Dodaj do ulubionych

odzież używana 2017

18.02.17, 16:11
Witam serdecznie
chciałabym się was poradzić czy otwieranie tego biznesu - sklepu z używaną odzieżą jest nadal opłacalne? Myślę i myślę i czytam i już sama nie wiem. Może ktoś kto w tym siedzi doradzi? Dodam iż miasto w którym chcę otworzyć sklep ma ok 23 tys mieszkańców i są w nim 3 duże tego typu sklepy i 3 małe gdzieś na uboczu. Czy jest sens w to wchodzić?
Obserwuj wątek
    • barbara.rc Re: odzież używana 2017 18.02.17, 17:13
      Witam,
      Powodzenie w interesie da Pani 65% dobry towar 35% lokalizacja( lokalizacja tyko ciąg handlowy gdzie jest duży przepływ ludzi). Towar ze sprawdzonego źródła jeśli ma Pani kupować z hurtowni to Ja osobiście nie znam w pl nawet 1 uczciwej - jeśli mówimy o nie sorcie, sort to też temat rzeka... tak więc tylko zaufane/ sprawdzone źródłu dostawy bo inaczej szybko można zbankrutować. Sklep min 40 m2.
      • malinka851 Re: odzież używana 2017 19.02.17, 11:06
        Pani Basiu Pani ma taki sklep? Może udzieli mi Pani jeszcze jakiś cennych wskazówek?
        • basia0229 Re: odzież używana 2017 23.02.17, 18:34
          Malinka, napisz do mnie 500271031, może coś razem damy radę, otwieram od marca
      • deco.dom Re: odzież używana 2017 20.11.18, 20:24
        może podpowie Pan jakaś uczciwa hurtownie niesortu??
      • jo_ta1 Re: odzież używana 2017 17.09.19, 16:55
        Zapraszam po towar.Tylko modna odzież z Holandii.Magazyn koło Wrocławia.Mix crem 5,50 euro/kg.Kontakt +48 537 579 084
        • jo_ta1 Re: odzież używana 2017 17.09.19, 17:02
          jo_ta1 napisał(a):

> Zapraszam po towar.Tylko modna odzież z Holandii.Mała hurtownia.KORTEX.NL.Nie posiadam sklepów.Magazyn koło Wrocławia.Mix crem 5,50euro/kg
          .Kontakt +48 537 579 084 lub +31 685 454 663
        • jo_ta1 Re: odzież używana 2017 17.09.19, 17:04

• butikowofashion Re: odzież używana 2017 18.02.17, 20:29
      Zapraszamy Z towarem tylko modnym jak najbardziej się opłaca.
      www.facebook.com/smartshoppingclothes/
    • zuzka2015 Re: odzież używana 2017 23.02.17, 14:44
      Ja właśnie zamykam. Duże sieciówki wykańczają (dwa razy w tygodniu po 3 zł) i ludzi full a taki mały sklepik nie daje rady bo dobry towar i nie da rady po 3 zł sprzedawać. Czasy już minęły na lumpki przez sieciówki.😔
    • madzik9697 Re: odzież używana 2017 27.02.17, 11:54
      witam Odzież używana i nowa z metkami, 80% małe defekty ! 100% sort towar sprawdzony, dobrej jakoś dużo odzieży damskiej, dziecięcej, odzieży z metkami
      Od naszych stałych klientów wiemy, że marki jakie występują to:
      Zara, Bershka, Only, Atmosphere, Next, H&M itp.
      Atrakcyjne ceny serdecznie Polecam....
      • unijneszkolenia Re: odzież używana 2017 19.02.18, 20:21
        Prosze o oferte na email unijneszkolenia@o2
    • niesort-irlandia2014 Re: odzież używana 2017 08.05.17, 17:25
      witam
      odziez uzywana z Irlandii
      niesort, z własnego skupu C4C
      zapraszam
      • borunia1 Re: odzież używana 2017 09.05.17, 18:06
        Witam proszę jakiś kontakt
      • borunia1 Re: odzież używana 2017 09.05.17, 18:06
        Witam proszę jakiś kontakt
        • niesort-irlandia2014 Re: odzież używana 2017 09.05.17, 18:26
          prosze o meila
      • unijneszkolenia Re: odzież używana 2017 19.02.18, 20:22
        Prosze o oferte
    • jo_ta1 Re: odzież używana 2017 10.05.17, 18:35
      Sortownia odzieży uzywanej z Holandii (okolice Arnhem).Polecamy dobry towar sortowany.Kontakt :Jolanta +31 685 454 663 tel i Watshapp
    • sprzedaz.miusol Re: odzież używana 2017 12.02.18, 18:42
      Witam Jesteśmy mała hurtownia odzieży pochodzącej ze sklepów Amazon , odziez 1 i 2 gatunek , metka , jeśli szukają państwo dostawcy to zapraszamy do zapoznania się z nasza oferta która z tygodnia na tydz będzie się powiększać. www.facebook.com/aneta.milcz.3/posts/113266056161074
    • jan003 Re: odzież używana 2017 12.02.18, 20:41
      Myslisz że taki mały biznesik by sie przydał.Zawsze pare groszy dorobie sobie a co tam.Nie mając pojęcia w tych czasach o bandyterce i złodziejstwach hurtownii w Polsce utopisz swój czas i pieniądze.Lepiej kup psa i go rozmnażaj a nie zajmuj się czymś z góry skazane na porażke.Jesteś laikiem i leszczem a na takiego złodzieje z hurtowni czekają bo przyjedzie taki kaleka odzieżowy nakupuje badziewia,nabije kase bandytom z hurtownii i co ? Juz tobie mówie co,otóz nie przeżyjesz na towarze z Polski jednego sezonu,no może dwa w porywach.Nie kupuj w dużych sortowniach,hurtowniach mających kilka asortymentów a w szczególności sort i niesort to już wogóle kiszka.No ale bizneswoman chętnie pożądana przez złodzieji.Powodzenia
      • rufi28 Re: odzież używana 2017 14.02.18, 12:06
        Zgadzam się z Tobą. Ja właśnie otworzyłam sklep z odzieżą używaną.Otwarty dzisiaj trzeci dzień. 1 rzecz sprzedana. Klientki oglądają i pytają się kiedy nowa dostawa. Towar kupiony z hurtowni -sort cream i reszta sort I gat. Cream - szału nie ma a 25 kg kosztowało mnie 900zł . Zastanawiam się czy mam za wysokie ceny, czy klientki po prostu czekają na wyprzedaż.
        • jan003 Re: odzież używana 2017 14.02.18, 13:30
          rufi28 napisał(a):

> Zgadzam się z Tobą. Ja właśnie otworzyłam sklep z odzieżą używaną.Otwarty dzisi
          > aj trzeci dzień. 1 rzecz sprzedana. Klientki oglądają i pytają się kiedy nowa d
          > ostawa. Towar kupiony z hurtowni -sort cream i reszta sort I gat. Cream - szału
          > nie ma a 25 kg kosztowało mnie 900zł . Zastanawiam się czy mam za wysokie ceny
          > , czy klientki po prostu czekają na wyprzedaż.
          Na jaką wyprzedaż,wyprzedaże są w centrach hadlowych a nie w takich sklepach.Jak sie nie podoba do won i psami poszczuć.Ceny podejrzewam masz normalne bo pewnie taniej się nie da.Złodziejska hurtownia złapała ciebie jako ofiare ,wcisneła tobie syf zalegający a ty się martw.Bandyci pojechali na ferie i się smieją z takich leszczy a ty siedz w tym sklepie i licz zyski na kalkulatorku których nie ma.Normalnie nie chce się pracować.Prawda taka że jakbys miała coś konkretnego to napewno by coś kupiły te klientki a tak masz towar okradziony z perełek przez hurtownika złodzieja i z tym zostaniesz.Żal takich ludzi co myslą ze ten biznes jest łatwy i przyjemny.Postaraj się kupować -jak już musisz w Polsce,dostawców małych co mają paru klientów i na tym koniec.A jak nie to szukaj w Anglii,nie kupuj towaru z innego kraju bo to syf i kiła i na tym bude zamkniesz jeszcze szybciej.
          • malinka851 Re: odzież używana 2017 01.03.18, 18:31
            rufi28 napisz do mnie to pogadamy na ten temat, rozyczka_19851@wp.pl
            • rufi28 Re: odzież używana 2017 15.03.18, 12:40
              malinka 851 napisałam na priv
              • trendowo Re: odzież używana 2017 17.03.18, 22:28
                Zapraszam. Tylko towar bezposrednio z UK
                www.facebook.com/smartshoppingclothes/
        • biuro-gapoutlet Re: odzież używana 2017 10.04.18, 13:53
          Zapraszam do nowej hurtowni tylko cream worki 15 kg można wszystko sprawdzać super cena apoutlet.pl
    • sprzedaz.miusol Re: odzież używana 2017 16.02.18, 10:47
      zapraszam do zapoznania się z nasza oferta www.facebook.com/aneta.milcz.3/posts/113266056161074 dziękuje i pozdrawiam 🙂
    • jan003 Re: odzież używana 2017 18.03.18, 17:39
      Widzisz malinka 851,już pomału wychodzą z norek hieny i zarzucają sidła na swoje przyszłe ofiary.Może jakiś naiwniaczek się znajdzie co kupi od pani/pana woreczek towaru.Zapamiętaj ze te hieny maja swoje sklepy i to co tobie sprzedadzą to resztki z ich sklepu.No ale opiszą że tylko modne tylko extra a prawda taka że tylko zarobią te hieny a ty pójdziesz z torbami i zamkniesz bude.Nic nie kupuj od polskiego bandyty z Anglii,Niemiec czy innego kraju ,zostaniesz wkrótce przez tych bandytów oszukana.
      • malinka851 Re: odzież używana 2017 21.03.18, 19:20
        jest w tym co mówisz trochę prawdy. Też się przejechałam i co nieco utopiłam...a miało być tak pięknie i kolorowo. Jest kilka hurtowni których zupełnie nie polecam - towar przebrany z polskimi cenami itp
        • jan003 Re: odzież używana 2017 22.03.18, 08:02
          malinka851 napisał(a):

> jest w tym co mówisz trochę prawdy. Też się przejechałam i co nieco utopiłam...
          > a miało być tak pięknie i kolorowo. Jest kilka hurtowni których zupełnie nie po
          > lecam - towar przebrany z polskimi cenami itp

Może wymień te hurtownie tutaj na forum ,może ktoś to przeczyta i uniknie morderczej zagrywki przez tych bandytów. Widzisz teraz hurtownie mają sklepy a reszte sprzedawają tobie,poniżej przykład w innym wątku.Co zrobić.Ale należy o tym pisać publicznie jak ktoś coś wie.3maj się.
          • malinka851 Re: odzież używana 2017 22.03.18, 20:22
            jan003 masz rację!!! Także kochani poszukujący rewelacyjnej hurtowni należy unikać w szczególności tych:
            1. hurtownia Olsztyn, nazwa: anglia importer - oszukana na 2500 zł. Chłam totalny, ceny polskie i głupie tłumaczenie a obietnice nie z tej ziemi o cudownym niesorcie. Gdy było coś fajnego to była tam albo plama albo dziura. Mieliśmy się dogadać ale Pan przestał odbierać telefon.
            2. Pan Grzegosz ze Szczecina - podobnie pięknie gadał i na tym koniec, brud i smród.
            3. Hurtownia z Kielc - totalna porażka!!!!
            i wiele innych małych przypadków!!!

• jan003 Re: odzież używana 2017 23.03.18, 09:55
              Opisujcie ludzie wasze przypadki bo nie uwierze że bandyta z Polski kogoś nie oszukał,trzeba nazywać to po imieniu.Ludzie jadą po towar to żądają dobrego towaru do sprzedazy a nie potem tłumaczenia że towar następnym razem będzie lepszy itp bzdury.To tak samo jak idę po chleb a piekarz mówi że teraz ma stary ale jutro będzie swieży.Należy oszustów piętnować .Ludzie chcą kupić towar a nie kamienie bo handlują odzieżą.A bandyci poprzebierają z perełek poupychają swoje łachy ze sklepów w siateczki i ty się bujaj potem.Kiedyś ktoś opisywał że w gdzieś w wielkopolsce nie pamiętam gdzie,ale jak odkopie to wkleje ,pisała że kupila sort mix damski lato 2 lub 3 worki ok 75kg i w trzech workach były rozmiary max 36 to już wogóle porażka i wątpliwoś cżeby np Anglik tak uszykował sort.Oszusci i bandyci muszą wystawić wam fakture i jak coś nie tak z towarem to informować inspekcje różnego typu że zostało się oszukanym,potem policja a potem sąd.PROSZĘ WPISYWAĆ HURTOWNIE Z BANDYTERKĄ
              • honorata122 Re: odzież używana 2017 23.03.18, 16:01
                Witam.Pytanko do Jana jaką hurtownia pana naciągła ?
                • ucho03 Re: odzież używana 2017 23.03.18, 17:24
                  25 lat handlu odzieżą.Na początku mojej przygody towar tylko niemiecki miałem .Od kilkunastu lat sam jeżdze i sam wybieram co chce i nikt mnie nie naciągnął.W Polsce nie kupie nawet, w terazniejszych czasach nawet pustego worka od odzieży,taką mam zasade.W sieći pełno bandziorów co czychają na waszą kase.Najgorsze są pseudo hurtownie gdzieś w domu,na podwórku,w szopce itp to już pewne że hieny mają swoje sklepy.Większe nie lepsze dla zmyły mają swoją hurtownie np we Wrocławiu a mieszkają w Szczecinie to dla zmylenia przeciwnika bo tam gdzie mieszkają się już na nich poznali że mają sklepy i nie kupują od nich.
                  • honorata122 Re: odzież używana 2017 23.03.18, 19:07
                    Ciężkie czasy dla małych sklepików.Hurtownie to tragedia szmaty zwane cremem .Jeśli ktoś ma mały sklepik to nie pojedzie do Anglii po towar i co zrobić?
                    • ucho03 Re: odzież używana 2017 23.03.18, 22:23
                      To lepiej kupić rasowego psa i go rozmnażać i sprzedawać młode to pewniejsze jak kupowanie szmat i palenie lub wyrzucanie swoich pieniędzy,o taki mamy klimat.No chyba że się chce ładowac kase do bandytów a oni będą latać na wycieczki i kupować super samochody.To branża już tylko dla odważnych lub mało rozgarniętych co myślą że otwierając sklepik to będzie stały i pewny dochód.Zarabia tylko bandyta.A najgorsi są ci co niby mają dostęp do super towaru w Anglii bo np.pracowali w sortowniach i znają temat,ci nowobogaccy jako pierwsi ograbią naiwnego polaczka.Nie wspomnę już o super towarze wysyłanym bezposrednio z Anglii to już temat rzeka.Ale zawsze znajdzie się jakiś naiwny co się nadzieje i po dwóch trzech wysyłkach zorientuje się że coś nie halo.Ale wtedy już trochę za pózno bo wydał trochę kasy na towar który mu nie schodzi a Polski Anglik zaciera rączki.
                      • honorata122 Re: odzież używana 2017 24.03.18, 07:06
                        Witam.Przeczytałam i zrozumiałam ,że nic nie da się zrobić tylko zamykać.
                        • ucho03 Re: odzież używana 2017 24.03.18, 11:10
                          honorata122 napisał(a):

> Witam.Przeczytałam i zrozumiałam ,że nic nie da się zrobić tylko zamykać.
                          Takie czasy,zarabia na odziezy używanej tylko jedna strona-bandyta.A wszystkim się wydaje że sklepik to łatwy interes.Lepiej zamknąć jak brnąć w straty lub długi.Ostatnio wyczytałem gdzieś że jakaś bandycka hurtownia pomoże w otwarciu sklepu i prowadzeniu go oraz w zatowarowaniu,to trzeba mieć tupet.Ograbi taki łotr biedną kobitke co napali się na jakieś ciuszki z sieciówki i podpisze jakiś cyrograf.A bandyta ma następny dochód.Teraz to zaczyna się sezon więc powinno iśc dobrze a co jest ? Sądząc po wpisach kiszka.Bandyta będzie tlumaczył że lepiej będzie po swiętach no i co bedzie dobrze maj,czerwiec ? A potem lipiec sierpien kiszka bo wakacje i co ? I znowu marazm.Zamykaj bude póki czas.Zrób sobie wycieczke i odpocznij,i przestań zamartwiać się tym biznesem.Zapomnij.
              • malinka851 Re: odzież używana 2017 26.03.18, 17:18
                jan003 zdaje się że Ty też dużo wiesz o tym biznesie ;-) może byś coś więcej podpowiedział :-) zajmuję się tym od roku i początek był super - teraz nie jest już tak kolorowo. A zima była bardzo ciężka... z wiosną nabrałam trochę więcej optymizmu aczkolwiek chętnie zaczerpnęłabym Twojej wiedzy......
                • ucho03 Re: odzież używana 2017 26.03.18, 18:23
                  malinka851 z całym szacunkiem ale najgorsze co może być to podpowiadanie komuś w prowadzeniu biznesu.Jestem tego wrogiem bo nijak się to ma do otoczenia,miejscowości,ilości wokoło sklepów i innych czynników.Uważaj na takich co chcą tobie pomóc,zawsze jest jakiś haczyk,przeważnie hak.Wiesz jak wokół ciebie sa sklepy z odzieżą na wage,to ty możesz zmienić trend w tej miejscowości i mieć na wycene każda rzecz inna cena.Nie wolno być takim samym jaki inni.Ludzie wchodząc do twojego sklepu nie chcą szmat które są w innych sklepach,chcą czegoś fajnego,modnego a cena niech będzie trochę wyższa kto chce to kupi,a jak nie to niech idzie do sklepu na wage.Żeby miec dobry towar to małe masz szanse kupować go w Polsce w hurtowni bo bandyci już to przesortowali lub zajrzeli do worków i ograbili go ze wszystkiego co dobre.Dobrze jest mieć towar inny jak już pisałem.Na pewno nie dorobisz sie na C4C,D2D innych smieciach co trafia ograbione do Polski lub w Polsce jest ograbiane bo np C4C to śmieć którego w Anglii nikt nie chce ,W Anglii lub Szkocji ten skup jest ograbiony i robiony z tego sort a reszta trafi do polaczka.Nie wierz w zapewnienie ze to orginał bo ten kto tobie to zapewnia a pewnie to Polak to już go ograbił lub jest kaleką w tej branży i kupił badziew którego w Anglii lub Szkocji nikt nie chce ot taki poprodukcyjny odpad okraszonymoże jakąś perełką.Prowadząc jeden sklep nie wiem jaki duży zrób wycieczke sobie do Anglii Szkocji.J pare ładnych lat temu też tak zrobiłem i autem typu citroen berlingo więc wcale nie duzym sam woziłem sobie towar z sortowni gdzie pozwolili mi wybierać i tak jest do dziś .Koszta sa nie wspómierne do tego jak w Polsce bandyta i złodziej cię ograbi.Pomnóż od ciebie paliwo plus ok 40 funtów prom lub eurotunel w dwie strony jakiś hotelik.Powiem tobie malinka że całą drogę bedziesz się cieszyć jak załatwisz sobie tam biznes że nie dajesz sie ograbiać złodziejom,trochę to czasu kosztuje i kasy ale pewnie umiesz liczyć ile syfu wyrzucasz,bo to bez zamka bo to mała plamka itp badziewie.A jak sama wybierzesz tez nie sprzedasz wszystkiego ale satysfakcja bezcenna,uwierz mi.Albo raczej sie zamkniesz,choć życze tobie dotrwać do emerytury.
                  • malinka851 Re: odzież używana 2017 27.03.18, 20:24
                    Ucho03 Ty prowadzisz taki sklep?
                    • ucho03 Re: odzież używana 2017 27.03.18, 22:15
                      malinka851 napisał(a):

> Ucho03 Ty prowadzisz taki sklep?

Od 25 lat.
                      • malinka851 Re: odzież używana 2017 27.03.18, 22:41
                        A dasz kilka wskazówek na rozmowie priv?
                        mój mail: rozyczka_19851@wp.pl jeśli miałbyś czas na rozmowę to podaj nr telefonu. Mam tyle pytań. Nie daj się prosić :-)

• ucho03 Re: odzież używana 2017 28.03.18, 10:46
                          malinka851 napisał(a):

> A dasz kilka wskazówek na rozmowie priv?
                          > mój mail: rozyczka_19851@wp.pl jeśli miałbyś czas na rozmowę to podaj nr telefo
                          > nu. Mam tyle pytań. Nie daj się prosić :-)
                          >

Malinka czytaj wszystko ze zrozumieniem to nie będzie potrzebna rozmowa nasza.Najgorzej jak już pisałem jest komuś doradzać.Prawda taka że ktoś kto ma dobry towar nie musi się ogłaszać na jakiś forach,bo forum służy do czegoś innego,ale jak ktoś ma dużo syfu zmagazynowanego to szuka wszędzie leszczy którzy coś kupią.Porządna firma nie musi wciskać swojego syfu bo ma dobry towar i nie potrzebuje klientów.Forum powinno służyć do wymiany zdań,opini porad itp a służy jak widzisz do wciskania syfu naiwniakom bo jak założysz jakiś wątek to od razu masz odpowiedz nie na temat ze ktoś coś niby ma i chce tobie to wcisnąc.To przykład bandytów co nie mają pomysłu co zrobić z zalegającym im towarem,jakby mieli dobry towar to nie musieli by tego robić.
                          • malinka851 Re: odzież używana 2017 28.03.18, 11:07
                            Ucho03 czytam czytam wszystko skrupulatnie 😉 chciałam porozmawiać o towarze bezpośrednio z zagranicy, Może w tym kontekście byś coś podpowiedział. Nie oczekuje że powiesz skąd dokładnie bierzesz ale może coś... cokolwiek... 😊
                          • malinka851 Re: odzież używana 2017 28.03.18, 11:09
                            Ucho03 powiedz mi proszę z jakiego województwa w ogóle jestes?
                            • ucho03 Re: odzież używana 2017 28.03.18, 12:36
                              malinka851 napisał(a):

> Ucho03 powiedz mi proszę z jakiego województwa w ogóle jestes?

Województwo Mazowieckie
                              • honorata122 Re: odzież używana 2017 28.03.18, 16:25
                                Witam P Ucho jak kobietka prosi to porozmawiaj to nic nie kosztuje.
                                • malinka851 Re: odzież używana 2017 28.03.18, 22:09
                                  Honorata122 chyba P Ucho03 lubi być proszony wielokrotnie 😉 no to jak? Da się Pan namówić na małą pogawędke??? Woj mazowieckie mmm robi się bliżej bo ja też 😀
                                  • malinka851 Re: odzież używana 2017 29.03.18, 16:22
                                    Ucho03 nie zostawiaj mnie tak bez żadnej odpowiedzi 😊
                                    • honorata122 Re: odzież używana 2017 29.03.18, 17:19
                                      Witam.Malinka wszystko już przeczytałaś !!!!!
                                      • malinka851 Re: odzież używana 2017 29.03.18, 21:28
                                        Honorata122 przeczytałam tyle że lepiej nikomu nie ufać i nie brać towaru od Polaka. Ale oczywiście nie byłabym kobietą gdybym nie dociekala szczegółów 😁 szkoda że nikt nie chce się podzielić swoją wiedzą pomimo dzielących odległości i braku zagrożenia bycia konkurencją. Zarówno Ci którzy oszukują i Ci którzy swoją wiedzą się nie dzielą jadą na jednym wózku. Przykre to trochę...
                                    • ciuchofan Re: odzież używana 2017 29.03.18, 19:38
                                      jeżeli ktoś potrzebuje informacji jak wygląda ten biznes od kuchni proszę dzwonić tel 660493289. 11 lat doświadczenia w branży.
                                      • honorata122 Re: odzież używana 2017 29.03.18, 21:42
                                        Hej Malinka i masz numer .Super
                                        • malinka851 Re: odzież używana 2017 29.03.18, 22:12
                                          Honorata A Ty co tu robisz? Też jak ja szukasz wsparcia? Od kiedy w interesie? Jak przetrwałaś zimę? Czy tylko u mnie było ciężko?
                                          • honorata122 Re: odzież używana 2017 30.03.18, 19:24
                                            Hej .Przekazałam córce sklep ,ale lubie tu zaglądać .Malinka po świetach chętnie z tobą pogadam.Pozdrawiam
                                            • malinka851 Re: odzież używana 2017 30.03.18, 19:58
                                              Honorata ok będę czekała 😊 zdrowych i wesołych świąt 😊
                                            • malinka851 Re: odzież używana 2017 09.04.18, 18:02
                                              Honorata122 masz czas na pogawędkę?
    • pomaranczabiuro Re: odzież używana 2017 27.03.18, 14:43
      Znane marki i świetne materiały. Oryginalny krój i ciekawy fason. U nas znajdziesz oryginalne ubrania, torebki, buty, nakrycia głowy, bieliznę i wiele outletowych różności. Będziesz szczęśliwą posiadaczką/posiadaczem rarytasów, których nie dostrzeżesz u innych. Zapraszamy na zakupy do naszych sklepów:
      - Łódź, ul. Piotrkowska 115
      - Kalisz, ul. Górnośląska 58
      - Zduńska Wola, ul. Łaska 31
      - Słupca, ul. Traugutta 4
      - Turek, ul. Kolska Szosa 34
    • bronek1978 Re: odzież używana 2017 28.03.18, 13:26
      Witam, sprzedaje na tym forum odziez od jakichs 2 lat z przerwa, (spolka w Polsce i wspolny sklep z odzieza) po zakonczeniu wspolpracy, znowu handluje uzywka, mieszkam w Irlandii ciuchy wysylalem do Polski gdzie mozna bylo zobaczyc i dokladnie ogladnac to co sie kupuje, wiecie co ? tylko 1 osoba przyjechala , ludzie niby jezdza po calej Polsce i szukaja a jak proponowalem zeby ktos sie pofatygowal 30-50 km zwlekali z dnia na dzien,az w koncu wietrzac podstep , oszustwo, i nie wiadomo co jeszcze rezygnowali,lub zamawiali i nie przyjezdzali teraz sprzedaje juz tylko bezposrednio na wysylke i po wplacie i co ? wiecej osob kupilo w ciemno niz chcialo ogladnac na miejscu ,i to z tych samych okolic czy to nie dziwne ? . Pozdrawiam moich klientow-
      • jan003 Re: odzież używana 2017 11.05.18, 22:26
        bronek1978 napisał(a):

> Witam, sprzedaje na tym forum odziez od jakichs 2 lat z przerwa, (spolka w Pols
        > ce i wspolny sklep z odzieza) po zakonczeniu wspolpracy, znowu handluje uzywka
        > , mieszkam w Irlandii ciuchy wysylalem do Polski gdzie mozna bylo zobaczyc i do
        > kladnie ogladnac to co sie kupuje, wiecie co ? tylko 1 osoba przyjechala , lud
        > zie niby jezdza po calej Polsce i szukaja a jak proponowalem zeby ktos sie pof
        > atygowal 30-50 km zwlekali z dnia na dzien,az w koncu wietrzac podstep , oszust
        > wo, i nie wiadomo co jeszcze rezygnowali,lub zamawiali i nie przyjezdzali tera
        > z sprzedaje juz tylko bezposrednio na wysylke i po wplacie i co ? wiecej osob k
        > upilo w ciemno niz chcialo ogladnac na miejscu ,i to z tych samych okolic czy
        > to nie dziwne ? . Pozdrawiam moich klientow-
        • bronek1978 Re: odzież używana 2017 12.05.18, 11:55
          to zależy od towaru , który akurat mam, uważam ze jest to uczciwe z mojej strony, towar który sprzedaje zawsze jest możliwość zobaczyć na zdjęciach i ten konkretny wysylam, jeśli z kims się dogadam to dla stałego klienta cena jest stala po wcześniejszym uzgodnieniu warunków i asortymentu, a czasami skupuje ciuchy od innych dostawcow i sa roznice nie sprzedaje resztek, a jeśli wiesz od kogos co pisałem w priv wiadomościach to pewnie i mogles dostać zdjęcia odzieży która mam, a powodzenie się zawsze przyda ciężko uczciwie handlowac
        • bronek1978 Re: odzież używana 2017 12.05.18, 16:26
          o jeszcze co do pytania o ceny metek to za 60 zl i 85 zl roznice w cenie stanowią marki co podaje zawsze w każdym ogłoszeniu jaka odziez , jakich marek i za ile
          • jan003 Re: odzież używana 2017 15.05.18, 18:19
            Dziękuje za odpowiedz.
    • trendowo Re: odzież używana 2017 28.03.18, 19:44
      Witam. A ja mam i fajny sklep takie moje dziecko zaprowadzony w inny innowacyjny sposób i fajny towar! Towar to zdecydowanie najważniejsza sprawa dobry na czasie i nie za wysoka wycena. Proszę podać maila o ile cos Pania interesuje
      • malinka851 Re: odzież używana 2017 28.03.18, 22:18
        Tak, interesuje skąd bierze Pani towar? Czy może Pani pyta czy jestem zainteresowana odkupieniem Pani posklepowej kolekcji?
        • trendowo Re: odzież używana 2017 29.03.18, 12:42
          Nie jestem zainteresowana odsprzedaniem posklepowej kolekcji. Proszę podać kontakt mailowy lub pisać na trendowo@hotmail.com
          • malinka851 Re: odzież używana 2017 29.03.18, 16:19
            rozyczka_19851@wp.pl
            • ucho03 Re: odzież używana 2017 30.03.18, 09:57
              Malinka po przeczytaniu i przeanalizowaniu decyzje musisz podejmować zawsze sama,nie wymagaj żeby ktoś za ciebie prowadził biznes.Trudno jest komus doradzać.Ja jak już tobie pisałem od Polaka nie kupie nawet pustego worka do odzieży,taką mam zasade.Kolega ciuchofan podał tobie numer a z tego co kiedyś czytałem też ma doświadczenie,może zdzwoncie się lub popiszcie.Pytałaś malinka o zime ,zima jak masz dobry towar to też nie jest zła,jest gorsza od wiosny lato ale idzie ujechać.Nie wierz w te brednie ze trzeba zime przeczekać i od wiosny będzie lepiej to bajki bandyterki lub inwalidów odzieżowych.Zima to tez sezon i tez zarabiamy,zapamiętaj.Nie zarabiamy tylko przez pół roku.W chwili obecnej nie masz pomysłu na biznes to zamknij bude,przemysl na spokojnie nabierz doświadczenia itp i otwórz np za 2 lata,tez jest wyjście.Lepsze to jak pakowac się w długi i nerwice żołądka ile dzisiaj utarguje.
              • malinka851 Re: odzież używana 2017 30.03.18, 13:13
                Ucho Ty też skupujesz?
                • ucho03 Re: odzież używana 2017 30.03.18, 18:53
                  malinka851 napisał(a):

> Ucho Ty też skupujesz? \
                  Ja tylko sprzedaje w detalu.Kiedyś powiem tobie ze kupiłem pare razy ten C4C i albo miałem pecha albo to moim zdaniem najgorszy syf.Prawda taka ze do skupu to nawet ciapate w Anglii wyciągają z kontenerów i idą sprzedać,a może się uda za 60 pensów sprzedać,a potem polaczek to przebierze z creamu i metki okrosi jakąś perełką i towar do polaczkowa gotowy .
                  • malinka851 Re: odzież używana 2017 30.03.18, 20:09
                    A powiedz mi jeszcze ile masz sklepów? Bo na pewno nie jeden. Chyba żebym się myliła. Po roku czasu w tym biznesie stwierdzam że jednen to za mało. Towar można by mieszać, zamieniać itp. Skoro jesteś tu taki anonimowy i nie chcesz pogadać na priv to napisz mi jeszcze ile płacisz za towar i co w zasadzie w Anglii kupujesz, niesort? Czy może już sort? Jak sort to co konkretnie? Pytam o ceny że zwykłej ciekawości ile narzucają sobie hurtownie zarówno na niesorcie jak i wszelkiego rodzaju creamach i "metkach". Dla przykładu powiem iż pierwsze zatowarowanie jakie robiłam to kupowałam i niesort i metki. Metki w różnych cenach za worek ale w tym jeden za 65 zł. Dziś uważam że byłam jakaś szalona i nie wiedziałam tyle ile wiem dziś.
                    • ucho03 Re: odzież używana 2017 31.03.18, 10:58
                      malinka widac że czytać uważnie to nie potrafisz,pisałem już pare razy że ja jeżdze do Anglii wybierac sobie towar samemu,ceny u Anglika mam różne zalezy co i o jakiej porze roku kupuje.Mam teraz dwa sklepy to takie minimum które moim zdaniem musi być.Nawet do przerzucania towaru ze sklepu na sklep.Ceny hm powiem tobie tak,w marcu zakupiłem już na przyszły sezon super modne i nowe buty damskie zimowe oraz kozaki za 4 funty za kilogram,a np w listopadzie zakupiłem sobie bardzo dużo metki lato w granicach 7-8 funtów.Zauważ ze są to ceny podawane przez Anglika jak nie ma sezonu.Bo np teraz metke możesz kupić np za 9funtów a buty lato za 5-6 mówimy o naprawde creamie z dużą ilością butów nowych.Cream już kupisz w sezonie w Anglii,Szkocji,Walii za 6-7 funtów wszystko zależy kto i jakie mniemanie ma o swoim towarze bo widziałem cream za 7,5 i szału nie było a inny za 6,50 był fajny.Ja jak wybieram sobie to przez cały rok wybieram wszystko i mam inne ceny bo np zimą tez musze wybierać odzież letnią a latem zimową ale warto.Dwa sklepy musisz mieć bo na jednym to nie ujedziesz.mogą być nawet małe ale dwa zawsze inny klient.Niesortu i C4C nie kupuj to badziew do sklepów na wage w których smierdzi a po pierwszym dniu już są tylko obdarte łachy i kupy od myszy.Zainwestuj swój czas i pieniądz jak już jesteś uparta na początek zeby obdzwonić może Sortownie w Anglii i popytaj jaki mają towar,czy możesz sama wybierać ceny w sezonie ceny nie w sezonie itp.Pytaj czy mają samą metke czy cream bez metki .Metka dobra to fajny towar bo jestes konkurencją dla szmaciarzy co handlują na wage oraz do tych szmat w pepco lidlu i innych badziewiach ceny zrób podobne ale polaczek zawsze pomysli ooo mam bluzke u malinki zara lub next lub inne firmy ale cena np 20zł nowa z metka,albo tanszą .A to co tobie zostanie oczywiscie wszystko z metkami nowe no bo kupujesz tylko nową odzież opierniczysz na allego jakims naiwniaczkom tak jak teraz inni tak robią że to co im nie schodzi to sprzedawają dalej.Sprzedasz za tyle ile dałaś u Anglika i nie masz strat.A kupujesz jakiś cream lub inny badziew jestes skazana na to ze to co tobie zostanie to tylko do pieca lub dla bezdomnych,przepraszam nie pal rzeczami bo za to mandat i nastepne straty.Dobry towar na start to sukces moim zdaniem handluj tylko dobrą metka ale od Anglika.Może się myle nie wiem.Tyle na teraz ,idę zaraz do kościoła z koszykiem a potem jadę na działke na piwko.Wesołych Świąt dla wszystkich.
                      • malinka851 Re: odzież używana 2017 31.03.18, 14:53
                        Ucho dziekuję 😊 dobrze się Ciebie czyta więc pewnie po świętach też cie jeszcze trochę pomęcze 😉a poki co wesołych świąt 😀
                        • samek.1951 Re: odzież używana 2017 31.03.18, 15:33
                          Witam.W jakim mieście prowadzisz sklep.Ja w Krakowie otwieram po świętach może razem zrobimy zakupy
                          • ucho03 Re: odzież używana 2017 03.04.18, 11:29
                            samek.1951 napisał(a):

> Witam.W jakim mieście prowadzisz sklep.Ja w Krakowie otwieram po świętach może
                            > razem zrobimy zakupy

Widzisz malinka już masz np wspólnika do wyjazdu i poszukiwań.W kupie siła jak to mawiał wieszcz Ferdynand Kiepski.Zawsze można ten pierwszy raz podzielić koszty wyjazdu a to się liczy.Nie ma co patrzeć że razem szukacie i w tej samej branży,jak coś znajdziecie to nikt z was całej sortowni nie wykupi.
                            • malinka851 Re: odzież używana 2017 03.04.18, 12:24
                              Ucho to może zabierzesz mnie że sobą na wspólne zakupy i poszukiwania??? 😊Jestem dobrym kompanem podróży 😁
                              • ucho03 Re: odzież używana 2017 03.04.18, 15:47
                                malinka851 napisał(a):

> Ucho to może zabierzesz mnie że sobą na wspólne zakupy i poszukiwania??? 😊Jest
                                > em dobrym kompanem podróży 😁
                                malinka ja i tak jestem malutkim klientem tam gdzie jeżdze są więksi odbiorcy i na takich małych jak ja za bardzo im nie zależy,z całym szacunkiem ale są okresy że i dla mnie brakuje towaru bo nie dawaja mi tyle do przejrzenia a co dopiero we dwie osoby.Naprawde otwórz laptop poszukaj np w informacji gospodarczej danego kraju lub coś podobnego wpisz np recycling lub inne frazy związane z odzieżą używaną i dzwoń,pytaj leć lub jedz.
                                Teraz widze w telewizji ze pogoda ma być to przyjemnie się będzie jechać i szukać.Popytaj może na forum ludzi gdzie kto jezdzi i kupuje sort lub metke bo śmieciami innymi się nie interesuj bo jak pisałem za pół roku nie ma ciebie na rynku.Nie jest to jak się by myslało łatwy biznes.Lepsze jest prowadzenie warzywniaka bo jedziesz do hurtowni lub na giełde i kupujesz mandarynki i gitara są słodkie bardziej słodkie lub kwaśne i wiesz czego się spodziewać a tu hm widzisz sama.Zawsze bądz dobrej myśli po deszczu zawsze muśi być słonce.Idzie wiosna i będą jeszcze lepsze utargi jak zimą.No ale jak naprawde nie masz pomysłu lub gdzieś utknełaś to nie brnij w dlugi lub szmaty.Zamknij,zapomnij,i może zapij.
                                • malinka851 Re: odzież używana 2017 03.04.18, 20:07
                                  Ok ucho ucho nic nie chcesz mi powiedzieć... taki tajemniczy.... ale poszukam wg twoich wskazówek 😉
                                  • ucho03 Re: odzież używana 2017 03.04.18, 21:26
                                    malinka851 napisał(a):

> Ok ucho ucho nic nie chcesz mi powiedzieć... taki tajemniczy.... ale poszukam w
                                    > g twoich wskazówek 😉

Szukaj a będzie tobie dane....
                                  • samek.1951 Re: odzież używana 2017 03.04.18, 21:50
                                    Witam.Wydaje mi się że zbyt szybko odpuściłaś moją propozycję a szkoda.Ucho pisze prawdę o tym biznesie,nie pisze tak sprawnie jak On, napisanie tego tekstu zajmie mi z 2 godziny. finalizuję zakup 50 kg cream kobieta po 8 funtów.Nie znam angielskiego mimo to koresponduję z kilkoma hurtowniami.zakup minimalny to 500 kg.Wspomnę że równe 20 lat temu,byłem w Wupertalu NRF,wybierałem z 20 ton niesortu około 1 tony dobrego co zajęło mi z bratem 4 dni potem na granicy 3 dni a domem był RENO TRAFIC. Towar sam do Ciebie nie przyjedzie dlatego zapytałem jakiego jesteś miasta lub regionu.Kończę i pozdrawiam.
                                    • malinka851 Re: odzież używana 2017 03.04.18, 22:03
                                      Samek wcale nie odpuscilam twojej propozycji, chętnie pogadam :-) wyślij mi proszę na maila nr telefonu a zadzwonię to pogadamy. Bo pisać to można i można. Wierzę jeszcze w forum dziś nawet udało mi się porozmawiać z jednym Panem :-) Dziękuję Panie Mateuszu za poświęcony czas 😊 A więc Samek podaje maila i czekam na nr telefonu rozyczka_19851@wp.pl
                                      • ucho03 Re: odzież używana 2017 04.04.18, 10:41
                                        malinka rozmawiałaś z panem Mateuszem z Polski czy z innego kraju ?
                                        • malinka851 Re: odzież używana 2017 04.04.18, 19:33
                                          Pan Mateusz z Polski ale z tego biznesu więc kilka cennych wskazówek i info udzielił 😊
                                          • malinka851 Re: odzież używana 2017 15.10.18, 13:55
                                            Dawno mnie nie bylo na tym wątku i taką mam wiadomość że sprzedam sklep z odzieżą nową i używaną. Pełne wyposażenie, więcej informacji pod tel. 661761333
                                            • 40maja Re: odzież używana 2017 22.10.18, 14:41
                                              Uuu czytałam zawziecie jak to się skończy ,ale widzę,że nie poszło za dobrze?
      • rafaello1843 Re: odzież używana 2017 07.04.19, 21:40
        rafal6-1976@o2.pl
    • premiumaustria Re: odzież używana 2017 09.08.18, 21:04
      Chcesz mieć oryginalny niesort pakowany i odbierany bezpośrednio z fundacji i organizacji charytatywnej? – Sprawdź go u nas, prosto z Austrii. Towar jest nieprzebierany, co jest naszym wyróżnikiem na rynku odzieży używanej.

WYSOKIEJ JAKOŚCI TOWAR – NAJŁADNIESZY W EUROPIE ( Zamożny Kraj – Duży Potencjał)
      W dzisiejszych trudnych czasach, ciężko jest o bardzo dobry i oryginalny towar.
      Współpracując z Stuttgarter-Mode masz gwarancje otrzymania wysokiej jakości towaru, co przełoży się na wzrost twojej sprzedaży oraz satysfakcję i zadowolenie klientów końcowych. To będzie twój doskonały wybór, o czym jesteśmy przekonani.

Co się nim znajduje?
      Przeważająca ilość modnej i nie zniszczonej odzieży damskiej, męskiej, dziecięcej oraz duże ilości galanterii tj. buty ,torebki, paski, apaszki, pakowanych w reklamówki i worki organizacji.
      Z racji lokalizacji i zbiórki przygranicznej z Włochami, bardzo często w naszych dostawach znajdziecie Państwo topowe, najwyżej jakości ubrania Włoskich projektantów. Przekonaj się już dziś, co znaczy oryginalny i niepowtarzalny niesort.

Nasze przedstawicielstwo niesortu z Austrii oraz wieloletnia umowa współpracy z organizacją, znajdująca się Piaseczniek/W-wy gwarantuje Państwo stabilność oraz rentowność każdej dostawy.
      Do każdego klienta podchodzimy indywidulnie, budując partnerką relację nastawioną na wspólny sukces. Cenna netto za 1kg – 5,20 pln
      Zapewniamy transport oraz jako nie liczni udostępniamy możliwość odbioru towaru bezpośrednio z Austrii, będąc świadomi wysokiej jakości naszego unikatowego niesortu.
      Zapraszamy serdecznie do współpracy: hurtownie, sieci sklepów, małe i duże sklepy.
      Sprawdź nas już dziś i przygotuj się dobrze do sezonu jessiengo.

Pozdrawiam
      Marcin
      Tel: 510-989-917

Stuttgarter-Mode
      biuro@stuttgarter-mode.com.pl
      www.stuttgarter-mode.com.pl
      Geodetów 176, 05-500 Piaseczno
    • jo_ta1 Re: odzież używana 2017 20.09.18, 20:24
      Sprzedam" niesort" z Holandii i Luxemburga.Cena 0,90 euro.Kontakt +31 685 454 663(w języku polskim)
    • jo_ta1 Re: odzież używana 2017 23.09.18, 18:41
      Zapraszam do stałej współpracy.Oferuję niesort z Holandii i Luxemburga.Cena 0,90 euro.Tel w języku polskim +31 685 454 663
    • pamarhurt Re: odzież używana 2017 01.10.18, 21:22
      Witam,
      jako doświadczona hurtownia odzieży używanej oferujemy państwu pomoc w otwarciu sklepu.
      W jaki sposób to robimy?
      *Przedewszystkim posiadamy towar tylko sortowany, nie zajmujemy się niesortem! Zapewnia to stałą jakość towaru.
      *Posiadamy każdy rodzaj towaru sortowanego, tańszy, mieszany, droższy, w mixach, asortymenty wybrane np: tylko damskie, tylko męskie. Dlatego jesteśmy w stanie zadowolić potrzeby każdego klienta, gdyż rozumiemy iż lokalizacja jest bardzo ważnym czynnikiem, który zachęca do kupna tańszego lub droższego lepszego towaru w zależności od odbiorcy.
      *Zachęcamy do osobistego obejrzenia towaru przed zakupem na naszych magazynach, każdy może obejrzeć asortyment przed kupnem i następnie podjąć decyzje o zakupie - to znaczy, że ty po obejrzeniu decydujesz jaki worek chcesz sobie wybrać.
      *Zapewniamy stały dostęp do ubranek w dowolnej ilości. Towar znajduje się u nas na magazynach, nie musisz zamawiać na zapas, lub martwić się kiedy nadjedzie nowa dostawa.

Potrafimy zapewnić takie warunki ponieważ współpracujemy od wielu lat z zaufanymi dostawcami z Anglii i Irlandii. W związku z wysokim zapotrzebowaniem, oraz nieustanną próbą poszerzania naszej oferty postanowiliśmy otworzyć drugi oddział w Warszawie.
      Zapraszamy do odwiedzin bądź kontaktu telefonicznego, postaramy się pomóc.

TEL: +48 531 058 491
      Konstancin Jeziorna (Warszawa) 05-520
      Mirkowska 43C
      woj. Mazowieckie

Posiadamy elastyczne godziny pracy, ponieważ rozumiemy potrzeby klientów indywidualnych jak i hurtowych. W razię wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny, służymy pomocą.

Pozdrawiam
      Mateusz

• bestfromuk.wholesale Re: odzież używana 2017 04.10.18, 15:48
      Magazyn - sortownia "BEST FROM UK"- Second Hand z Anglii.

Sortujemy odziez na kategorie: Cream, Midl Cream, A, B, czyściwo.

Pracujemy na indywidualne zamówienie klienta. W takim przypadku przestrzegamy wszystkich warunków
      klienta.
      Ta opcja dotyczy tylko klientów hurtowych (przy zakupie towaru co najmniej 1000 kg).

Jest dostępny sezon jesienno-zimowy.
      Asortyment: kurtki, płaszcze, płaszcze przeciwdeszczowe, sukienki, kamizelki, swetry, kombinezony,
      kurtki bez rękawów, czapki, szaliki.

Kategoria A -klasyczny "second-hand". Cena 8zł/kg brutto.

Kategoria Cream/Midl Cream - ubrania nowe, 20% z metkami, uzywane, ale bez żadnych śladów zużycia,
      aktualna moda. Cena - 20zł/kg brutto.

Kategoria B - odzież używana z plamami i wadami. Cena - 2,4zł/kg brutto.
      Czyściwo kolorowe, 100% bawełna. Cena - 2,5zł/kg brutto.

Zapraszamy do magazynu w mieście Lublin.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­*****
      with best regards,

Svitlana +48789142738 Viber/WhatsApp
      Valeria +447341182474 Viber/WhatsApp
      Katerina +380632680525 Viber/WhatsApp
    • duna11 Re: odzież używana 2017 15.03.19, 14:49
      Chcesz mieć oryginalny niesort, kup u nas prosto z Austrii
      Towar jest nieprzebierany, niesortowany.

Co się w nim znajduje?

-Przeważająca ilość modnej i nie zniszczonej odzieży damskiej, męskiej, dziecięcej oraz bardzo duże ilości ładnych butów, torebek, pasków, apaszek, itp. pakowanych w reklamówki i worki organizacji.

Zapraszamy do współpracy: hurtownie, sieci sklepów, małych i większych sklepikarzy
      Transport do klienta!!
      Tel, 696985449
    • sort-eks Re: odzież używana 2017 29.04.19, 12:51
      Potrzebujesz super modnego towaru z Anglii zapraszam do nas 532 701 791
      kliknij link tak wyglada nasz towar zapraszamy.
      www.facebook.com/525957007606175/photos/a.838094263059113/1132211026980767/?type=3&theater
    • 05mariusz05 Re: odzież używana 2017 08.12.19, 19:47
      Witam - mam fajny towar w miksie sort 1-wszy gatunek po 9,00zł za kilogram OOPOLSKIE tel 600501881

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka