Dodaj do ulubionych

Opinie o hurtowniach

• sort_mix Re: Opinie o hurtowniach 17.04.15, 13:25
      Witam,
      zapraszam do hurtowni SORT-MIX ,filii jednej z największej sortowni w Szkocji. W naszym asortymencie znajdą Państwo wszelakie sorty takie jak: bezrękawniki puchowe, bluzki bawełniane długi rękaw, bluzy damskie i męskie, czapki, szaliki, dziecko mix, kurtki letnie, zimowe i dziecięce, mix narciarski, moro, polary, polary dziecko, poranniki dorosłe i dziecięce, stroje robocze, sweterki damskie lekkie, swetry damskie zima, swetry męskie lekkie, swetry męskie zima, żakiety damskie. , niesort, gadżety. Znajdziecie nas Państwo w Duchnowie- Brzeziny (trasa Warszawa ?Mińsk Mazowiecki) ul. Szosa Mińska 58, na stronie www.sort-mix.pl oraz na Facebooku

detal 530 032 530
      biuro@sort-mix.pl
      hurt 570 62 44 44
      hurt@sort-mix.pl
      Zapraszamy
      • aaddii12 Re: Opinie o hurtowniach 02.05.16, 13:57
        Posiadam dobry niesort trójmiasto i okolice zapraszam do kontaktu 690919660
    • kenzo6 Re: Opinie o hurtowniach 28.04.15, 21:11
      Witam
      Zdaje sobie sprawę że to forum dotyczące hurtowni, jednak poszukuję osób do współpracy.
      Jestem zainteresowany odzieżą z Włoch. Zwłaszcza znanymi markami z przestępnej cenie. Zainteresowane oboby prosze o kontakt na adres: adrian510@o2.pl
    • bbaakkoo Re: Opinie o hurtowniach 03.05.15, 20:35
      www.tusentakk.4vip.pl zapraszamy po nowy towar zbiórki z najbogatszych dzielnic norweskich miast oferty dla duzych i małych odbiorców tlf. 533557795
    • clothes4you Re: Opinie o hurtowniach 11.05.15, 15:04
      Hurtownia importowanej odzieży używanej pod WARSZAWĄ
    • kasia2728 Re: Opinie o hurtowniach 11.05.15, 16:47
      POLECAM HURTOWNIĘ PATII K/ GRUDZIĄDA. Fajna obsługa, towar bdb jakości w workach przeźroczystych. Rozmawiałam z panem przez tel. a kiedy przyjechała to się wszystko zgadzało. Polecam tym, którzy rozpoczynają biznes, oczywiście innym też :)
    • festo76 Re: Opinie o hurtowniach 30.05.15, 21:00
      Stanowczo wszystkim odradzam hurtownię houszamocin. Kupiłam w ub roku szwedzki niesort i był super. Z każdą następną dostawą coraz gorszy. Przestałam bo na wyrzucanie towaru za zarobione ciężko pieniądze mnie nie stać. Zaczęłam jedździć koło Płocka po duńczykaza 4.8. Super towar fajne chłopaki tam pracują. Dużo sieciówek ale i górnej półki sporo. Metek też.A buty bajka. Qess ,gabor,new balance nówki w jednym worku.Cudeńka.Nie miałam transportu a oni nie przywożą poniżej tony i zamówiłam u p.Mateusza z szamocina. Myślałam że będzie mu zależało na odzyskaniu klienta.Chyba mu nie zależało200kg -180kg śmierdzących,znoszonych łachów sprzed dekady. Wybrałam 1,5worka rzeczy do wyceny. Reszta śmietnik bo smród w bu belli się rozpanoszył okropny. Duńczyk o wiele gorszy niż pod płockiem a droższy o 60gr na kg.O szwecji w ogóle nie wspomnę bo słów szkoda.
