12.07.11, 06:28
Podłączam nokie e51 przez USB do komputera PC celem wykrycia karty pamięci, pc w ogóle nie widzi pamięci przenośnej?
Co zrobić?
Obserwuj wątek
    • user0001 Re: nokia e51 12.07.11, 07:43
      Symbian po podłączeniu powinien zapytać o tryb pracy USB. Wybierz coś nazywającego się podobnie do Pamięć masowa.

Jeśli nie ma takiego pytania, to poszukaj w ustawieniach telefonu czegoś nazywanego Ustawienia połączeń i sprawdź czy tam nie został wybrany tryb synchronizacji z oprogramowaniem Nokii.
      • darekocur Re: nokia e51 12.07.11, 15:58
        właśnie wybieram ten tryb drugi z kolei który jest odpowiedzialny za "pamięć masową" pierwszy nazywa się "PC suite", i po podłączeniu kabla słyszę potrójny dżwięk zamiast podwójny.
        a w drugim systemie operacyjnym też XP widzi normalnie bez problemu.
        • Gość: coccolinka Re: nokia e51 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.11, 10:50
          Witam serdecznie
          Dostałam telefon nokia e51 od brata, któremu zabawka się znudziła. Telefon ma powyrywane wszystkie boczne przyciski i w związku z tym nie da się go włączyć. Po podłączeniu do ładowarki normalnie się ładuje.
          W sklepie zaśpiewali mi 70 zł za wymianę korpusu, co "ma załatwić sprawę".
          Czy spotkaliście się z czymś takim?
          Proszę o pomoc, czy mogę sama kupić taki korpus i go wymienić? czy problem może leżeć jeszcze gdzie indziej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka