lumpexior 21.07.06, 17:10 POLECAM NIESORT W TUCHOLI,TOWAR JEST W POżąDKU,MAłY ODPAD, -OGóLNIE OK.POZDRAWIAM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aallaa4 Re: DOBRA HURTOWNIA 28.07.06, 13:53 POTWIERDZAM! DOBRA HURTOWNIA W TUCHOLI,WZIEłAM JUż 4 RAZY TOWAR I JESTEM ZADOWOLONA.POZDRAWIAM CAłE FORUM Odpowiedz Link
ciuchciuch Re: DOBRA HURTOWNIA 29.07.06, 10:40 I chyba nawet razem sypiacie bo piszecie tak samo. Trzeba być niedorazwojem żeby się nie kapnąć że to podpucha i autoraklama. Ja na pewno już tankuję auto i jadę do tej hutrowni. BRAWO !!!!! Odpowiedz Link
aallaa4 Re: DOBRA HURTOWNIA 02.08.06, 14:15 TO JEST FORUM DLA KULTURALNYCH LUDZI I PROSZę MNIE NIE OBRAżAć!!!JA NIKOGO NIE NAMAWIAM TYLKO DZIELE SIę OPINIą,NA TYM TO FORUM POLEGA żEBY POMAGAć LUDZIM KUPIć DOBą ODZIEż A NIE UTOPIć OSTATNICH PIENIęDZY W JAKIEś GUWNO,NA MOJE TE DWIE OPINIE OBRAżLIWE NA MóJ TEMAT TO śWIńSTWO KONKURUJąCYCH SIę HURTOWNI!!! Odpowiedz Link
ciuchciuch Re: DOBRA HURTOWNIA 03.08.06, 13:21 Po pierwsze skoro jesteś na tyle kulturalna żeby pisać na tym forum to nie podnoś głosu. Wskazuje to Caps Lock oraz wykrzykniki na końcu wypowiedzi (netykieta) Po drugie ja osobiście nie mam wątpliwości że to kant. Pozostałym użytkownikom pozostawiam tylko i wyłącznie swoją opinnię. Po trzecie co znaczy konkurujących się i LUDZIM ????? Po czwarte GÓWNO pisze się przez "Ó" . Też Cię pozdrawiam Odpowiedz Link
restorative Re: DOBRA HURTOWNIA 05.08.06, 18:22 Witam, W Tucholi byłam, towaru nie wzięłam- bo nie znalazłam niczego co nadawałaby się do sprzedaży. Właściciel niczego sobie miły, kulturalny-otwierał worki i pokazywał, ucięliśmy sobie miłą pogawędkę. I na tym sie skończyło. pzdr Odpowiedz Link
angeee1 Re: DOBRA HURTOWNIA 05.08.06, 21:00 Witam mam pytanko, jakie ceny sa mniej więcej w tej hurtowni? Odpowiedz Link
hefalumpy1 Re: DOBRA HURTOWNIA 08.08.06, 08:41 Mnie zapewniali, że do workow sie nie zaglada! Ponoc nie ma mozliwosci wyboru workow tylko laduje sie kazdy po kolei ... A co do towaru to jest marny - same niemodne rzeczy - jesli chcesz miec pelno sweterkow i bluzeczek na wies oraz pelno odpadu to polecam. Odpowiedz Link