na przecenie za 3 zł nie chce się sprzedać. można utopić pieniądze. i co najlepsze, żednej rekompensaty z tego tytułu. jak kupujesz to jest miło, sprawnie, szybko, a jak zobaczysz co siedzi w kartonie to aż ręce opadają. totalna beznadzieja, pieniądze wyrzucone w błoto!!!!! :(((((((((((( Odpowiedz Link
lesota Re: Opinie o hurtowniach 28.06.12, 18:41 malenka2012 proszę o kontakt. Chyba jesteśmy z podobnego rejonu, więc może uda nam się wymienić doświadczenia i uniknąć takich wpadek jak z "hurtownią" Weldoro Textile. Też tam kiedyś byłam. Jak masz ochotę to pisz: bartekp77@o2.pl Odpowiedz Link
7patryk Re: Opinie o hurtowniach 20.02.12, 17:02 FILEOBIS DUKAT PRZEDSIEBIORSTO Panowie z wałbrzycha Szukam ludzi którzy zostali oszukani przez tych panów maja sowje sklepy towar na ich hurtowni jest mocno przebrany oszukuja ludzi twierdzac ze to towar tzn orginalny niesort stracilem duzo pieniazków przez nich zanim poznałem sie dokładnie jak wygląda ten biznes , odradzam niepolecam są to oszusci i kombinatorzy! co sie okazuje osuzkali nie tylko mnie. Prosze o opinie na ich temat ja swoją powiedziałem ze szczerą prawdą. TOWAR MAJA ALE NA SOWJE SKLEPY , SYFY Z PRZECEN MIESZAJĄ I TO W DUZYCH ILOSCIACH I SPRZEDAJA JAKO ORG NIESORT! Odpowiedz Link
oljeansanka Re: Opinie o hurtowniach 07.03.12, 20:54 Witam mnie tez oszukali Panstwo z Ludowej. Chcialam zapytac czy znalazl pan jakas dobra hurtownie w okolicach Walbrzycha? Odpowiedz Link
1bartek9999 Re: Opinia o hurtowni Złotopole koło Lipna 29.02.12, 18:39 Witam, skorzystałem z oferty hurtowni odzieży używanej Złotopole koło Lipna i moja opinia o tej hurtowni jest pozytywna. Kupiłem towar "Domki" OK "Wstążki" w miarę dobry towar oraz "Charity Shop" tego towaru nie za bardzo polecam dużo ciuchów dla starszych ludzi. Hurtownia poleca "Zbiórkę szkolną" ale w tej chwili nie mają jak by ktoś kupił to proszę o opinię towaru. I mam jeszcze pytanie jakie wy polecacie hurtownie? Chętnie sprawdzę też inną hurtownie oraz ich oferty hurtowe. Udanych zakupów w Złotopolu. Pozdrawiam Bartek. Odpowiedz Link
aganiok2105 Re: Opinia o hurtowni Złotopole koło Lipna 03.03.12, 13:52 Witam,jestem nowa na tym forum i chcialabym sie zapytac panstwa o opinie.Mieszkam w Dublinie,obecnie nie pracuje (wychowuje dziecko) i przez przypadek moj maz poznal irlandczyka ktory pracuje w tzw.parku przemyslowym gdzie znajduja sie rozne przedsiebiorstwa,akurat on robi w odziezy uzywanej.Moglabym kupowac ta odziez ,napewno jest ona niesortowana przez zadnych polakow ani tym bardziej przez nich bo to sa (lenie).Oni chca sie jej pozbywac jak najszybciej i z tego co mowil to trzeba kupic min 500kg.Nie maja sortowni to na pewno.Wiec czy by ktos z panstwa byl zainteresowany takim handlem?Co do ceny to jest wszystko do uzgodnienia.Wracam do Polski dopiero na drugi rok i mysle handlowac taka odzieza,nie mam zamiaru otwierac zadnego sklepu bo bede tu tylko z dzieckiem i nie mam czasu ,maz by mi wysylal ten towar.Mamy znajomego przewoznika,ktory co dwa tygodnie jezdzi do Polski.Ja jestem z Lublina.Jak ktos jest zainteresowany to prosze kilka slow napisac na aganiok@o2.pl.Na pewno odpowiem.Dzieki wielkie Odpowiedz Link
zanetakamin Re: Opinia o hurtowni Złotopole koło Lipna 03.03.12, 23:08 witam Jestem zainteresowana, proszę o szczegóły na meila ak81974@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
nicolalan Re: Opinia o hurtowni Złotopole koło Lipna 12.03.12, 22:57 proszę o kontakt na darekjustyna1@wp.pl Odpowiedz Link
natasza2526 Re: Opinia o hurtowni Złotopole koło Lipna 22.03.12, 18:31 czy ktos juz bral od pani jakis towar?? Odpowiedz Link
karzynka TEXLAND HALINÓW - ODRADZAM 07.03.12, 14:01 Stanowczo odradzam zakupy w tej hurtowni ; wiekszą część ubrań od nich oddaliśmy potrzebującym Odpowiedz Link
nicolalan Re: TEXLAND HALINÓW - ODRADZAM 11.03.12, 21:39 witam czy ktoś może mi coś powiedzieć o EUROPOLITAN? sortownia w Radomiu? Odpowiedz Link
nicolalan Re: TEXLAND HALINÓW - ODRADZAM 11.03.12, 21:44 czy był ktoś w Alicji koło Piły? Odpowiedz Link
nicolalan szukam uczciwego importera -dostawcę 11.03.12, 21:50 nicolalan napisała: > witam szukam uczciwego importera -dostawcę odzieży używanej dziecięcej ,oferty proszę wysyłać na darekjustyna1@wp.pl Odpowiedz Link
kicia-076 Re: Opinie o hurtowniach 16.03.12, 18:42 Czy ktos bral moze niesort z hurtowni w Rownych k Sieradza? Hurtownia nazywa sie ANET.Bardzo prosze o odpowiedz. Dziekuje. Odpowiedz Link
sylwii7272 Re: Opinie o hurtowniach 24.03.12, 21:03 Znam tą hurtownie to to samo co Darja są rodzeństwem mi ich towar nie odpowiada za duży odrzut możesz sprawdzić jeśli chcesz ale ja jestem na nie. Odpowiedz Link
kicia-076 Re: Opinie o hurtowniach 29.03.12, 00:45 Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz, czyli Anet to rodzina z Darja?? a Darja tez w Sieradzu sie miesci?? i co jaki ma towarek??? ta Darja oczywiscie-warto od nich brac??????-chodzi mi oczywiscie o niesort.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kozak763 Re: Opinie o hurtowniach 18.11.12, 00:47 Ludzie nie bierzcie nie sortu z hurtowni Anet czy tam Darji !!! Na początku dowożą oryginał a później sam syf który zostaje po tym jak zrobią sobie Cream !! Mnie zrobiła na kilka tysięcy!!!!Większość do śmietnika poszła !!!! Mało tego to coś kręci na fakturach bo średnio o 200 zł zaniża a kupujący płaci normalną cenę !!! Odpowiedz Link
monequin szukam dobrej hurtowni w warmińsko-mazurskim 17.03.12, 20:21 zapodajcie,proszę Odpowiedz Link
renia7353 DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄCYCH . 18.03.12, 00:58 Witam ,posiadam dwa sklepy z odzieżą używaną ,tak jak każdy borykałam się z tym samym problemem ,niedawno zaczęłam odwiedzać to forum w nadziei że znajdzie się uczciwy dostawca ,który zapewni mi godny towar ,jak człowiek jest na granicy wytrzymałości zamawia towar z różnych źródeł i łudzi się że każda dostawa będzie lepsza co pozwoli mu na zarobienie parę groszy .Niestety przekonałam się że tutaj dobrego towaru nie znajdę ,bo po zakupieniu kilku partii sortu u rożnych dostawców ,okazało się że sort za 38 zł, jest beznadziejny , większość towaru ma dziurki po iglicy na metkach ,i jest ściągnięty z wieszaków polskich sklepów .Patrząc teraz z perspektywy czasu ,doświadczenie moje w tej dziedzinie nauczyło mię że dostawcy mający dobry towar ,nie muszą się ogłaszać na żadnym forum. Uczciwi dostawcy zawsze mają odbiorców,wierzcie mi ten kto się ogłasza z reguły nie może sprzedać towaru .W tej chwili biorę towar z jednego źródła ,generalnie raz jest lepszy raz gorszy ,ale zawsze go sprzedam z zyskiem i osobie od której go kupuję to zwisa czy ja go kupie czy nie ,bo on wie że towar który ma , zawsze sprzeda .wyraziłam swoją opinię i swoje doświadczenie ,nie każdy może się z nią zgodzić ,więc wszystkim poszukującym życzę szczęścia i wytrwałości w poszukiwaniach. Odpowiedz Link
