Gość: ella IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.11, 14:30 Witam, ostatnio 4 letni synek siostry zrobił mi spustoszenie w komputerze i między innymi chyba usunął cd-rom. W każdym razie nie ma go w Mój komputer. Czy można go jakoś przywrócić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kolobos Re: Brak CD-ROM IP: *.zask.pl 12.03.11, 14:43 Widac go w menadzerze urzadzen? Uruchom fix stad: support.microsoft.com/kb/982116/pl Link Zgłoś
Gość: ella Re: Brak CD-ROM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.11, 14:49 A jaka jest ścieżka to menadzera urządzen? Link Zgłoś
Gość: . Re: Brak CD-ROM IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 15:03 Kliknij prawym na ikonie Mój Komputer -> Zarządzaj -> Menedżer urządzeń Link Zgłoś
Gość: ella Re: Brak CD-ROM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.11, 15:04 Tak, jest Stacje dysków: ST... I CYFERKI Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Brak CD-ROM IP: *.zask.pl 12.03.11, 16:25 Uruchomilas fix ze strony ms, do ktorego link podalem? Link Zgłoś
Gość: ella Re: Brak CD-ROM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.11, 16:36 tak, ale nie mam pojecia o co w tym chodzi... Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Brak CD-ROM 12.03.11, 18:05 to zanies komputer do serwisu niech ci to naprawia. Link Zgłoś
Gość: . Re: Brak CD-ROM IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 19:39 W menedżerze masz informację że urządzenie działa prawidłowo? W zarządzaniu dyskami napęd ma przypisaną jakąś literę? Jeżeli problem wystąpił niedawno to możesz spróbować przywracania systemu. W menedżerze kliknij prawym na napędzie i wybierz Odinstaluj Po restarcie system powinien wykryć nowe urządzenie i automatycznie zainstalować sterowniki. Pobierz i uruchom DVD Repair Usuń zaznaczenie przy dwóch opcjach które będą zaznaczone i kliknij Repair DVD. www.rizone3.com/archives/93 Link Zgłoś