lena691 10.01.07, 16:51 Dziewczyny ile tak na oko kupujecie ciuchów? Bo wydaje mi się że czasem przesadzam ale nie mogę się oprzeć. A czego najwięcej? Bluzek, spodni, torebek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meetsue Re: Ile kupujecie miesięcznie w SH? 10.01.07, 18:10 Trudno mi powiedzieć dokładnie. Swego czasu bywałam 1-2 razy w tygodniu, więc wychodziło dość sporo biorąc pod uwagę, że zawsze wychodziłam ze sklepu z kilkoma rzeczami. Powiem tak, w szafie robi się ciasno momentami :) Najwięcej kupuję koszulek, t-shirtów, bluz, bluzek itp. i torebki :) Odpowiedz Link
nz2 Re: Ile kupujecie miesięcznie w SH? 10.01.07, 19:28 Czasami się obawiam, że jestem troszeczkę uzależniona od tych zakupów. Kupuję stanowczo za dużo ale to takie odprężające zajęcie -) Odpowiedz Link
paula2306 Re: Ile kupujecie miesięcznie w SH? 10.01.07, 20:22 Za dużo...Jestem czasem w amoku i kupuję oprócz ślicznych i oczywiście niezbędnych mi rzeczy ;-))takżę takie, które po jednym założeniu lub nie założeniu wcale, lądują na strychu jako przeznaczone do pozbycia. A co najczęsciej?? Chyba górne części garderoby. Spodnie raczej sporadycznie, jakoś ciężko mi znależć odpowiednie. Najwięcej bluzek, koszul, topów, ale też trochę spódnic. Torebki, jeśli są fajne to oczywiście też. Generalnie, to ostatnio kupuję już trochę mądrzej niż kiedyś, wybieram rzeczy w stanie idealnym i niepowtarzalne, więc jest ich odpowiednio mniej niż kiedyś :). Odpowiedz Link
lena691 Re: Ile kupujecie miesięcznie w SH? 10.01.07, 21:12 No właśnie ja też. Głownie bluzki i ostatnio spodnie z 3 pary :) bo ja jestem niska a długość akurat! Uwielbiam kupować śliczne, imprezowe bluzeczki - w niektórych nie byłam jeszcze :( bo szczerze mówiąc nie często ostatnio gdzieś się bawię. Ale to pocieszające że jest nas więcej maniaczek :))) Odpowiedz Link
olesia301 Za dużo.... 11.01.07, 12:18 Kupuję sporo. Najwięcej, jak Wy, bluzeczek,sweterków, ale też spódnic i spodni. W szafie ciasno że kolanem trzeba upychać a ja nadal buszuję ech... ;- ((( Kupuję też dla mojego synka zarówno stroje jak i zabawki edukacyjne, ciuchy dla siostrzenicy, siostry, mamy, męża, dla domu - serwetki, narzuty, dywaniki, więc mam trochę "celów" Ola Odpowiedz Link
abecadlo123 Re: Ile kupujecie miesięcznie w SH? 11.01.07, 09:41 Najwięcej oczywiście bluzek, koszulek. Jeszcze dość dużo apaszek (jak znajdę jedwabną w dobrym stanie to prawie zawsze kupię) i ostatnio ubrania sportowe, ale to już muszę trafić na te jakie potrzebuję. Inne rzeczy oczywiście również, ale niewiele bo wybór jest zdecydowanie mniejszy. Odpowiedz Link
suprice1 Re: Ile kupujecie miesięcznie w SH? 11.01.07, 12:44 Oj za duzo...szafa mi sie nie miescila wiec zrobilam przeglad...meza koszul wyrzucilam ze 20, zostalo z 10 moze albo i mniej,tesciowki rzeczy wywalilismy razem do smieci, a reszte wepchnelam do jej pokoju (w naszym wiekszym gdzie sa szafy trzymala czesc swoich rzeczy).Wywalilam to czego nie mialam na sobie od roku (czyli i tak nie zaloze nigdy)-zajelo 5 minut i luz sie zrobil, ale tylko na tydzien.Kupuje kurtki i spodnie na 7-10 lat dla corki (teraz ma 3 lata) i chomikuje.Kupuje sobie;spodnie,bluzki,kurtki i plaszczyki.Malo swetrow, bo zmechacone sa zwykle, nigdy butow i ubran typu bielizna osobista.Miesiecznie jest to kilka kilo...musze pojechac do IKEI i kupic kartony...zmieszcza sie pod lozkiem na nowe ciuchy...czy nie przesadzam? nie moge sie oprzec...:P Odpowiedz Link