Gość: jolka IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 06.02.04, 17:25 jaki polecacie?chodzi mi o wersje freeware.. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: olo Re: program do przegladania zdjec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 18:08 Od lat mam irfan view. Przegląda wszystko. Jest również ze spolszczeniem. Link Zgłoś
galabouli Re: program do przegladania zdjec 06.02.04, 21:45 tez uwazam ze infran view jest najlepszy Link Zgłoś
beata_ Re: program do przegladania zdjec 06.02.04, 23:38 Gość portalu: olo napisał(a): > Od lat mam irfan view. Przegląda wszystko. Jest również ze spolszczeniem. I robi jeszcze galeryjki, które można umieścić na stronie www, albo po prostu na serwer wgrać i pokazywać - i mało zaśmiecone one są, te galeryjki (o kody mi chodzi) :-)) Link Zgłoś
Gość: wikul Re: program do przegladania zdjec IP: *.acn.waw.pl 06.02.04, 22:18 Gość portalu: jolka napisał(a): > jaki polecacie?chodzi mi o wersje freeware.. Oprócz Irfana który koledzy polecają a ja również używam są jeszcze niezłe Slow View, Xn View i inne . Do przeglądania ja jednak bym ci polecał doskonały (z j.polskim)program Photo Player w którym do automatycznego przeglądania można sobie podłożyć muzyczkę z własnych plików . Stąd możesz go ściągnąć . www.unidreamtech.com/ Link Zgłoś
Gość: dfg Re: program do przegladania zdjec IP: *.e / 213.25.195.* 07.02.04, 12:36 polecam bardzo prosty i przyjemny ruski program ABRACADABRA (znajdziesz w googlach) Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: program do przegladania zdjec IP: *.162.88.213.host.tele1europe.se 07.02.04, 13:53 ~~irfan view ja wogóle jej nie uzywam miałem to mozna zainstalować tą irfan ale zwoc uwage tez na xn view to jest taka przegladarka nazywa sie ~~xn view j Link Zgłoś