Dodaj do ulubionych

darmowa avira a reklamy

IP: 195.66.116.* 30.11.09, 08:09
zainstalowalem na nowym komputerze darmowa avire no i co jakis czas zaskakuje
mnie ona wyswietlajac znienacka reklamy wymagajace klikniecia OK. Jak wylaczyc
wyswietlanie tych reklam? Mam Firefoxa 3.5.5 i Win XP Home.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: darmowa avira a reklamy IP: *.chello.pl 30.11.09, 09:04
      Reklama jest wyświetlana tylko gdy zostaną pobrane aktualizacje.
      Na XP Home chyba nie można wyłączyć reklamy:
      forum.antivir-polska.info/thread-586.html
    • Gość: asd Re: darmowa avira a reklamy IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.09, 09:10
      kup pełną wersję aviry
      • Gość: xerxes Re: darmowa avira a reklamy IP: 195.66.116.* 30.11.09, 09:31
        dzieki
        asd: Tobie szczegolne slowa uznania - na to bym nie wpadl ;)
        • Gość: asd Re: darmowa avira a reklamy IP: 89.108.215.* 01.12.09, 18:33
          wiem żebyś nie wpadł - dlatego Ci napisałam :)
          • Gość: xerxes Re: darmowa avira a reklamy IP: *.ostrog.net.pl 01.12.09, 20:07
            to oczywiste... kazdy sadzi wg siebie ;)
      • Gość: gość Re: McAfee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 11:07
        www.dobreprogramy.pl/McAfee-VirusScan-Plus,Program,Windows,12526.html należy zainstalować McAfee.Na przykład.Program ma wykrywać wirusy,a taki znajduje się w czołowej dwójce.Nie mam tego programu,ale czytałem,że wiele maszyn się nie uruchomiło,więc,jeżeli jest taka ewentualność należy nie usuwać plików natychmiast.Pliki podpisane przez microsoft(nie tylko)należy pozostawić , albo zainstalować inny system(lepszy).
        • Gość: xerxes Re: McAfee IP: 195.66.116.* 30.11.09, 12:22
          1. ten Mcaffee nie jest darmowy.
          2. Mam nowy komputer i zalozylem sobie ze bede na nim mial tylko i wylacznie
          legalne i darmowe
          3. nie do konca rozumiem w ktorej czesci wypowiedzi na jaki temat piszesz...
    • Gość: darek Re: darmowa avira a reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 17:11
      pozbądź się aviry, bo przez to, że jest darmowa, to wyświetla reklamy. pobierz
      sobie np F-Secure IS 2010 z www.f-secure.com na pół roku masz za darmo. potem
      możesz przedłużyć. licencja jest naprawdę nie droga. aż się dziwię, bo nawiasem
      mówiąc dla mnie FS jest obecnie najlepszym AV..
      • Gość: gość portalu Re: darmowa avira a reklamy IP: *.chello.pl 30.11.09, 17:14
        Gnojki z F-Secure.pl nie mają innego pomysłu na reklamę oprócz takiego chamskiego spamu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka