Dodaj do ulubionych

Program do zbierania MOICH haseł

IP: *.dynamic.mm.pl 13.08.11, 15:40
Szukam programu, którym pozbieram moje hasła z przeglądarki IE, tzn. hasła z różnych serwisów z których korzystam i najlepiej też loginy. Chcialbym żeby te hasła były zebrane w jednym miejscu i zabezpieczone innym hasłem żeby nikt kto korzysta z mojego kompa nie mógł ich odczytać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: Program do zbierania MOICH haseł IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.11, 15:54
      Takich programów jest wiele, ja dla przykładu używam Lastpass.
      • Gość: bartek Re: Program do zbierania MOICH haseł IP: *.dynamic.mm.pl 13.08.11, 16:16
        a jak nim zaimportować hasła? Bo nie ogarniam jak to zrobić.
        • Gość: Greg Re: Program do zbierania MOICH haseł IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.11, 17:05
          Sam zbierze hasła zapisane w przeglądarce.
    • jan-w Re: Program do zbierania MOICH haseł 13.08.11, 20:12
      Nie wiem jak w IE, ale w FF nie potrzeba osobnego programu. Narzędzia/Opcje/Bezpieczeństwo/Pamiętaj hasła. Można je przeglądać, redagować, usuwać a także dodać centralne hasło dostępu do nich.
    • Gość: a Re: Program do zbierania MOICH haseł IP: *.home.aster.pl 14.08.11, 08:19
      Załóż sobie konto na googlach i synchronizuj. Działa tylko z chrome, ale jest bardzo wygodne.
    • pursat Re: Program do zbierania MOICH haseł 14.08.11, 13:01
      Tak na marginesie...
      Porządne hasło to ja mam do banku i allegro. Da radę zapamiętać.
      Cała reszta stron to jeden login i jedno hasło. Nie popadajmy w paranoję z tymi zabezpieczeniami :-)
    • Gość: dasd Re: Program do zbierania MOICH haseł IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.08.11, 21:50
      keepass

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka