demcialove 01.05.09, 20:14 Lubicie Miley i Demi . > bo ja uwielbiamm . ! .. I ZEBY NIE BYŁO . ! jak zwykjle anty demi i Miley mówimy Spier*** I NIE PISZCIE W RZECZY W STYLU;"a dlaczego nie ma Selenki . ? "."Selena jest o wiele lepsza" itp. BO O SELENCE POROZMAWIACIE SOBIE NA WĄTKACH GDZIE JEST MOWA O SELENIE ! [ale lubię Selene] poporstu ten wątek jest założony dla fanów Miley i Demi.a mam nadzieję , że takiee osoby są . ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miley_love. Re: , , lubicie Miley i Demi . ? 01.05.09, 20:35 fajnie że polubiłaś miley ; ) co do demi, ' nie znam jej ', w sensie, że nie czytam z nią wywiadów, po prostu, wiecie chyba, o co mi chodzi ; ppp ale piosenki ma świetne. don't forget, until you're mine < 3333333 Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: , , lubicie Miley i Demi . ? 01.05.09, 23:10 śliczne focie ; 33 oczywiście, że je uwielbiam, są świetnymi aktorkami i piosenkarkami. najlepsze gwiazdy z całego Disneya! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: , , lubicie Miley i Demi . ? 02.05.09, 08:56 jej nie widziałam aż tak dużo zdjęć na których są razem fajnie że sie kumplują Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: , , lubicie Miley i Demi . ? 03.05.09, 13:52 Ja mam Demi na awatarzebardzo ładna jest.Nie chcę go prędko zmieniac Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: , , lubicie Miley i Demi . ? 03.05.09, 17:50 No one obie są Cool i śliczne i takie tam hehe Super,że się kuplują,ale sory,ze o tym wspomne, bo na jednym forum pisano,ze Sel i Dmei nie pasują jak na przyjaciółki i napewno nimi nie są. I tu zaprzecze, nikt nie przyjaźni sie jak one, znają się od dziecka i poprostu się KOCHAJĄ, nikt ich nie zastąoi, a toże kumpluje się też z Miley nie znaczy,ze już nie lbi Seleny. Koniec, a i one wszystkie się kumplują. Demi Sel i Miley to chyba naj naj lepsza gwiazdki Disney'a hehe ;**** Pozdro dla fanów ;* Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: , , lubicie Miley i Demi . ? 03.05.09, 17:52 Sory za błędy, ale klawiatura mi jakoś nawala i za pierwszym razem nie wskakuje pare liter, a ja to zauważe dopiero jak juz wyśle heehee. Ups mój błąd hehe Odpowiedz Link Zgłoś
magda_black Re: , , lubicie Miley i Demi . ? 03.05.09, 19:07 powiem szczerze, że nie przepadam za panną Lovato, nie przeczę, ma świetny głos i nie odmawiam jej talentu no ale jakoś nie przypadła mi do gustu. miley bardzo lubię podobają mi się jej piosenki i jej gra aktorska Odpowiedz Link Zgłoś