Dodaj do ulubionych

Ułanów - nowy towar

06.06.06, 14:18
Czesc dziewczyny,
na Ułanów od wczoraj jest nowy towar, ja zakupiłam bardzo dużo fajnych
ciuszków dziecięcych. Innych nie oglądałam, ale chyba wszystko wymienili.
Mam pytanie - co ile tam są nowe dostawy? Takie z całkowitą wymianą towaru?
Obserwuj wątek
    • lidkaa1 Re: Ułanów - nowy towar 06.06.06, 14:30
      a można wiedzieć jaka jakość i marki ubranek i czy wycenione, jeśli tak to po
      ile?
      • annka78 Re: Ułanów - nowy towar 06.06.06, 14:41
        z tego co sie zorientowalam zawsze maja podzielone rzeczy na wycenione po
        jednej stronie sklepu, i nie wycenione po drugiej - tych jest duzo wiecej.
        wszystkie wisza na wieszaczkach. Ja zawsze przegladam w tych niewycenionych bo
        tam jest bardzo tanio - wczoraj bylo 10 zl/kg i to jest chyba najdrozej.
        Kupilam cala siatke ciuszkow za ok 40 zl, firm m.in. tesco, h&m, next,
        mothercare, george itp dzieciece. Dlatego pytam jak czesto tam sa dostawy bo mi
        sie bardzo spodobalo :)
    • gapcia76 Re: Ułanów - nowy towar 07.06.06, 09:48
      wiem ze u nich dokladaja towar co dzien, tak ze nie mam problemu ze
      znalezieniem sobie fajnych rzeczy. Ja np. wole zagladac po wymianie, bo wtedy
      nie ma tloku i kolejki przy kasie ;) Jeszcze nie bylo tak zebym nic u nich
      ciekawego nie znalazla.
      • fruuuga Re: Ułanów - nowy towar 12.06.06, 19:03
        czesc,
        czy mozecie mi wytlumaczyc gdzie dokladnie jest ten lumpeks? nie jestem z
        krakowa a z tego co sie orientuje to ta ulica jest dosc dluga :) to gdzies od
        strony ul. pilotow? bede wdzieczna za oswiecenie w tej kwewstii :) z gory
        bardzo dziekuje :>
    • weronikba Re: Ułanów - nowy towar 13.06.06, 10:17
      Sklep znajduje się na Ułanów 1 piętro Hermesa, na rogu Ułanów z Jana Pawła II.
      ja sie tam czasem pojawiam, bo maja sporo ciuchow w moim rozmiarze.
      • madzia_k Re: Ułanów - nowy towar 13.06.06, 19:39
        a jaki nosisz rozmiar? bo ja nosze 36 i nie wiem czy sie tam wybrac.
    • ivanna28 Re: Ułanów - nowy towar 15.06.06, 21:15
      Nie polecam,jeśli nosisz rozmiar 36-38 . Na Ułanów są same szmaty (serio) w
      rozmiarze xl i wyżej . Byłam tam dwa razy ....
      I...nie wiedziałam ,że szmaty sprzed 20 lat do tej pory mają rację bytu w
      Polsce właśnie ..niestety...
      • weronikba Re: Ułanów - nowy towar 28.06.06, 08:08
        Pewnie bylaś na wadze 10 zł za kilogram, ten sklep jest podzielony na części,
        ja też chodzę na tą strone, ale trzeba się tam liczyć, że sa również rzeczy
        gorsze. Myśle ze jednak warto bo ja widuję tam sporo handlar. NIe chadzały by
        tam gdyby tego pozniej nie mogly sprzedać. Pozdrawiam i rzyczę udanych łowów
        • ivanna28 Re: Ułanów - nowy towar 29.06.06, 19:22
          Nie - ja byłam jakiś tydzień temu na tej stronie z wycenionymi ubraniami .
          Przyznam ,że w większości dobre marki ale co z tego ,skoro fasony sprzed 10
          lat? Np spodnie z wyyysokim stanem lub ubrania o nniemodnym kroju:-/ ...Wiele
          ubrań jest rozciagniętych ,poplamionych i niewartych cen za jakie je
          wystawiono .Nic dla siebie nie znalazłam -po co mi bluzki i sukienki ,które
          mogę znależc na strychu w domu rodzinnym ?;widziałam tylko jedną fajną
          spódniczkę ale niestety w roz 40 a ja noszę 34/36.
          Po tej wizycie postanowiłam , ze już się tam nie wybiorę..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka