Dodaj do ulubionych

Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta

IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 09.11.09, 12:48
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 20:57
      Zapomniałeś o 8TGGW
      No i oczywiście o 2B7Q8

Chyba najpopularniejszy ciąg tekstowy na świecie :)
    • Gość: mick Re: Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: *.chello.pl 09.11.09, 21:32
      też myślałem o przejsciu z windows xp na windows7, ale kilka miesięcy temu zainstalowałem sobie ubuntu i teraz oprogramowanie microsoftu nie jest mi juz do niczego potrzene. W ubuntu teraz mozna sobie wszystko wyklikac jak w windowsach, nie mialem zadnych problemow z przejsciem na linuksa nie wiedzac wczesniej nic o tym systemie
    • Gość: hehe Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: *.ip.jarsat.pl 09.11.09, 21:53
      8TG6W (sześć) W :)
    • Gość: mickiewicz Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 22:15
      litwo byłas ojczyzną moją
    • Gość: zz Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: 213.134.187.* 09.11.09, 23:56
      to kto poda kolejne? :>
    • Gość: Heraldek Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 00:06
      Wszystkich zamkna w celach bez Windows......
    • Gość: ekrik Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: 94.254.142.* 10.11.09, 00:22
      A artykułu: "do tej pory żadna organizacja piracka nie ścigała użytkowników BitTorrenta". Pisarze, do łóżka. Jesteście zbyt zmęczeni, albo nie dosyć wy****ani.
    • ambl Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta 10.11.09, 00:59
      podobno uTorrent ma wmontowanego antyszpiega
    • daniel_cieslak Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta 10.11.09, 06:58
      @ ekrik - poprawione, dzięki za sygnał.
    • Gość: zenek Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: 213.134.152.* 10.11.09, 07:07
      Ja również przeszedłem z XP-ka na Ubuntu i nie narzekam. Trójwymiarowy pulpit Compiz Fusion w Ubuntu wymiata.
    • grzem Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta 10.11.09, 08:19
      Ja pamiętam: FCKGW
    • Gość: Elfx Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: 194.50.110.* 10.11.09, 08:27
      To skandal... żeby ścigać ściągających?
    • Gość: Ja, Klaudiusz Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: *.hbi.pl 10.11.09, 08:44
      zenek, mick. Dwóch matołków, których nikt nie słucha. No może babcia głucha :P
    • Gość: m4urycy Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: 193.0.242.* 10.11.09, 10:05
      Ostatnio przeinstalowałem XP, a obok postawiłem ubuntu. Trochę się gryzłem z grafiką (nie chciało więcej niż 800x600) ale zwalczyłem i teraz jak chcę skorzystac z neta czy z Office, to mam dylemat. Najczęściej liniuszek. ;) A jak chcę pograć w gierkę, to częściej winda
    • Gość: Gość Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 10:35
      zenek, mick, m4urycy: Czy gdzieś w tekście występuje słowo "Linux" bądź "darmowe oprogramowanie"? Mówicie o swoim systemie nawet jak temat jest np. o fryzurach? Ubuntu jest ok, fajny system, też go mam, ale zrozumcie dzieci, że nic nie da wam pisanie o nim gdzie popadnie :]
      PS. Nie jestem fanem WIN. Po prostu mam go za darmo tak jak Linuksa ^^
    • Gość: !linux Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: 193.201.137.* 10.11.09, 10:57
      Nigdy nie wiesz kiedy dopadną cię znienacka pryszcze.
    • Gość: t0mus Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 11:15
      @mick,m4urycy,zenek
      a moim zdaniem ubuntu jest tylko troszkę mniej beznadziejne niż windows :P taki kompromis między systemami M$ a linuxem ;)
      według mnie gentoo rządzi :) ale każdy używa tego co mu pasuje najbardziej :)
    • Gość: gosc Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.09, 12:26
      wiekszosc z tych piszacych w kolko o lin/win powinna udac sie do przychodni.
      zainstalowac sie samemu w systemie NFZ,
      i podpiac bezprzewodowo do OS Psychiatry.
    • Gość: sex Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 18:56
      sex
    • Gość: gość Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: *.aster.pl 13.11.09, 13:08
      To dokładnie ,jak u nas,kiedy w Trojmiescie na przykład sprawdza sie legalnosc oprogramowania w domach.
    • Gość: gość Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: *.aster.pl 07.12.09, 21:42
      Dobrze ze tak naprawde ktos podejmuje sie tego zadania i sciga piratów. Bo to jednak z najwazniejszych rzeczy tak uwam.Nie powinno dawac sie im przyzwolenia na takie działania.
    • Gość: poldek Na Litwie polują na użytkowników BitTorrenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 05:03
      To pewnie i u nich coraz częstsze będą takie sytuacje;)
      www.oni-nielegalni.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka