Dodaj do ulubionych

MP4 - pomóżcie mi proszę

30.03.11, 21:08
Słuchając muzyki przez słuchawki, słyszę dźwięk również poza nimi, tzn. wszyscy wokoło też go słyszą:) Pewnie śmiesznie tłumaczę.... Chodzi mi o to, co zrobić, żebym tylko ja słyszła to, co odtwarzam - właśnie w słuchawkach? Czy to się gdzieś jakoś ustawia, czy ta moja MP4 jest zepsuta?
Pewnie to banalne pytanie, ale dla mnie to jakaś czarna magia. Może znajdzie się jakaś pomocna dusza? Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: MP4 - pomóżcie mi proszę IP: *.home.aster.pl 30.03.11, 21:10
      A co to za urządzenie?
    • Gość: Greg Re: MP4 - pomóżcie mi proszę IP: *.unknown.vectranet.pl 30.03.11, 21:15
      Taka uroda słuchawek, które dostałaś z odtwarzaczem podobnie jak innych dousznych (nie mylić z dokanałowymi), zwanych potocznie "pchełkami" - nie izolują od otoczenia. Żeby zapewnić sobie izolację musisz zmienić słuchawki na dokanałowe lub nauszne zamknięte - po więcej udaj się na forum.mp3store.pl lub audiohead.pl - tam na pewno uzyskasz fachową pomoc.
      • qamyczeq Re: MP4 - pomóżcie mi proszę 30.03.11, 21:32
        Dziękuję za bardzo szybką pomoc. Ta MP4 to nagroda, którą córka otrzymała w konkursie, raczej z dolnej półki cenowej - żadna znana mi firma, nawet w tej chwili nie pamiętam nazwy - Vedia, czy coś w tym stylu.
        Rozejrzę się za nowymi słuchawkami. Dziękuję jeszcze raz:)
        • Gość: Greg Re: MP4 - pomóżcie mi proszę IP: *.unknown.vectranet.pl 30.03.11, 21:38
          Vedia akurat kiedyś robiła b. dobre odtwarzacze (vide V39), ale i kompletne gnioty (A10) oraz OEMy chinszczyzny - poczytaj odpowiednie działy na forach, popytaj.
    • bimota Re: MP4 - pomóżcie mi proszę 30.03.11, 23:52
      Chcecie rownouprawnienia to pytaj na babskim forum, tam ci doradza :P
      • Gość: x x x x x x Re: MP4 - pomóżcie mi proszę IP: *.c194.msk.pl 31.03.11, 05:04
        bimota napisał:

> Chcecie rownouprawnienia to pytaj na babskim forum, tam ci doradza

chociaz wiesz co to logika ????????

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka