Dodaj do ulubionych

Niestrzelankowy symulator lotów

• baranczukowa Re: Niestrzelankowy symulator lotów 08.03.04, 11:36
      Chciałabym zrobić mężowi, (który marzy o czymś takim) prezent - grę komputerową
      z symulatorem lotów ale bez strzelania, walk powietrznych itp. Nie może to być
      też gra "ekonomiczna "gdzie tworzy się np. linie lotnicze. Mam nadzieję, że
      istnieje jakiś symulator, gdzie się po porostu lata i podziwia widoki, - nie
      ważne czym - szybowcem, balonem, boeingiem, dwupłatowcem czy na lotni.
      Bardzo prosze o wszelkie informacje, jak coś takiego znaleźć, -bardzo, bardzo
      chciałabym zrobić mojemu ukochanemu taką niespodzienkę.
      Anka Baranka
      • Gość: ceti Re: Niestrzelankowy symulator lotów IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.03.04, 12:19
        przykład pierwszy z brzegu: microsoft flight simulator, na przykład wersja 2004. można polatać wszystkim: od małej awionetki począwszy, na jumbo jetcie kończąc. ile kosztuje - nie mam pojęcia.
        więcej informacji o programie tutaj: www.microsoft.com/games/flightsimulator/
      • Gość: cs Re: Niestrzelankowy symulator lotów IP: 195.215.5.* 08.03.04, 12:20
        chyba Microsft Fly Simulator:
        www.microsoft.com/games/flightsimulator/screenshots.asp
        zobacz tez Flight Sim 2004
        flyawaysimulation.com/article110.html
        • Gość: CCCP Re: Niestrzelankowy symulator lotów IP: 213.199.192.* 08.03.04, 13:04
          Microsoft Flight Simulator !A tak przy okazji kiedy będzię w sprzedaży w Polsce
          Microsoft Train Simulator 2?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka