a.g9910 30.08.11, 07:14 mam dane na ipodzie, chciałam tam coś dorzucić, posegregować, ale jak włączam do kompa to pisze sformatuj dysk, jednak to formatowanie utraci wszystkie dane, jak tego uniknąć? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Greg Re: iPod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.11, 08:46 iTunes wgrany? Jeśli tak i dalej otrzymujesz komunikat o błędzie, to tylko "odtworzenie"/restore w itunes może ci pomóc, ale wtedy tracisz dane z odtwarzacza. Link Zgłoś
Gość: a.g9910 Re: iPod IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 09:16 tak, tak itunes wgrany, a idzie to jakoś ominąć? odinstalować??? Link Zgłoś
Gość: Greg Re: iPod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.11, 09:45 Co chcesz odinstalowywać? iTunes? Po co? Skoro masz problem z odtwarzaczem to restore z poziomu itunes będzie najprostszym rozwiązaniem. Poza tym - naprawdę nie masz nigdzie więcej utworów zgranych na iPoda? Pogratulować logiki... Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: iPod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 09:53 "Gratulacje" za logikę na leżą się również z powodu samego faktu posiadania iPoda, czyli problemy na własne życzenie, Dlaczego ? Bo mając iPoda jesteś przywiązana (jak pies do budy) do tego iTunes i bez niego nic nie zrobisz. No ale "w nagrodę" masz Apple i do tego drogo. Niektórzy nazywają to snobizmem. Link Zgłoś
a.g9910 Re: iPod 30.08.11, 13:10 Fakt jestem laikiem w tej dziedzinie, ale myslałam ze mogę sobie wgrać muzę jak do mp4 i po problemie Link Zgłoś
jeepwdyzlu lajosz dyletant 30.08.11, 14:35 wiesz kto jest największym sprzedawcą muzyki na świecie? 10 lat temu te bzdety które piszesz miałyby jakieś usprawiedliwienie.. ale dziś? Apple UDOWODNIŁ, że miał rację, lajosze bredzą i nic nie kumają nie odpisuj jeep Link Zgłoś
Gość: Greg Re: lajosz dyletant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.11, 15:19 Fiat sprzedaje więcej aut niż Rolls-Royce, więc jest od niego lepszy - durny sposób myślenia. Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: lajosz dyletant 30.08.11, 15:41 [i]Fiat sprzedaje więcej aut niż Rolls-Royce, więc jest od niego lepszy - durny sposób myślenia. ---- lepszy nie jest ale zajmuje jakieś 100 razy więcej miejsca na rynku jest wielokrotnie bardziej dochodowy a jak zechce sobie kupić RR - jak kupił Ferrari - to zrobi to w 10 minut j Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: lajosz dyletant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 15:33 Jest i on. Wielki jeepwdyzlu. Obrońca i apologeta jedynie słusznej firmy BACZNOŚĆ __ Apple__ Spocznij. A pisałeś, ze się tu już nigdy nie pojawisz. Notabene Twój nick też co nieco o Tobie mówi bo Jeep, amerykański (jakżeby inaczej w Twoim przypadku) z silnikiem diesla to delikatnie mówiąc, nie najlepszy pomysł. No i na koniec oczywiście sorry, że ośmieliłem się jednak odpisać. Link Zgłoś
jeepwdyzlu lajosz w dodatku gupek 30.08.11, 15:42 nigdy nie miałem jeepa skoro wyciągasz wnioski z nicków to powinieneś się leczyć jeep Link Zgłoś