IP: *.euro-net.pl 24.01.04, 11:55
Nie włącza mi sie po restarcie Win98.
Czy to sie ustawia w Biosie, aby było?
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: ScanDisk IP: *.pb.bialystok.pl 24.01.04, 11:57
    • Gość: piecyk gazowy Re: ScanDisk IP: *.pb.bialystok.pl 24.01.04, 11:58
      Co to znaczy "nie włącza się"? Za mało informacji.
      • Gość: Arek Re: ScanDisk IP: *.euro-net.pl 24.01.04, 12:02
        jak restartuję kompa to odpala mi sie Windows bez skandisku.
        tak jak normalnie po włączeniu.
        • Gość: gupek Re: ScanDisk IP: 217.110.209.* 24.01.04, 12:17
          Są co najmniej dwa rodzaje najpopularniejszych biosów żebyś sie nie pogubił
          ja bym wolał na twoim miejscu nic nie ruszać nie grzebać w w Biosie
          scan Disk niie powinien sie właczać przy uruchomieniu windows
          chyba że windows był źle wyłaczony
          Defragmentujesz dysk chociaż raz na miesiąc scandisk to wzasadzie sie tylko włacza recznie jak nie chce sie komp defragmentować

zastąpić ci scan disk moze skutecznie inne narzedzie nie od windows
          speed disk
          jak byś miał Norton system works 2002 to w nim jest narzedzie speed disk
          ale w NORton system works 2002 jest w budowany antywirus wiec moze to sprowadzić małe zamieszanie czyli zamaist norton system works 2002 polecam NORTON UTILITIES 2002 ..........norton utilities 2002 nie ma wbudowanego antywirusa a ma bardzo dobry speed disk

gdy w windows nie działa ci scan disk lub nawet defragmentataor a działał by ci ten speed disk to nie ma Problemu znaczy ze wszystko jest w normie

jak nie umiesz speed disk nie wiesz co to jest to sciągasz czytnik acrobat reader idziesz na strone www.symantec.com/region/pl/product
          tam jest są podreczniki w formacie pdf po polsku do nauki norton utilities 2002 mozesz uzywać podrecznika od norton system works 2002

generalnie jak pisałem jak masz dużo narzedzi jeszcze jest jakis disk keeper
          ale generalnie jak masz dużo narzedzia naredzia od windowsa nie działają podczas gdy te wyspecjalizowane działają to nie ma problemu jak pisałem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka