30.08.11, 07:14
mam dane na ipodzie, chciałam tam coś dorzucić, posegregować, ale jak włączam do kompa to pisze sformatuj dysk, jednak to formatowanie utraci wszystkie dane, jak tego uniknąć?
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: iPod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.11, 08:46
      iTunes wgrany? Jeśli tak i dalej otrzymujesz komunikat o błędzie, to tylko "odtworzenie"/restore w itunes może ci pomóc, ale wtedy tracisz dane z odtwarzacza.
      • Gość: a.g9910 Re: iPod IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 09:16
        tak, tak itunes wgrany, a idzie to jakoś ominąć? odinstalować???
        • Gość: Greg Re: iPod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.11, 09:45
          Co chcesz odinstalowywać? iTunes? Po co? Skoro masz problem z odtwarzaczem to restore z poziomu itunes będzie najprostszym rozwiązaniem. Poza tym - naprawdę nie masz nigdzie więcej utworów zgranych na iPoda? Pogratulować logiki...
        • Gość: lajosz Re: iPod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 09:53
          "Gratulacje" za logikę na leżą się również z powodu samego faktu posiadania iPoda, czyli problemy na własne życzenie,
          Dlaczego ?
          Bo mając iPoda jesteś przywiązana (jak pies do budy) do tego iTunes i bez niego nic nie zrobisz.
          No ale "w nagrodę" masz Apple i do tego drogo.
          Niektórzy nazywają to snobizmem.
          • a.g9910 Re: iPod 30.08.11, 13:10
            Fakt jestem laikiem w tej dziedzinie, ale myslałam ze mogę sobie wgrać muzę jak do mp4 i po problemie
          • jeepwdyzlu lajosz dyletant 30.08.11, 14:35
            wiesz kto jest największym sprzedawcą muzyki na świecie?
            10 lat temu te bzdety które piszesz miałyby jakieś usprawiedliwienie..
            ale dziś?
            Apple UDOWODNIŁ, że miał rację, lajosze bredzą i nic nie kumają
            nie odpisuj
            jeep
            • Gość: Greg Re: lajosz dyletant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.11, 15:19
              Fiat sprzedaje więcej aut niż Rolls-Royce, więc jest od niego lepszy - durny sposób myślenia.
              • jeepwdyzlu Re: lajosz dyletant 30.08.11, 15:41
                [i]Fiat sprzedaje więcej aut niż Rolls-Royce, więc jest od niego lepszy - durny sposób myślenia.
                ----
                lepszy nie jest
                ale zajmuje jakieś 100 razy więcej miejsca na rynku
                jest wielokrotnie bardziej dochodowy
                a jak zechce sobie kupić RR - jak kupił Ferrari - to zrobi to w 10 minut

j
            • Gość: lajosz Re: lajosz dyletant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 15:33
              Jest i on.
              Wielki jeepwdyzlu.
              Obrońca i apologeta jedynie słusznej firmy BACZNOŚĆ __ Apple__ Spocznij.
              A pisałeś, ze się tu już nigdy nie pojawisz.
              Notabene Twój nick też co nieco o Tobie mówi bo Jeep, amerykański (jakżeby inaczej w Twoim przypadku) z silnikiem diesla to delikatnie mówiąc, nie najlepszy pomysł.

No i na koniec oczywiście sorry, że ośmieliłem się jednak odpisać.
              • jeepwdyzlu lajosz w dodatku gupek 30.08.11, 15:42
                nigdy nie miałem jeepa
                skoro wyciągasz wnioski z nicków to powinieneś się leczyć
                jeep

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka