Gość: MACIEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 14:52 CZY INSTALOWANIE SP WPLYWA NA SZYBKOSC PRACY SYSTEMU ORAZ CZY MOZE WPLYNAC NIEKORZYSTNIE NA STABILNOSC SYSTEMU I CZY ZEBY WGRAC SP2 TRZEBA MIEC WGRANY SP1? HELP!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
amon-ra Re: SERVICE PACK FOR WINXP 07.07.04, 17:08 Gość portalu: MACIEK napisał(a): > CZY INSTALOWANIE SP WPLYWA NA SZYBKOSC PRACY SYSTEMU Nie powinna. Z założenia ;) > ORAZ CZY MOZE WPLYNAC > NIEKORZYSTNIE NA STABILNOSC SYSTEMU Poprawki są po to, aby dać wynik dokładnie odwrotny. Chyba nikt na forum tutaj nie zaneguje sensu instalowania SP1 na WinXP ;) > I CZY ZEBY WGRAC SP2 TRZEBA MIEC WGRANY > SP1? HELP!! Nie, nie trzeba. Ja jednak radziłbym poczekać z tym osławionym SP2 do czasu oficjalnego udostępnienia w sieci/na Windows Update. SP2 RC2 to mimo wszystko jeszcze produkt niepełny, Microsoft nie bierze odpowiedzialności za ewentualne katastrofy z nim zwizane. Zamiast tego radzę po prostu zainstalować SP1, a na SP2 poczekać - podobno ma ukazać się w drugiej połowie wakacji, chociaż z M$ to nigdy nic nie wiadomo... Link Zgłoś
isuam Re: SERVICE PACK FOR WINXP 07.07.04, 17:50 Mogę jedynie dodać że po zainstalowaniu SP1 zaczęły mi się zawieszać niektóre gry. Ale poza tym wszystko działało w porzo. Link Zgłoś