      • blazej2225 Re: Opinie o hurtowniach 06.02.17, 22:14
        Witam serdecznie,do zaoferowania mamy dla państwa odzież prosto z Anglii.Nasza odzież to gatunek 1 + Cream MIX LUX!!!!Wszystkie rzeczy nadają się idealnie na wieszak,odzież jest ułożona w każdym worku w kostkę,u Nas towar można w 100% sprawdzić!!! Dowozimy pod wskazany adres do klienta.Więcej informacji udzielę telefonicznie 662 339 760 lub 0044 7845 132 580 na życzenie klienta wystawiam faktury.Cena za kilogram 15zł,przy większych zamówieniach dajemy rabaty!!!Zapraszamy do współpracy.
      • mondraszewska Re: Opinie o hurtowniach 02.09.19, 15:24
        Witam serdecznie mogłabym prosić o nazwę hurtowni adres gdzie jest w miarę dobry Duńczyk towar.Pozdrawiam.
    • festo76 Re: Opinie o hurtowniach 30.05.15, 21:02
      Stanowczo wszystkim odradzam hurtownię houszamocin. Kupiłam w ub roku szwedzki niesort i był super. Z każdą następną dostawą coraz gorszy. Przestałam bo na wyrzucanie towaru za zarobione ciężko pieniądze mnie nie stać. Zaczęłam jedździć koło Płocka po duńczyka za 4.8. Super towar fajne chłopaki tam pracują. Dużo sieciówek ale i górnej półki sporo. Metek też.A buty bajka. Qess ,gabor,new balance nówki w jednym worku.Cudeńka.Nie miałam transportu a oni nie przywożą poniżej tony i zamówiłam u p.Mateusza z szamocina. Myślałam że będzie mu zależało na odzyskaniu klienta.Chyba mu nie zależało200kg -180kg śmierdzących,znoszonych łachów sprzed dekady. Wybrałam 1,5worka rzeczy do wyceny. Reszta śmietnik bo smród w bu belli się rozpanoszył okropny. Duńczyk o wiele gorszy niż pod płockiem a droższy o 60gr na kg.O szwecji w ogóle nie wspomnę bo słów szkoda.
    • sort_mix Re: Opinie o hurtowniach 02.06.15, 15:40
      Witam,
      zapraszam do Hurtowni SORT-MIX. W naszej ofercie znajdziecie Państwo CREAM DAMSKI LATO SZKOCJA cena 50 zł/kg(netto) oraz CREAM LATO IRLANDIA cena 45 zł/kg(netto).
      CREAMY to odzież markowa, modna znanych angielskich marek tj. NEXT, GAP, Doroty Perkins, Atmosphere, Zara, H&M, nowa lub nosząca niewielkie ślady użytkowania. Asortyment najwyższej jakości.
      CREAM DAMSKI LATO to lekkie, zwiewne, kwieciste bluzki, tuniki, sukienki, spódnice, szorty. Kolorowa odzież dla kobiet w różnych rozmiarach. Towar charakteryzuje się dużą ilością odzieży lekkiej. Znajdziemy tu również odzież nową z metkami. W CREAM IRLANDIA znajduje się do 5% mężczyzny oraz dziecka.

Zapraszamy na naszą stronę www.sort-mix.pl oraz Facebooka www.facebook.com/sortmix

Kontakt tel. Agnieszka Wierzbicka 570-62-44-44
    • fimiks Re: Opinie o hurtowniach 05.06.15, 23:34
      Witam oferuje sortowaną odzież z niemiec
      sortujemy na :
      Damską
      Meską
      Dzieciecą
      Cream z metkami
      Kurtki
      Skóry
      Robocze
      Czyściwo
      Pościele , obrusy ,akcesoria kuchenne , firany
      Nisort z niemiec

Ceny juz od 4 zł za sort
      niesort 1 zł
      jako pierszy zakup zawsze można zakupic mniejsza ilość
      • fimiks Re: Opinie o hurtowniach 08.06.15, 08:19
        nr to 530 358 170
    • stokrotka979 Re: Opinie o hurtowniach 18.06.15, 11:18
      HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ -SATIN.
      Nasza hurtownia znajduje się w Łęcznej w województwie lubelskim. W naszej ofercie znajdą Państwo odzież CREAM i ogromny wybór odzieży sortowanej damskiej, męskiej i dziecięcej. Ponad to posiadamy mix domowy oraz odzież niesortowaną. Zapraszamy na naszą stronę internetową satin-hurtownia.com.pl w celu zapoznania się z aktualną ofertą lub kontaktu telefonicznego 665043053.
    • forum-west Re: DANIA 23.07.15, 12:33
      ZAPRASZAM DO ZAKUPU NIESORTU POCHODZĄCEGO Z DANII

Towar pochodzi z zachodniej Danii okolice: Esbjerg, Hadsund, Viborg, Randers

Odzież zapakowana w przeróżne worki - reklamówki

wiele znanych dobrych marek np.:

Vero Moda, H&M, Gestus, Tommy Hilfiger,Sisters Point, Diesel, Blend, Jack&Jones, Gina Tricot, G-star, In Town, B. Young, Nike, Puma, Milla, Adidas, Saint Tropez, Zara, Levis, Bison, Vila, Jasmin, Object, Cream, Soya, Culture, Seduce, Noa Noa, Dranella, Peppercorn, Gant, Solid, Shine, Fransa, Jensen, Stills, Benedikte Utzon, CCDK i wiele innych

TOWAR JEST PRZEDE WSZYSTKIM:

ORYGINALNY, NIEPRZEBRANY, MODNY I ŁATWO SPRZEDAWALNY

MOŻLIWA DOSTAWA TOWARU DO KLIENTA W CAŁEJ POLSCE PO UPRZEDNIM UZGODNIENIU WARUNKÓW.

MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU PROSTO Z TIRA

WYSTAWIAM FAKTURY VAT

Cena do negocjacji

Proszę dzwonić pod numerem 531 970 471
    • hurtownia-cream Re: Opinie o hurtowniach 09.10.15, 08:58

Nasza firma zajmuje się sprzedażą sortownej odzieży używanej oraz odzieży typu CREAM pochodzącej z bogatych rejonów Europy jakimi są kraje skandynawskie takie jak Norwegia, Dania i Szwecja. Zarówno odzież sortowana jak i cream (dużo odzieży nowej z metkami!) to odzież, ktorą możecie Państwo od razu po rozpakowaniu eksponować na wieszakach w swoich sklepach. Aby zapewnić Państwu zakup towaru najwyższej jakości współpracujemy tylko ze sprawdzonymi przez nas osobiście dostawcami.W towarze oferowanym przez naszą hurtownię znajduje się odzież znanych i cenionych marek takich jak ZARA, H&M, Cubus, Bik Bok, Tara, Ginatricot, Desigual, Elisa Cavaletti, Napapijri, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren oraz szeroki wachlarz odzieży sportowej (w tym także polarowej) takich firm jak: Nike, Adidas, Converse, Helly Hansen, Stormberg. Znajdą też Państwo sporo ubrań wykonanych ze szlachetnych materiałów jak jedwab, len, wełna merinosów, alpaka, a firmy te są znanymi w Europie zachodniej skandynawskimi markami i tu wymienić można między innymi Chillnorway, Noa Noa, Gudrun Sjoden, Ilse Jacobsen, Day Birger et Mikkelsen, Uno Danmark, Masai. Skandynawowie lubią nosić dobre ubrania więc nie brakuje też marek z domów mody Missoni, Prada, Armani, Dolce & Gabbana, Christian Lacroix, Marc Jacobs i wielu innych! Zapraszamy serdecznie do współpracy z naszą Hurtownią Odzieży Używanej CREAM zarówno tych z Państwa, którzy znają i cenią sobie najwyższej jakości odzież sknadynawską jak i osoby pragnące urozmaicić swój asortyment wyselekcjonowaną odzieżą. Istnieje możliwość przesłania ubrań kurierem w atrakcyjnej cenie.

Cream damski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 40 zł / kg
      Cream męski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 35 zł / kg
      Sort obuwie jesień/zima mix pakowane po 10 kg cena 25 zł / kg
      Sort damski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 22 zł/ kg
      Sort męski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 22 zł/ kg

*cenna kg brutto
      Oferujemy wysyłkę towaru za pośrednictwem firmy kurierskiej w cenie 18,50 brutto za paczkę do 30 kg

W celu poznania aktualnych cen oraz dostępności interesującego Państwa towaru, prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy.
      Zadzwoń , napisz , chętnie odpowiemy na każde z Twoich pytań
      Iwona: + 48 502-862-555
      info@hurtownia-cream.pl
      hurtownia-cream.pl/
      hurtownia-cream.pl/

ZAPRASZAMY NA ZAKUPY!!!
    • dawid349 Re: Opinie o hurtowniach 18.10.15, 20:29
      Odzież z własnego skupu w Angli tel. 536 868 658
    • dawid349 Re: Opinie o hurtowniach 18.10.15, 20:39
      Odzież z własnego skupu w Angli 536 868 658
    • textiltrademyslowice Re: Opinie o hurtowniach 27.11.15, 14:36
      Ja zapraszam do Hurtowni Textil Trade w Mysłowicach niedaleko Katowic.
      Pozdrawiam Beata
      tel 663 010 620
    • duna11 Re: Opinie o hurtowniach 12.01.16, 15:28
      NIESORT AUSTRIA NIEMCY ANGLIA hurtownia odzieży używanej

ZAJMUJEMY SIE TYLKO NIESORTEM !! oferujemy panstwu orginalny niesort z austrii 4,90 zł za kilogram oraz z niemiec po 3,80 zł za kilogram bardzo dobrej jakosc. nie posiadamy wlasnych sklepow,sortowni itp dostaja panstwo towar nie otwierany w polsce! niesort orginalnie pakowany w worki i reklamowki przewaga odziezy damskiej miedzy innymi buty torebki,oraz meska odziez i dziecieca. zakup towaru w kazdej ilosci.!!! dowóz tel 696985449
      • karolina1075 Re: Opinie o hurtowniach 15.01.16, 01:02
        Witam mam do zaoferowania odziez typu cream prosto z uk gdyz tu wlasnie mieszkam wiec ciuchy bezposrednio z hurtowni bez dodatkowych posrednikow, ciuchy w b dobrym stanie znane marki 70% metka, odziez wysylam w paczkach po 30kg w cenie 35zl/kg transport wliczony, mam rowniez dostep do odziezy dzieciecej rozmiary na zyczenie poszukuje stalej wspolpracy ze sklepami w Pl
        • bozenawisniewska Re: Opinie o hurtowniach 06.02.16, 13:39
          jestem zainteresowana proszę o ofertę na bozwis@wp.pl
        • kama_girl Re: Opinie o hurtowniach 24.02.16, 16:04
          Proszę o kontakt kama_com@tlen.pl
    • odziezberlin Re: Opinie o hurtowniach 17.01.16, 11:25
      Witam jestem nową osoba na rynku wiem jakie zapotrzebowanie jest na odzież używaną więc mam dla państwa propozycje współpracy:
      Od 4 lat pracuję w Hurtowni Odzieży używanej w Berlinie Oferującej najlepszą odzież w Niemczech ,,beste Qualität Kleidung"
      Mogę zaproponować wyjazd do Niemiec po Niesort w cenie 1,2 euro ok 4,7zł + koszt transportu w zależności od ilości ok 600zł interesuje mnie stała współpraca
      Mogę przywieść ubrania po wskazany adres po podpisaniu umowy która będzie zawierała klauzurę o tym iż mogą państwo zwrócić towar w przypadku gdy w niesorcie będzie większy odrzut niż 10%
      Hurtownia znajduję się w Berlinie odzież zbierana z najbogatszych Dzielnic
      Proszę o kontakt tel. 519442859 Patryk
      • fado1234 Re: Opinie o hurtowniach 13.09.16, 16:23
        Witam, czy czły czas zajmuje się Pan sprowadzaniem odzieży?
        • najlepszy.next Re: Opinie o hurtowniach 14.09.16, 09:10
          Zapraszam na stronę naszej hurtowni next-Sandomierz.pl oferujemy bardzo dobrej jakości sorty w pierwszym gatunku ceny od 4 do 10 zł za kilogram oraz sorty extra w cenie 25 zł za kilogram
    • odziezberlin Re: Opinie o hurtowniach 17.01.16, 11:58
      Witam jestem nową osoba na rynku wiem jakie zapotrzebowanie jest na odzież używaną więc mam dla państwa propozycje współpracy:
      Od 4 lat pracuję w Hurtowni Odzieży używanej w Berlinie Oferującej najlepszą odzież w Niemczech ,,beste Qualität Kleidung"
      Mogę zaproponować wyjazd do Niemiec po Niesort w cenie 1,2 euro ok 4,7zł + koszt transportu w zależności od ilości ok 600zł interesuje mnie stała współpraca
      Mogę przywieść ubrania po wskazany adres po podpisaniu umowy która będzie zawierała klauzurę o tym iż mogą państwo zwrócić towar w przypadku gdy w niesorcie będzie większy odrzut niż 10%
      Hurtownia znajduję się w Berlinie odzież zbierana z najbogatszych Dzielnic
      • mysza1905 Re: Opinie o hurtowniach 02.04.16, 12:56
        Witam proszę o kontakt Brendi.aga@wp.pl
    • zuzka2015 Re: Opinie o hurtowniach 22.01.16, 14:42
      Co wiecie o hurtowni Talia z Brzeska?
      • karolka19833891 Re: Opinie o hurtowniach 06.12.16, 09:52
        Witam, ja odradzam.. bylam klientem Pana F-właściciela tej o to hurtowni przez ok rok.. I na początku towar był piekny...A później masakra- same koszulki i uszkodzone rzeczy. A Pan się tak rozwijał- nowe skupy otwierał, nowe punkty. Wszystko stało się jasne kiedy przypadkiem trafiłam do sklepu stacjonarnego pana Macieja. Perełki na własny sklep a reszta do klientów hurtowych!!!! nie wiem jak można tak oszukiwac ludzi... pozdrawiam
    • zuzka2015 Re: Opinie o hurtowniach 22.01.16, 21:22
      Co wiecie o hurtowni Talia z Brzeska /Jasień
      • sort-eks Re: Opinie o hurtowniach 26.01.16, 11:26
        Zapraszamy do tarnowa
        Zapraszamy do współpracy
        Nie przepłacaj u posredników
        Angielsko-Polska Fundacja Dzieciom
        Mamy do zaoferowania najlepszą odzież angielską i polską.Odzież pochodzi ze zbiórek typu dor tu dor .
        Towar pochodzi z najbogatrzych dzielnic czterech dużych miast angielskich i polskich London ,Leverpol,Kraków,Warszawa.
        Odzież pakowana w orginalne reklamówki w jakich oddają ludzie.
        Ponadto można otworzyć i obejrzeć reklamówkę przed kupnem nic nie mamy do ukrycia
        Dostawy dwa razy w miesiącu .
        **** OKAZYJNA cena za 1 kg to 3,50 zł .****
        Cena jest ceną do negocjacji.
        Wszystko zależy od ilości kupionej odzieży.

NIesort z IRLANDII ORGINAL ok 7 % odpadu bez ciezkich zeczy kotar poscieli itp czyste zeczy prosto z domu 9,50 zl/kg

***Odzież Damska Mix i metka promocja 27 zł/kg *** Dodaj do ulubionych
        sort-eks 19.11.15, 12:09 Link Cytuj Odpowiedz
        Jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży używanej i outletowej z Anglii zapraszamy na dostawy dwa razy w tygodniu
        ***Nie przepłacaj u pośredników ***
        ZAPRASZAMY
        ****odzież damska****
        Butik damski super extra cream i metka 50 zł/kg

****MEGA PROMOCJA****
        Butik damski super cream i metka 27 zł/kg

spodnie dresowe dam-men 23 zł/kg
        Pakiet sport bluza dresowa spodnie dresowe polar 23 zł/kg
        Pakiet sport bluza dresowa polar 25 zł/kg
        leginsy-rurki 18 zł/kg
        spodnie men 24 zł/kg
        kurtka zimowa dam-men 15 zł/kg
        płaszczyk dam modny 22 zł/kg
        Outlet dam- men znane marki adias reebok itp 75 zł/kg
        sweter damski cienki 21 zł/kg

****OUTLET****

Mexx,Esprit,Mango, 58 zł/kg
        Outlet sport Adidas Nike Karimor itp 75 zł/kg
        Outlet dzieciecy metka 77 zł/kg

**** odzież dziecięca ****

Butik dziecko super extra cream i metka 59 zł/kg
        Butik dziecko super cream i metka 36 zł/kg
        dziecko cream wiek 4-12 29 zł/kg
        dziecko cream z I gat wiek 4-12 18 zł/kg
        dziecko cream wiek 0-3 37 zł/kg
        dziecko kurtka cream wiek 0-12 18 zł/kg
        Pakiet sport bluza dresowa spodnie dresowe polar 18 zł/kg
        wgląd do każdego worka
        towar wysyłamy również kurjerem lub na miejscu
        HURTOWNIA Sort-eks
        Tarnów ul okrężna 9
        33-100 Tarnów
        www.sort-eks.pl
        tel 532 701 790,tel 532 701 791
    • sort-eks Re: Opinie o hurtowniach 26.01.16, 11:29
      Zapraszamy do współpracy
      Nie przepłacaj u posredników
      Angielsko-Polska Fundacja Dzieciom
      Mamy do zaoferowania najlepszą odzież angielską i polską.Odzież pochodzi ze zbiórek typu dor tu dor .
      Towar pochodzi z najbogatrzych dzielnic czterech dużych miast angielskich i polskich London ,Leverpol,Kraków,Warszawa.
      Odzież pakowana w orginalne reklamówki w jakich oddają ludzie.
      Ponadto można otworzyć i obejrzeć reklamówkę przed kupnem nic nie mamy do ukrycia
      Dostawy dwa razy w miesiącu .
      **** OKAZYJNA cena za 1 kg to 3,50 zł .****
      Cena jest ceną do negocjacji.
      Wszystko zależy od ilości kupionej odzieży.

NIesort z IRLANDII ORGINAL ok 7 % odpadu bez ciezkich zeczy kotar poscieli itp czyste zeczy prosto z domu 9,50 zl/kg

***Odzież Damska Mix i metka promocja 27 zł/kg *** Dodaj do ulubionych
      sort-eks 19.11.15, 12:09 Link Cytuj Odpowiedz
      Jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży używanej i outletowej z Anglii zapraszamy na dostawy dwa razy w tygodniu
      ***Nie przepłacaj u pośredników ***
      ZAPRASZAMY
      ****odzież damska****
      Butik damski super extra cream i metka 50 zł/kg

****MEGA PROMOCJA****
      Butik damski super cream i metka 27 zł/kg

spodnie dresowe dam-men 23 zł/kg
      Pakiet sport bluza dresowa spodnie dresowe polar 23 zł/kg
      Pakiet sport bluza dresowa polar 25 zł/kg
      leginsy-rurki 18 zł/kg
      spodnie men 24 zł/kg
      kurtka zimowa dam-men 15 zł/kg
      płaszczyk dam modny 22 zł/kg
      Outlet dam- men znane marki adias reebok itp 75 zł/kg
      sweter damski cienki 21 zł/kg

****OUTLET****

Mexx,Esprit,Mango, 58 zł/kg
      Outlet sport Adidas Nike Karimor itp 75 zł/kg
      Outlet dzieciecy metka 77 zł/kg

**** odzież dziecięca ****

Butik dziecko super extra cream i metka 59 zł/kg
      Butik dziecko super cream i metka 36 zł/kg
      dziecko cream wiek 4-12 29 zł/kg
      dziecko cream z I gat wiek 4-12 18 zł/kg
      dziecko cream wiek 0-3 37 zł/kg
      dziecko kurtka cream wiek 0-12 18 zł/kg
      Pakiet sport bluza dresowa spodnie dresowe polar 18 zł/kg
      wgląd do każdego worka
      towar wysyłamy również kurjerem lub na miejscu
      HURTOWNIA Sort-eks
      Tarnów ul okrężna 9
      33-100 Tarnów
      www.sort-eks.pl
      tel 532 701 790,tel 532 701 791
    • mateuszsawczak Re: Opinie o hurtowniach 06.02.16, 11:23
      Witam,

zapraszam do zapoznania się z ofertą naszej hurtowni, w swojej ofercie posiadamy nową sportową odzież oraz obuwie znanych marek takich jak: Adidas, Puma, Reebok, Nike, Lonsdale, Umbro, Everlast, Tapout, Lee Cooper, oprócz sportowych ciuchów w ofercie mamy również odzież Calvin Klein Tommy Hilfiger Bershka ZARA etc. Towar sprzedajemy na sztuki, jest to towar 1-go gatunku, nowy we woreczkach i z papierowymi metkami! Małe minimum sprzedaży - 1000zł netto, wysyła kurierem DHL za pobraniem lub odbiór w magazynie, wystawiamy faktury VAT! Dostawy średnio dwa razy w tygodniu! Obecnie na stanie około 600 par nowego obuwia w kartonowych pudełkach i z papierowymi metkami, oraz około 3000 tys szutk odzieży we woreczkach i z papierowymi metkami!

Zainteresowane osoby zapraszam do zapoznania się z asortymentem na stronie www.outletpoint.pl lub do przyjazdu na miejsce:

Wola Rzędzińska 154a
      33-150 Wola Rzędzińska

W razie pytań proszę o kontakt na maila: biuro@outletpoint.pl lub telefonicznie 790-689-074
    • zuzka2015 Re: Opinie o hurtowniach 16.02.16, 20:18
      Witam,czy nie macie wrażenia,że to forum zrobiło się rklamą dla innych hurtowni a nie opiniami o nich. Jedna przez drugą się reklamuje a jak przychodzi co do czego to sam sit wciskają za niebotyczną kasę.Ostatnio się naciełam z 500 kg tylko 100kg to normalne?
      • flodi Re: Opinie o hurtowniach 17.02.16, 22:21
        Zuzka, mam to samo wrażenie.. Nikt nie powie ci o dobrej hurtowni...ale myśle, ze o złej tez juz nie...
        • aaddii12 Re: Opinie o hurtowniach 02.05.16, 13:54
          Posiadam naprawdę dobry niesort przywódcę sam busem zapraszam do kontaktu
          • festo76 Re: Opinie o hurtowniach 25.05.16, 13:16
            Poproszę więcej informacji na festo1976@o2.pl
    • bonmar487 Re: Opinie o hurtowniach 15.03.16, 14:41
      Zachęcamy do zapoznania się z ofertą naszej hurtowni on-line gdzie znajdziecie markową odzież, obuwie oraz akcesoria najmodniejszych znanych marek ze zwrotów sklepowych oraz Outletu! WWW.BONMAR.COM.PL
    • bonmar487 Re: Opinie o hurtowniach 15.03.16, 14:49
      W naszej hurtowni jest odzież młodzieżowa, damska i męska pochodząca z najnowszych kolekcji, zgodna z najnowszymi trendami mody.
      Oferujemy różnorodność produktów w poszczególnych kategoriach.

Oczekując owocnej współpracy, zapraszamy do zakupów WWW.BONMAR.COM.PL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka