Dodaj do ulubionych

problem z orginalnym cd-key!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 18:33
jesli jest ktos kto moze mi pomusz to bylbym bardzo wdzieczny mianowicie
chodzi mi o to ze jest mi potrzebny orginalny cd-key do gry call of duty wiec
jak jest jakas dobra dusza ktora mi pomoze to bedzie naprawde super moj adres
3mieL85@poprostu.net z gory dziekuje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kell Re: problem z orginalnym cd-key!!!!!!! IP: *.ccs.yorku.ca 25.02.04, 18:42
      jak jest taka super to dlaczego jej nie kupisz?
      ps. serial number znajdziesz w 5 minut, idz na google
      • Gość: mgregor Re: problem z orginalnym cd-key!!!!!!! IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 25.02.04, 22:22
        Ludzie to maja tupet...:D
      • Gość: ani Re: problem z orginalnym cd-key!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 25.02.04, 22:26
        Mylisz się Kell, znalezienie tego na google zajęło mi 1 min. 36 sek (a, tak sobie dla zabawy sprawdziłam:)
        • Gość: kell Re: problem z orginalnym cd-key!!!!!!! IP: *.ccs.yorku.ca 25.02.04, 22:52
          moze 1:35 minut myslalas jak otworzyc google:)
          • Gość: ani Re: problem z orginalnym cd-key!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 25.02.04, 23:10
            nie, no, nie dołuj mnie!
            Mówisz, że wpisanie w google 'cd-key serial number' zajęło ci tylko 1s? A mi się wydawało, że szybko piszę... muszę nad sobą popracować:))
            • kell99 Re: problem z orginalnym cd-key!!!!!!! 26.02.04, 03:55
              nie:) zajelo mi 0 sekund bo nie piracilem call of duty, gralem za to w demo i
              diabelnie mi sie podobalo. jednak zycie studenta znaczy ciagle problemy
              finansowe + kupie call of duty zawale kilka projektow:) na razie relaksuje sie
              przy rewelacyjnym demie unreal tournament 2004.. moze jak icculus skonczy
              przenosic MoH na linuksa zajmie sie Call of Duty:) Wtedy sie pewnie zainteresuje.
      • Gość: 3mieL Re: problem z orginalnym cd-key!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:13
        potrzebny mi jest orginalny cd-key poniewarz gram po internecie i zeby polaczyc
        sie ze serwerami potrzebny mi jest orginal a narazie nie mam kasy aby zakupic
        takowy. czmiel_85@o2.pl
        • Gość: terenia z kalkuty trzymaj IP: *.ytnet / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:22
          WXP3-48PP-WKHH-YSW4-C824
          XETK-E48E-XE43-W2XE-353C
          2HWK-3K2D-YHGE-PG23-82C2

jak nie bedzie pasowalo to napisz to przesle ci generator cd-keya do CoD
          gierka jest zajebista
          • Gość: 3mieL ]Re: trzymaj [DziĘki] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 18:07
            dzieki za cd-key ale sam mam generator wlasnie dlatego apeluje do ludzi ktory
            posiadaja orginalna wersje tej gry i podadza mi swoj cd-key bo potrzebny mi
            jest orginalny..ale dzieki za fatyge
            • cafetytus numery 27.02.04, 20:40
              Człowieku a może chcesz numery kart kredytowych i piny !!!
              skoro mnie nie stać na mercedesa to go przecież nie ukradnę !!!
              ile dałeś za komputer ? a nie stac cię na grę ?
              Jak cię nie stać to sprzedaj komputer i daj innym zarobić ;) możesz zawsze iść
              do cafe internet i grać dowoli.
              Wiem ze lepiej być snobem w domu, ale od czasu do czasu z ludzmi trzeba się
              spotkać...
              pozdrowienia od osoby której skradziono oryginalne klucze do gier
              • Gość: 3mieL Re: numery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 20:53
                sluchaj nic mnie nie interesuje ze nie masz mercedesa tylko zwrocilem sie o
                pomoc do ludzi a jak ci sie to nie podoba to napisz do "Przyjaciulki" i jak
                chcesz to mozesz podac numery kart i piny :) i nie porownuj mnie do zlodzieji
                bo ja tylko zdaje sie na dobra wole ludu:) narka
                • eressea Re: numery 27.02.04, 21:26
                  >jak ci sie to nie podoba to napisz do "Przyjaciulki"
                  "Przyjaciółki" :P
                  >i nie porownuj mnie do zlodzieji
                  Sorry, ale porównanie do _złodziei_ jest jak najbardziej na miejscu.
                • Gość: mgregor Re: numery IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 28.02.04, 10:45
                  A niby dlaczego ktos mialby dac Ci swoj orginalny Cd-Key i samemu odbierac
                  sobie mozliwosc grania w necie???? Trzeba by byc frajerem zeby zrobic cos
                  takiego....
    • Gość: wredny OJ PROBLEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 21:25
      Gość portalu: 3mieL napisał(a):

> ...sluchaj nic mnie nie interesuje ze nie masz mercedesa ....
      > ... i nie porownuj mnie do zlodzieji
      > bo ja tylko zdaje sie na dobra wole ludu:) narka

facet naprawde nie kumasz o co biega ?????

• Gość: haha Re: OJ PROBLEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.04, 02:10
        Ty 3miel nie rozumiesz chyba tego,co zasugerował ktos przed chwilą. Tak sie składa,że jezeli ktos podaje swój cd-key w necie,to potem sam nie moze z niego korzystać. Cd-key jest "jednorazowy". Znajdziesz go w pudełku z grą;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka