Dodaj do ulubionych

Jak uruchomić GTA2 w Windows XP???

IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.02.04, 14:07
Taki problem- uruchamiam GTA2 w xp i pisze od razu, że (mniej więcej):

'Występuje znany problem ze zgodnością oprogramowania GTA2 z tą wersją
systemu windows'

Gdy daję mu 'mimo to uruchom', a potem start gry pokazuje znany
z xp 'komunikat o błędach' i pyta czy wysłać.
Co zrobić, żeby gierka ruszyła?
Obserwuj wątek
    • Gość: Stinger Re: Jak uruchomić GTA2 w Windows XP??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 15:31
      Żeby uruchomić GTA2 musisz pobrać patche do pracy pod XP.
      Też miałem ten problem, pobrać ten patch możesz ze strony bodajże chyba
      www.gta2.pl (chyba). Pozdrawiam
      • Gość: gamer Re: Jak uruchomić GTA2 w Windows XP??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.02.04, 15:52
        Tak wiem- już pobrałem, ale teraz płytę woła(
        • Gość: Stinger Re: Jak uruchomić GTA2 w Windows XP??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 21:35
          Hmm. wygląda na to że mialeś wersję gta2 którą uruchamia się z cracka. W takim
          razie najlepiej poszukaj gta2 na kaziee, ona nie wymaga cracka, idzie bez plyty
          i można do niej ściągnąć spolszczenie i patch
          • Gość: gamer Re: Jak uruchomić GTA2 w Windows XP??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.04, 13:33
            A ta wersja, którą mam...- nie da się jej jakoś przerobić???
            • Gość: Stinger Re: Jak uruchomić GTA2 w Windows XP??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 19:04
              No cóż, mój kumpel miał to samo na xpeku, i pożyczyłem mu moją nagraną z kazyy
              płytke z gta2 bez płytki i idzie pięknie jak narazie. Raczej niedało by sie
              przerobic, jesli wsadzisz patch, gra bedzie wolac o plyte bo usunales cracka,
              jesli wsadziles cracka, gra nie wejdzie bo niema patcha pod xp. Niewiem
              dokladnie jak to przerobic ale byc moze jest taka mozliwosc, ja niewiem.
              Poszukaj na forum dotyczące gta2. pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka