Dodaj do ulubionych

Norton System Works 2002

13.02.02, 13:29
Poszukuje "Łatki" -polskiej wersji jezykowej do tego programu, ale do wersji
2002. Czy ktos wie skad moge ja sciagnac? A moze ktos z Was sznowni Fomurowicze
ja posiada i moglby mi ja przeslac? Bylabym bardzo wdzieczna. Serdecznie
dziekuje. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Scan Re: Norton System Works 2002 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:10
      Witaj i nie szukaj. NSW tylko i zawsze w angielskiej wersji. No może niemiecka,
      francuska i inne - polskiej nie ma. Zresztą angielski jest na tyle znanym
      językiem, że...
      Pzdr
      Scan
      • Gość: beldiin Re: Norton System Works 2002 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 13.02.02, 23:44
        Jest polska nakladka ale nie oficjalna, tyle wiem na pewno.
        www.polskiewersje.prv.pl
        • Gość: Norman Re: Norton System Works 2002 IP: *.wave.net.pl 15.02.02, 16:28
          Ta strona , którą podałeś niestety nie istnieje może się pomyliłeś spróbuj
          jeszcze raz podać z góry dziękuję .
          pozdrawiam Norman .
          • Gość: ellza Do Normana IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.02.02, 17:02
            Gość portalu: Norman napisał(a):

> Ta strona , którą podałeś niestety nie istnieje może się pomyliłeś spróbuj
            > jeszcze raz podać z góry dziękuję .
            > pozdrawiam Norman .

Zabraklo kropeczki :)) Ma byc tak: www.polskie.wersje.prv.pl
            Pozdr.
      • Gość: ellza Do Scan IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.02.02, 17:05
        Gość portalu: Scan napisał(a):

> Witaj i nie szukaj. NSW tylko i zawsze w angielskiej wersji. No może niemiecka,
        >
        > francuska i inne - polskiej nie ma. Zresztą angielski jest na tyle znanym
        > językiem, że...
        > Pzdr
        > Scan

Jest polska nakladka, ale niestety tylko do wersji 2001. Ja natomiast szukam do wersji 2002!
        Pozdr.

• Gość: Scan -----Ellza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 17:46
          Cieszę się, że jest ktoś, kto udowadnia, że nie wszystkie rozumy pozjadałem :-).
          Tylko dalej nie wiem po co ta nakładka?
          Postaram ci dac info n/t w poniedz. - bo są mądrzy ludzie w tej materii, ale już
          jest "after hours".
          Wzajemnie
          S.

Gość portalu: ellza napisał(a):
          > Jest polska nakladka, ale niestety tylko do wersji 2001. Ja natomiast szukam do
          > wersji 2002!
          > Pozdr.
          >
          >

• Gość: ellza Re: -----Scan IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.02.02, 20:19

Czesc Scan.
            Dziekuje za zainteresowanie i chec pomocy. Jednak wszystko jest juz ok. Przestalam szukac nakladki bo znalazlam "ksiazke" dokladnie opisujaca jak korzystac z programu. Znalazlam ja poprzez strone "polskie wersje" gdzie byl zamieszczony link do polskiej strony symantec. Teraz tylko dokladnie przeczytac i obsluga programu w jednym paluszku :))) Polecam.
            Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.

> Cieszę się, że jest ktoś, kto udowadnia, że nie wszystkie rozumy pozjadałem :-)
            > .
            > Tylko dalej nie wiem po co ta nakładka?
            > Postaram ci dac info n/t w poniedz. - bo są mądrzy ludzie w tej materii, ale ju
            > ż
            > jest "after hours".
            > Wzajemnie
            > S.
            >
            > Gość portalu: ellza napisał(a):
            > > Jest polska nakladka, ale niestety tylko do wersji 2001. Ja natomiast szuk
            > am do
            > > wersji 2002!
            > > Pozdr.
            > >
            > >
            >

• Gość: Scan Re: -----Ellza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 20:34
              Czołem. Cieszę się, że się udało. Tak na przyszłość - wszystkie markowe firmy
              mają swoje biura w PL, więc najlepiej poszukać www.firma.pl czy com.pl. A
              jeżeli to zawiedzie to www.google.com. gdzie na pewno znajdziesz przekierowanie
              na pl. Powodzenia z NSW.
              Scan
              • Gość: ellza Re: -----Scan IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.02.02, 20:55

> Czołem. Cieszę się, że się udało. Tak na przyszłość - wszystkie markowe firmy
                > mają swoje biura w PL, więc najlepiej poszukać www.firma.pl czy com.pl. A
                > jeżeli to zawiedzie to www.google.com. gdzie na pewno znajdziesz przekierowanie
                >
                > na pl. Powodzenia z NSW.
                > Scan

Przyjelam do wiadomosci :))) Dzieki.
                Pozdr.

• Gość: Scan Re: -----Ellza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 21:11
                  Ależ to oficjalne, dziewczyno. Jak w urzędzie :-). Przeniosę się na
                  F. "towarzyskie" - tam pewnie więcej uczucia niż u komputerowców. Z czym
                  przestajesz - takim się stajesz, hę?
                  Równiez pozdrawiam,
                  S.

Gość portalu: ellza napisał(a):
                  > Przyjelam do wiadomosci :))) Dzieki.
                  > Pozdr.

• Gość: ellza Re: -----Scan IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.02.02, 22:17
                    No wiesz co??? Tu mnie zdziwiles. Czyzbys nie zauwazyl przy mojej odpowiedzi "znaczkow" :) przypaminajacych usmieszek :)??? Chyba nie myslisz, ze pisalam te slowa z powazna mina wytresowanego :) urzednika? A moze jednak? I co znaczy " z czym przystajesz takim sie stajesz"? Co sugerujesz? Jesli o mnie chodzi to ja w ogole nie znam sie na komputerach ;)

P.s. a tak w ogole to znow zartuje :) A bardziej od forum towarzyskie polecam f. psychologia :)))

Pozdrawiam.I wiecej usmiechu Scan!!! :)

> Ależ to oficjalne, dziewczyno. Jak w urzędzie :-). Przeniosę się na
                    > F. "towarzyskie" - tam pewnie więcej uczucia niż u komputerowców. Z czym
                    > przestajesz - takim się stajesz, hę?
                    > Równiez pozdrawiam,
                    > S.
                    >
                    > Gość portalu: ellza napisał(a):
                    > > Przyjelam do wiadomosci :))) Dzieki.
                    > > Pozdr.
                    >
                    >

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka