Dodaj do ulubionych

POMOCY - Zagineła Partycja D

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.09.10, 20:40
Generalnie pierwszy raz spotykam się z takim przypadkiem.Podaje linka co by się nie powtarzać na każdym forum.

www.forumpc.pl/index.php?showtopic=176405&st=0&gopid=1091482&#entry1091482
Pozdrawiam Wszystkich
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: POMOCY - Zagineła Partycja D IP: *.multimo.pl 22.09.10, 22:10
      W najgorszym razie uszkodziłeś system. Spróbuj przywrócić system. I sprawdź w słowniku języka polskiego znaczenie słowa "bynajmniej".
      • slawek_62 Re: POMOCY - Zagineła Partycja D 23.09.10, 11:27
        Wpisz w google :
        DMDE odzysk partycji
        Miłej lektury.
        Zdecydowanie lepsze efekty daje myślenie przed zrobieniem czegoś, niż zastanawianie się co spieprzyłem
        • Gość: MrBungle Re: POMOCY - Zagineła Partycja D IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.09.10, 15:52
          "Zdecydowanie lepsze efekty daje myślenie przed zrobieniem czegoś, niż zastanawianie się co spieprzyłem"

Zdecydowanie masz racje , ale my nie o tym prawda ?

dziękuje za link.
      • Gość: MrBungle Re: POMOCY - Zagineła Partycja D IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.09.10, 15:50
        SUPER EXTRA ODPOWIEDŹ.Po prostu terminator - informatyk .W dodatku polonista dyplomowany!

Sprawdź znaczenie słowa POMOCY , miast przejmować się stylistyką zdań.

Pozdrawiam Pana Moderatora, Administratora, Terminatora - Miodka.
        • Gość: petroll Re: POMOCY - Zagineła Partycja D IP: *.acanac.net 23.09.10, 17:01
          sprawdz czy partycja ma przypisana literke.
        • Gość: 802.11n Re: POMOCY - Zagineła Partycja D IP: *.multimo.pl 23.09.10, 18:06
          Wyluzuj, nieuku po giertychowskiej maturze. I nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Unikniesz kompromitacji w towarzystwie.
          • tiges_wiz Re: POMOCY - Zagineła Partycja D 23.09.10, 19:17
            na na pierwszy rzut oka myslalem ze to jakas kronika policyjna i kto to, do cholery, jest ta Patrycja D. ;)
            • Gość: petroll Re: POMOCY - Zagineła Partycja D IP: *.acanac.net 27.09.10, 15:35
              tiges to taki maly, zlosliwy i nadety bucek na tym forum. Nie przejmuj sie nim i rob swoje.
          • Gość: MrBungle Re: POMOCY - Zagineła Partycja D IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.09.10, 21:55
            Nie mam matury.Nie używam słów których znaczenia nie znam. Za to poznałem tuzin takich znafcuf jak Ty co więcej mają do powiedzenia o kimś (oczywiście przez neta) niż na temat komputerów.Popraw pokrywki na nosie i do nauki.Naucz się przede wszystkim tego że grzeczniej jest jeśli już musisz poprawić kogoś z ortografii lub stylistyki - prywatnie.Zaufaj mi , robiąc to publicznie zawsze będziesz zerem.Zakładam że robisz to dlatego że inny znafca kiedyś poprawiał Ciebie.
            Pozdrawiam Pana uczonego dyplomowanego mechanika.
    • straszny_nudziarz Re: POMOCY - Zagineła Partycja D 27.09.10, 07:20
      Płyta SysrescueCD - uruchomisz z niej komputer (z bootujesz, jak z instalki) - jak się uruchomi, nie wyskakuj przez okno (to Linux - konsola), uruchom polecenie testdisk (program testdisk), on jest do odzyskiwania skasowanych partycji
      Sznurki:
      www.sysresccd.org/Main_Page
      www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Step_By_Step
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka