Gość: bzykbzyk. IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 18.06.04, 22:24 mozilla.org ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/mozilla/releases/mozilla1.7/mozilla-win32-1.7-installer.exe Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lipsheat Re: Wyszla mozilla 1.7 IP: *.northw01.in.comcast.net 18.06.04, 22:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=13530911 Link Zgłoś
Gość: stary wiarus Re: Wyszla mozilla 1.7 IP: *.toya.net.pl 18.06.04, 23:02 Poczekam na gotową Mozillę 1.7 PL Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: Wyszla mozilla 1.7 IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 19.06.04, 00:18 stary wiarus napisał(a): > Poczekam na gotową Mozillę 1.7 PL PL = Platinium ???? ;-)))) Jak to sie je? A co to za roznica, chcesz z OGONKAMI? Czy myslisz ze po polsku bedzie szybszy? Jak nie masz TEXT na tool bar to co to za roznica? Jest juz mozilla 1.8 alpha a za pare (10) dni juz wyjdzie: ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/mozilla/releases/mozilla1.8/mozilla-win32-1.8-installer.exe Link Zgłoś
Gość: stary wiarus Re: Wyszla mozilla 1.7 IP: *.toya.net.pl 19.06.04, 00:43 Jestem pewny, że tym razem będzie SuperGoldPlatinium! Mam 1.6PL i chcę mieć 1.7PL! Szybkość? Czy ja siedzę ze stoperem w ręku? To, co mam mi się podoba - skórka Sky Pilot, Preferences Toolbar, Kalendarz,Linky, Google Toolbar i jeszcze parę bajerków. I czy koniecznie muszę na sobie testować wszystko to, co dzień w dzień sie pokazuje? Wytrzymałem tyle to i jeszcze trochę mi nie zaszkodzi. No i lubie język polski! Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: Wyszla mozilla 1.7 IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 19.06.04, 02:24 stary wiarus napisał(a): > Jestem pewny, że tym razem będzie SuperGoldPlatinium! Mam 1.6PL i chcę mieć > 1.7 PL! > Szybkość? Czy ja siedzę ze stoperem w ręku? To, co mam mi się podoba - skórka > Sky Pilot, Preferences Toolbar, Kalendarz,Linky, Google Toolbar i jeszcze parę > bajerków. I czy koniecznie muszę na sobie testować wszystko to, co dzień w > dzień sie pokazuje? Wytrzymałem tyle to i jeszcze trochę mi nie zaszkodzi. > No i lubie język polski! A nie potrzebny ci jest najnowszy SUPERkomputer z lepszym mikroprocesorem zaplanowanym i calkowicie zrobionym w Polsce? NA PRZYKLAD: Najnowszy komputer "POLSKA", 32/64 Bit najnowszy procesor "ZOMO" zaprojektowany po przez firme "NASZA PARTIA" na rdzeniu "KGB" zaprojektowana przez ZDZISLAWA STOLZMANA na plycie "MILLER", z najszybsza pamiecia "KATYN" z zasilaczem "SASZA STOLZMAN", VIDEO 256 bit "FOZZ" z 512 MB, hard disk "JAKUBOWSKA", DVD RW -/+ firmy "KISZCZAK" a z programem do kopiowania "JARUZELSKI" z diggital rights management "KOPALNIA WUJEK", systemem operacyjnym " JEDWABNE", napisane w jezyku "LEPPER", wszystko w obudowie "JOLANTA KONTY - KOHN" w kolorze "MICHNIK", LAN firmy "RYWIN", zasilane pradem SOLIDARNOSCI "50 CYKLI CZERPIE CIAGLE PRACUJAC" z monitorem firmy "BELKA", z wirus program "KAROL WOJTYLA", firewall "GROM" broniac sie przed najgroznieszym wirusem Józefa Jędrucha "COLLOSEUM", wyszukiwarka co sie "WALESA" a wszystko finansowane po porzez osobisty bank GREGORZA WIECZERZAKA "PZU" i najnowsza 64 bit super gra "ZBIGNIEW FARMUS" ..... ??? Link Zgłoś
Gość: stary wiarus Re: Wyszla mozilla 1.7 IP: *.toya.net.pl 19.06.04, 02:42 Co jest do cholery z moim antywirusem??!!! Niby przed chwilą się aktualizował, a może udawał, co za licho? I niby z jakiej paki on siedzi cicho, jakby nigdy nic, a ja wyraźnie widzę, na własne oczy widzę, jak tuż obok( a właściwie ciut w górze) wyświetlił się jakiś wrogi kod, który ani chybi dybie na mój niewinny komputerek??!! Skandal!!! On taki cichy i skromniutki, biedaczek, może nie rozpoznaje jeszcze tych nowinek zza wielkiego oceanu, trzeba mu wybaczyć, on taki prowincjonalny(czyżby polski?) Link Zgłoś