Dodaj do ulubionych

Wyszla mozilla 1.7

IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 18.06.04, 22:24
mozilla.org

ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/mozilla/releases/mozilla1.7/mozilla-win32-1.7-installer.exe
Obserwuj wątek
    • Gość: lipsheat Re: Wyszla mozilla 1.7 IP: *.northw01.in.comcast.net 18.06.04, 22:42
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=13530911
      • Gość: stary wiarus Re: Wyszla mozilla 1.7 IP: *.toya.net.pl 18.06.04, 23:02
        Poczekam na gotową Mozillę 1.7 PL
        • Gość: bzykbzyk. Re: Wyszla mozilla 1.7 IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 19.06.04, 00:18
          stary wiarus napisał(a):

> Poczekam na gotową Mozillę 1.7 PL

PL = Platinium ???? ;-))))

Jak to sie je?
          A co to za roznica, chcesz z OGONKAMI?
          Czy myslisz ze po polsku bedzie szybszy?

Jak nie masz TEXT na tool bar to co to za roznica?

Jest juz mozilla 1.8 alpha a za pare (10) dni juz wyjdzie:

ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/mozilla/releases/mozilla1.8/mozilla-win32-1.8-installer.exe

• Gość: stary wiarus Re: Wyszla mozilla 1.7 IP: *.toya.net.pl 19.06.04, 00:43
            Jestem pewny, że tym razem będzie SuperGoldPlatinium! Mam 1.6PL i chcę mieć 1.7PL!
            Szybkość? Czy ja siedzę ze stoperem w ręku? To, co mam mi się podoba - skórka
            Sky Pilot, Preferences Toolbar, Kalendarz,Linky, Google Toolbar i jeszcze parę
            bajerków. I czy koniecznie muszę na sobie testować wszystko to, co dzień w dzień
            sie pokazuje? Wytrzymałem tyle to i jeszcze trochę mi nie zaszkodzi. No i lubie
            język polski!
            • Gość: bzykbzyk. Re: Wyszla mozilla 1.7 IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 19.06.04, 02:24
              stary wiarus napisał(a):

> Jestem pewny, że tym razem będzie SuperGoldPlatinium! Mam 1.6PL i chcę mieć
              > 1.7 PL!
              > Szybkość? Czy ja siedzę ze stoperem w ręku? To, co mam mi się podoba - skórka
              > Sky Pilot, Preferences Toolbar, Kalendarz,Linky, Google Toolbar i jeszcze parę
              > bajerków. I czy koniecznie muszę na sobie testować wszystko to, co dzień w
              > dzień sie pokazuje? Wytrzymałem tyle to i jeszcze trochę mi nie zaszkodzi.
              > No i lubie język polski!

A nie potrzebny ci jest najnowszy SUPERkomputer z lepszym
              mikroprocesorem zaplanowanym i calkowicie zrobionym w Polsce?

NA PRZYKLAD:

Najnowszy komputer "POLSKA", 32/64 Bit najnowszy procesor "ZOMO"
              zaprojektowany po przez firme "NASZA PARTIA" na rdzeniu "KGB"
              zaprojektowana przez ZDZISLAWA STOLZMANA na plycie "MILLER", z
              najszybsza pamiecia "KATYN" z zasilaczem "SASZA STOLZMAN", VIDEO 256
              bit "FOZZ" z 512 MB, hard disk "JAKUBOWSKA", DVD RW -/+
              firmy "KISZCZAK" a z programem do kopiowania "JARUZELSKI" z diggital
              rights management "KOPALNIA WUJEK", systemem operacyjnym " JEDWABNE",
              napisane w jezyku "LEPPER", wszystko w obudowie "JOLANTA KONTY -
              KOHN" w kolorze "MICHNIK", LAN firmy "RYWIN", zasilane pradem
              SOLIDARNOSCI "50 CYKLI CZERPIE CIAGLE PRACUJAC" z monitorem
              firmy "BELKA", z wirus program "KAROL WOJTYLA", firewall "GROM" broniac
              sie przed najgroznieszym wirusem Józefa Jędrucha "COLLOSEUM", wyszukiwarka
              co sie "WALESA" a wszystko finansowane po porzez osobisty bank
              GREGORZA WIECZERZAKA "PZU" i najnowsza 64 bit super gra "ZBIGNIEW
              FARMUS" ..... ???

• Gość: stary wiarus Re: Wyszla mozilla 1.7 IP: *.toya.net.pl 19.06.04, 02:42
                Co jest do cholery z moim antywirusem??!!!
                Niby przed chwilą się aktualizował, a może udawał, co za licho?
                I niby z jakiej paki on siedzi cicho, jakby nigdy nic, a ja wyraźnie widzę, na
                własne oczy widzę, jak tuż obok( a właściwie ciut w górze) wyświetlił się jakiś
                wrogi kod, który ani chybi dybie na mój niewinny komputerek??!!
                Skandal!!!
                On taki cichy i skromniutki, biedaczek, może nie rozpoznaje jeszcze tych nowinek
                zza wielkiego oceanu, trzeba mu wybaczyć, on taki prowincjonalny(czyżby polski?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka