vitalia 13.06.05, 21:55 Wiecie o co chodzi !! zaraz mnie zabanuje..nie po raz pierwszy albo nawymyśla od dzieweczek beznadziejnych bab czy jak tam jeszcze.. Ore ore tralalalala fasole. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romek744 Re: Pranie mózgu ??? 14.06.05, 07:17 Ostatnio nawet nie banuje, po prostu usuwa to co mu nie pasuje ogólnie do wizerunku jaki mu się w głowie zrodził... wyrzuca. Najlepiej będzie w ogóle tam nie zaglądać i zemrze to śmiercią naturalną. Szkoda, bo śmiesznie się robiło. TV Trwam nie trzeba było oglądać. Tylko po co cholera nazwał to wszystko MLM? Mógł przecież nazwać "Diamentowy kolczyk" albo "Topazowe Oriflame"... no tak, tylko wtedy nikt by tam nie zajrzał. Ja w każdym bądź razie rezygnuje. Jeśli gość nie potrafi kulturalnie i inteligentnie dyskutować to niech se gada ze samym sobą. "Monolog kosmetyczny ojca derektora" - bilety tańsze niż w cyrku - 9,90. romek Odpowiedz Link
vitalia Re: Pranie mózgu ??? 14.06.05, 12:35 A od czasu do czasu zniżka dla sierotek za 1 PLN Odpowiedz Link
vitalia Re: Pranie mózgu ??? 14.06.05, 12:38 No to poszłam i co widzę???? wykasował mnie No!! chyba się pod hulajnogę rzucę z rozpaczy.. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Pranie mózgu ??? 14.06.05, 19:17 a mnie nie wykasował, buuu, a tak się starałam :) widocznie mam względy jakieś specjalne ;) Odpowiedz Link
vitalia Re: Pranie mózgu ??? 14.06.05, 22:02 A mnie już zabanował...Nie mogę pisać ..Nie mogę też powiedzić żeby jakoś zpecjalnie mnie to dotknęło. Odpowiedz Link
agateka Re: Pranie mózgu ??? 14.06.05, 22:13 ahahahahahaha justa przyznaj siem co on dla ciebie taki miły cio????????????? ps. prosze nie rzucać się pod hulajnogi, wrotki, skakanki, huśtawki bo..... nie ma jeszcze w MLM.......... szpitali ahahahahahha zero strzykawek za obrót ;-)) zero ! Odpowiedz Link
romek744 Re: Pranie mózgu ??? 15.06.05, 20:05 hehe moje wypowiedzi są tam średnio 2 minuty... on chyba jak widzi romek to już usuwa profilaktycznie. romek Odpowiedz Link
vitalia Re: Pranie mózgu ??? 15.06.05, 23:25 romek744 napisał: > hehe moje wypowiedzi są tam średnio 2 minuty... on chyba jak widzi romek to już > > usuwa profilaktycznie. > romek To i tak macie z justą jakieś foruy u ojca prowadzącego,,bo mnie zabanował i nie mogę oisać.A tak pięknie napisałam dlaczego to z oriflame nie podjęłabym nigdy współpracy.Bardzo zresztą grzecznie. Mam jeszcze trzy słowa do ojca prowadzącego..ale kiedyś mu je przekażę.. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Pranie mózgu ??? 21.06.05, 09:59 dawajcie tą hulajnogę... mnie też w końcu zabanował :D dołączam do szacownego grona ;) teraz to już naprawdę będzie forum jednego ojca derektora ;) Odpowiedz Link
vitalia Re: Pranie mózgu ??? 21.06.05, 16:37 justa ?? Ciebie też..? To on już tylko siebie może zabanować ..Tak na zawsze co by ludzi nie wku..... Odpowiedz Link
kacam74 Re: Pranie mózgu ??? 28.06.05, 08:47 No i mnie też taki jeden o nicku 1szylider zabanował. Nie wiem czemu. Miałem tylko odmienne zdanie niż on. Ale to jakiś nadwrażliwiec jest . A tak fajnie było na tym jego forum. Szkoda, można się tam pośmiać. Odpowiedz Link
vitalia Re: Pranie mózgu ??? 29.06.05, 11:04 kacam74 napisał: > No i mnie też taki jeden o nicku 1szylider zabanował. > Nie wiem czemu. > Miałem tylko odmienne zdanie niż on. > Ale to jakiś nadwrażliwiec jest . > A tak fajnie było na tym jego forum. Szkoda, można się tam pośmiać. No i właśnie to odmienne zdanie kolego... dyskwalifikuje nas wszystkich z tego uroczego forum..A szkoda bo to jedno z lepszych forów satyrycznych w całej gazecie.. Odpowiedz Link
agateka Re: Pranie mózgu ??? 29.06.05, 16:37 chcesz poprawić sobie nastój to koniecznie tam zaglądaj.... ja już generalnie wchodze na to forum zobaczyć cóż nowego nasz kolego jeszcze wymyśli... ale z drugiej strony tak wiele osób już zabanował, że prawie brak czasem dyskusji.... pozdrawiam ps. nie mam ostatnio czasu :( więc rzadko tu zaglądam wybaczcie :)) Odpowiedz Link