anna451 01.08.10, 19:52 ponieważ skończył mi się tusz czarny w drukarce hp/kolorowy jeszcze nie/ kupiłam nowy oryginalny/ ale po założeniu niby drukuje a kartki wychodzą puste tak z czarnego jak i kolorowego.Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
printmasta Re: mam problem z drukarką 04.04.12, 10:29 Mam to samo ale tylko na czarnym. Oddaje drukarke do seriwsu, jak będe wiedział co to, to napisze. Oby tylko nie głowica... Odpowiedz Link Zgłoś
matiwia Re: mam problem z drukarką 03.03.15, 15:56 napisz do pracowników firmy tusze. info, na pewno rozwiązą ten problem Odpowiedz Link Zgłoś
niemamgazety Re: mam problem z drukarką 08.04.15, 14:48 Możliwe że podajnik się zepsuł lub ewentualnie zły tusz kupiłeś. Jeśli to pierwsze to troche gorzej, będzie trzeba kupić nowy, polecam czescidodrukarek.pl/. Dobre, tanie i sprawdzone części. Odpowiedz Link Zgłoś
songocham Re: mam problem z drukarką 30.05.15, 12:17 Bardzo mozliwe ze to problem wlasnie w tonerze. kserokopiarkiricoh.pl/artykuly/item/45-jak-uniknac-problemow-z-tuszem Ciezko powiedziec. Moze sie cos wylalo, ale przy oryginalnym to watpliwe, a moze zle dbasz o sprzet ;) Odpowiedz Link Zgłoś