nikola2011 Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄC 18.03.12, 07:08 ...SKĄD TO ZNAM....SZUKAM I SZUKAM,PISZĘ NA FORACH,NIKT DOBREGO ŻRÓDŁA NIE PODA....OGŁASZA SIĘ DUŻO HURTOWNIKÓW I SAMI SOBIE WYSTAWIAJĄ "POZYTYWY",JA DESPERACKO KUPOWAŁAM TAKI TOWAR...NIE RAZ ZA OSTATNIE PIENIĄDZE,POTEM JUŻ POŻYCZKI I KREDYTY....WŁAŚNIE W NADZIEJI ŻE TEN NASTĘPNY SORT BĘDZIE NAJLEPSZY !!!! I WŁAŚNIE TERAZ TO JUŻ NA PEWNO BĘDZIE TO....O JAK SIĘ MYLIŁAM.....NADAL SZUKAM ALE TUTAJ TO CHYBA SIĘ NIE ZNAJDZIE....JEDYNY PLUS ,ŻE CHOCIAŻ LUDZIE OSTRZEGAJĄ PRZED NIEKTÓRYMI HURTOWNIAMI......DRUGA STRONA MEDALU TO TO,ŻE KAŻDY MA INNY GUST...I TO CO MI SIĘ PODOBA NIE KONIECZNIE SPODOBA SIĘ KOMUŚ INNEMU...JUŻ NIE RAZ SIĘ O TYM PRZEKONAŁAM.....POZDRAWIAM SERDECZNIE Odpowiedz Link
monequin Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄC 18.03.12, 08:21 Reniu,sama widzisz jak jest.Dużo napisałaś,ale swojego źródła nie podałaś ;-) Odpowiedz Link
renia7353 Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄC 18.03.12, 10:07 A dlaczego ludzie nie chcą wymienić się opinią o dobrym hurtowniku ????ponieważ zaraz znajdzie się osoba która zarzuci ci oszczerstwa i powie ci że reklamujesz sam siebie,jeśli chcesz wymienić doświadczenia napisz na e-meli renia7353@interia .pl Odpowiedz Link
hurtownia-odziezy-uzywanej Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄC 01.11.12, 16:37 Jesteśmy nową uczciwą hurtownią,która sama importuje towar z UK bez pośredników !!! Posiadamy odzież pakowaną w worki po 10 kg w których można znaleźć : odzież w bdb stanie bez metek+ z metkami oraz 1 gat(może się zdarzyć ,ale nie musi). Mix jesienno-letnio-zimowy Firmy jakie można znaleźć w workach to min: Adidas,Puma,Nike,Next,Lee,Levis,Bench,Umbro, New Look,Pierre Cardin,Versace,Armani, La Coste,Everlast,Lonsdale, itd.. Mix damsko-męski Wszystko do dalszej odsprzedaży. Zamówienia już od 10 kg. Przy większej ilości transport gratis ! Można u nas przeglądać worki przed zakupem !!! Serdecznie zapraszamy !!! Jesteśmy również na allegro !!! Dla chętnych podam link do aukcji. 20 zł/kg hurtownia-odziezy-uzywanej@wp.pl tel: 883528009 Odpowiedz Link
graz.a27 Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄC 17.04.12, 13:10 A możesz dać kontakt na email grazynka27@onet.eu. Jestem ze Słupska to może nie była bym twoją konkurencją? Pozdrawiam Odpowiedz Link
hurtownia-odziezy-uzywanej Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄC 18.11.12, 00:29 Witam, Posiadamy najtańszy Cream w Polsce . Posiadamy w swojej ofercie Cream damsko-męski (mało męskiego)-23zł/kg brutto oraz dziecięcy 31 zł/brutto. Zamówienia już od 10 kg. Od wczoraj mamy nową dostawę ładniejszej odzieży niż poprzednio !!! Wszystkie "babcine" wyrzucamy,także nie znajdzie się nic takiego w worku. Więcej wiadomości na stronie www.eko-raden.pl Odpowiedz Link
dzordzi10 Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄC 31.12.12, 18:06 Mam cream sortowany na sklepy, a więc mix. To cream rzeczywisty, sortowany na sklepy, a nie sortowany jako cream, bo np z metką, albo znana firma. To cream rzeczywisty, do sprzedazy. Mam max 500-700kg w tygodniu. Dostawa własnym transportem Odpowiedz Link
glamodziezuzywana Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄC 02.01.13, 19:01 Witam, tak jak większość zaciekawił mnie pani wpis. I w zupełności się pod nim podpisuje, ale chciałbym również pomoc ludziom w znalezieniu dobrej hurtowni,a sobie w znalezieniu klienta. Ogłaszam się na tym forum, ponieważ uważam że jestem w stanie zapewnić klientom super towar w cenie, na której jest on w stanie zarobić. Jak i dlatego że hurtownia ta jest dość nowa i potrzebuje reklamy. Dlatego też zapraszam wszystkich zainteresowanych do odwiedzenia strony www.odziezuzywana-sort.pl i danie szansy sobie i mi. Hurtownia odzieży używanej pod Warszawą ,zapraszamy ludzi którzy nie chcą płacić za odzież używaną cream tyle co za nową (38 zł/kg) Odpowiedz Link
dzordzi10 Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄC 03.01.13, 19:28 Proponuję cream / dla wyjaśnienia, to max 12-15% wysortowanego towaru z oryginału/ pakowanego w worki po 20 kg. Cena 60 zł/kg- brutto. Oczywiście dostawa własnym transportem. Cream mix z ogromną przewagą lata. Zima max ok 10%. Odzież męska w towarze max ok 10%. To żaden cream za 25 PLN/ nie ma możliwości wysortować prawdziwego creamu za 25-30 PLn, bo przy cenie 7,5-9,0PLN za dobry oryginał, musiałoby to być 30-35% ORYGINAŁU. TO JEST NIEMOŻLIWE, DZISIAJ NIE MA TAKIEGO ORYGINAŁU. Chyba, że inaczej pojmuje nazwę cream. Zapraszam po info- czeslawziele@gmail.com PS. To nie prawda, że sprzedajacy nie musi się ogłaszać, bo zawsze sprzeda swój towar. TO BZDURA, ZAWSZE SZUKA SIĘ NOWYCH KLIENTÓW, BO ZAWSZE CHCE SIE SPRZEDAĆ WIĘCEJ TOWARU. Odpowiedz Link
glamodziezuzywana Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄC 04.01.13, 20:19 Zapraszam wszystkich którzy nie wierzą w moje słowa do sprawdzenia na własne oczy posiadany przez moją hurtownie odzież cream w cenie 27-35 zł. Towar z Anglii. www.odziezuzywana-sort.pl. Dla uściślenia i do Pana dzordzio10 można mieć cream w takiej cenie, ponieważ istnieje naprawdę wiele sposobów na zdobycie takiego towaru. Można by tak pisać i pisać ,przekomarzać się kto ma racje, ale żeby naprawdę się przekonać wystarczy odwiedzić stronę www.odziezuzywana-sort.pl , umówić się na spotkanie i sprawdzenie na własne oczy jakość towaru. Odpowiedz Link
wozmartuska Re: DO UCZCIWYCH ZDESPEROWANYCH I CIĘZKO PRCUJĄC 25.05.21, 22:37 Dobry wieczór, czy jest szansa aby podała Pani namiary na swojego sprawdzonego dostawce? Pozdrawiam Odpowiedz Link
ario872 Re: Opinie o hurtowniach 19.03.12, 20:45 hod-and z Wrocławia co sądzicie o tej hurtowni Odpowiedz Link
7mars Re: Opinie o hurtowniach 22.03.12, 21:43 Przestrzegam przed hurtownia IFS Kwidzyniu. Zostałam oszukana na maxa. Chciałam zakupić nawet droższy towar bo reklamuja , że mają odzeż z metkami itp. Pani namówiła mnie na mix ciut tańszy zapewniając o dobrej jakości. Kiedy przyszła paczka...myślałam ,ze dostane wylewu! Same śmieci . 5 rzeczy nadawało sie na wieszak z 25 kg a była to odzież za ponad 40 zł /kg!!!. Odzież poplamiona, podarta. DRAMAT! O metce można pomarzyć bo na pewno ani jednej w tym worku nie było. Dzwioniłam do właściciela , prosiłam o wymianę albo zwrócenie chociaż 50% kwoty. Nic. Olewka na maxa. Wyrzucone 1100 zł do koszaaaaa!!! ODRADZAM !!!! OSZUKUJĄ I CHYBA NA TYM BAZUJĄ!!!! Usłyszałam , z emogłam przyjechać i zobaczyc i chyba aż takeigo dramatu nie ma. Chciałam Panu odesłać na swój ksozt worek żeby zobaczył co sprzedaje ale jakoś nei chciał bo bał sie , ze wrzucce swoje rzeczy inne niz były w worku. Żenada Odpowiedz Link
sylwii7272 Re: Opinie o hurtowniach 24.03.12, 20:50 Uważajcie na Arjox dawniej mieli lepszy towar ale teraz od dłuższego czasu po prostu czyściwo już trzeci raz się naciełam i napewno się tam nie wybiorę strasznie się pogorszyli pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odpowiedz Link
topsort Re: Opinie o hurtowniach 30.03.12, 15:37 Serdecznie zapraszam do nowo otwartej hurtowni odzieży używanej w Grudziądzu.Mamy w ofercie niesort z Anglii.Brytyjską hurtownię wybrałem po głębokiej analizie i co mnie osobiscie przekonało, aby wybrac właśnie tę spośrod wielu innych jest fakt, że nie sortują tam odzieży a wiec wierzę, że towar nie jest przebrany i z pierwszej ręki. Zapraszam na stronę internetową www.top-sort.pl Odpowiedz Link
ncyb Re: Opinie o hurtowniach 07.04.12, 23:07 HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ BEMA1 JÓZEFÓW - WARSZAWA " SPRZEDAŻ Z WIESZAKA" SORT NIESORT W NASZEJ HURTOWNI SAMI WYBIERACIE KAŻDĄ SZTUKĘ !!! Obecnie oferujemy Państwu odzież wyselekcjonowaną z niesortu najwyższej jakości. Sprowadzamy bezpośrednio z różnych Krajów dzięki czemu dajemy wam zróżnicowany asortyment wielu marek i stylów obfitujący w ubrania oryginalne a także odzież nową z metkami. Realizujemy także indywidualne hurtowe zamówienia na niesort w zależności od Państwa potrzeb i wymagań na specjalnych zasadach współpracy. Przy dużych zakupach istnieje możliwość negocjacji cen lub uzyskania rabatu. Dbamy o rozsądną politykę cenową oraz właściwe podejście do klienta - W naszej hurtowni sami wybieracie każdą sztukę !!! Zapraszamy odbiorców hurtowych oraz detalistów do odwiedzenia naszej hurtowni, abyście mogli bezpośrednio zapoznać się z ofertą , mając nadzieję na stałą długofalową współprace z korzyścią dla obu stron. W celu uzyskania szerszych informacji, bądź przygotowania indywidualnej oferty prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny w godz. 10 - 20. Tel: 600-120-133 889-373-013 bema1@vp.pl Odpowiedz Link
magda.2191 Re: Opinie o hurtowniach 10.04.12, 18:24 Witam, będę wdzięczna za polecenie mi SUPER fajnej hurtowni we Wrocławiu Odpowiedz Link
krak-hurt Krak-Hurt Niepołomice POLECAMY! Wysoka jakość!!! 15.04.12, 22:15 KRAK-HURT Niepołomice k.Krakowa ul.Targowa 3/DF tel. 501 733-437, 508 274-125 Firma Krak-Hurt z siedzibą w Niepołomicach ul.Targowa 3/DF została utworzona w 2011 roku przez połączenie dwóch niezależnych firm. Zajmujemy się sprowadzaniem odzieży w doskonałym stanie z krajów UE. Nie kupujemy towarów w ciemno, wszystkie nasze zamówienia są bezpośrednio sprawdzane w krajach , w których dokonujemy zamówienia. Co powoduje ze przy zakupie u nas towarów możecie Państwo liczyć na najwyższa jakość w najlepszej cenie. Prowadzimy sprzedaż jedynie hurtowa. Nie posiadamy własnych sklepów co nie czyni z Nas konkurencji dla Państwa . Jest to bardzo ważne dużo hurtowni posiada swoje filie sklepowe, co powoduje ze ten lepszy towar trafia do sklepów a reszta na sprzedaż hurtową. W naszym przypadku to co zamawiamy trafia bezpośrednio do Państwa sklepów. Kraje z jakimi współpracujemy : - Holandia - Francja - Włochy - Szkocja - Irlandia - Wielka Brytania - Belgia - Szwecja Jesteśmy dyspozycyjni dla Państwa 7 dni w tygodniu 24h/dobę po wcześniejszym umówieniu telefonicznym (możliwe jest zamówienie telefoniczne i dowóz do klienta na terenie całej Małopolski). krak-hurt.com INTERESUJE NAS TYLKO NAJWYŻSZA JAKOŚĆ Zapraszamy !!! Odpowiedz Link
monequin mam zamiar zamówić na próbę towar z uk fashion 16.04.12, 03:21 podzielę się opinią na jego temat Odpowiedz Link
ruda13081987 Re: Krak-Hurt Niepołomice POLECAMY! Wysoka jakość 23.04.12, 23:41 Na podstawie kilku sztuk, ktore mialam w rekach moge powiedzieć, że jest to miejsce, ktoremu bez watpienia nalezy dac szanse odwiedzajac je - to co widzialam bylo dobrej jakosci, nie raz markowe, modne. Asortyment jest szeroki, ceny zroznicowane ale nie wygorowane. - wszystko zalezy czego sie szuka i jakimi srodkami dysponuje. Słyszalam, ze sa sprzedawcy, ktorzy systematycznie zaopatruja sie w tamtejszy towar a to o czyms swiadczy... Odpowiedz Link
taniubrani Re: Opinie o hurtowniach 15.05.12, 13:29 Hurtownia Green Luck dlugo szukalam tutaj znalazlam to co potrzebuje - dobry towar w rozsadnych cenach. Nie mam mozliwosci przyjechania osobiscie ale wysylki realizuja naprawde szybko towar jest powtarzalny jakosciowo dla mnie bajka. Odpowiedz Link
ewaigosia Re: Opinie o hurtowniach 18.05.12, 09:51 Green Luck bardzo fajna hurtownia zamiawiam rozne asortymenty i jestem zadowolona. Biore na wysylke bo mam za daleko, praktycznie na 2 dzien mam towar. szkoda ze nie daja na kreche... Odpowiedz Link
mikusia72 Re: Opinie o hurtowniach 19.06.12, 11:37 Troche się bałam na początku wziąłam przez allegro mimo że Green Luck dobre komentarze ale zawsze strach. Towar przyszedł szybko na drugi dzien już miałam i naprawdę bardzo fajne ciuszki dziecięce choć wzięlam ten tańszy sort, bluzy - bardzo fajne kolorowe oraz lux mix modne i jak na teraz z różnymi dodoatkami, butami tak jak prosiłam. Biore już teraz co tydzień i zawsze miłe zaskoczenie - a branża przecież trudna. Odpowiedz Link
liroy2ru Re: Opinie o hurtowniach 26.06.12, 08:38 witam,a co kupic najlepiej w green luck i po ile? Odpowiedz Link
moja.moda Re: Opinie o hurtowniach 18.05.12, 17:05 Mogę polecić hurtownie z Niemiec. Oni sprzedają ubrańa praktycznie Young Fashion. Sukienki, spódnice, koszule, swetry i wiele więcej. Regularnie kupuje ubrania tam i wszystko w rozsądnych cenach. Jakość jest świetna. Jestem bardzo szczęśliwa i moi klienci są zadowoleni. Nie ma ryzyka, ponieważ można także płacić w systemie PayPal. www.be-fash.de Odpowiedz Link
wiprola Re: Opinie o hurtowniach 03.09.12, 19:48 Jestem z warmińsko-mazur. lub może być pomorskie.Proszę o opinie kupujących,a nie sprzedających.Gdzie mogę kupić uczciwy,nie robiony niesort.Jestem już zdesperowana szukaniem i porażkami.Podaję drugi adres-gosia220660@wp.pl.Z góry dziękuje. Odpowiedz Link
sanndra8824 Re: Opinie o hurtowniach 18.08.13, 21:37 Witam! a moglaby Pani napisac z jakiego kraju bierze towar? bo sa tam podane rozne kraje i nie wiem na jaki sie zdecydowa? i czy cena jest podana za worek czy od kg?? Odpowiedz Link
darek3577 Re: Opinie o hurtowniach 19.08.13, 09:02 Witam towar mamy z Angli a cena to 7.9 zł za kg ciuszki sa pakowane w jasne przezroczyste worki z logiem fundacji od 5 do10 kg Odpowiedz Link
paulinal19 Re: Opinie o hurtowniach 19.08.13, 10:03 witam poprosze o kontakt paulinal19@o2.pl jestem zainteresowana dobrym towarem Odpowiedz Link
darek3577 Re: Opinie o hurtowniach 19.08.13, 14:27 witam hurtownia miesci sie w Bydgoszczy na ul Fordonskiej 2 tel536194888 zapraszam Odpowiedz Link
paulinal19 Re: Opinie o hurtowniach 19.08.13, 16:07 witam, poprosze o maila albo o przesanie konkretnej oferty oraz dostepnosci towaru na mojego: paulinal19@o2.pl Odpowiedz Link