umfana 07.07.04, 16:55 Czy z niego mozna telefonowac? Czy jest jakis program telefoniczny z ktorego mozna dzwonic? Link Zgłoś Obserwuj wątek
lksmalyszliga Re: SkypeSetup-Beta 07.07.04, 18:19 tak, Skype to program, który umożliwia prowadzenie rozmów przez neta. Do tego potrzebne są jeszcze słuchawki z mikrofonem. Program ten można sciągnąć ze strony www.skype.prv.pl PoZdRo Bartek. Link Zgłoś
umfana Re: SkypeSetup-Beta 07.07.04, 18:24 Hej Bartek! Mam oczywiscie mikrofon i glosniki(sluchawki tez).Sciagnelam sobie Skype i zainastalowalam.Niestety nie potrafie go chyba z konfigurowac, bo nie moge dzwonic i odinstalowalm go. Mam tez GG i MSN gdzie normalnie rozmawiam ze znajomymi przez mikrofon z tych komunkatorow. Pomoz mi ustawic Skype, tak abym mogla dzwonic na stacjonarne i komorki.Pozdro! Link Zgłoś
amj77 Re: SkypeSetup-Beta 07.07.04, 18:31 umfana napisała: > Hej Bartek! > Mam oczywiscie mikrofon i glosniki(sluchawki tez).Sciagnelam sobie Skype i zain > astalowalam.Niestety nie potrafie go chyba z konfigurowac, bo nie moge dzwonic > i odinstalowalm go. > Mam tez GG i MSN gdzie normalnie rozmawiam ze znajomymi przez mikrofon z tych > komunkatorow. > Pomoz mi ustawic Skype, tak abym mogla dzwonic na stacjonarne i komorki.Pozdro! Za pomoca Skype mozna jedynie "dzwonic" do osob, ktore maja ten program zainstalowany na komputerze!!! Jesli chodzi o dzwonienie na telefony stacjonarne i komorki, to ja swego czasu uzywalam AIM (AOL), jednak jakosc byla tragiczna. Link Zgłoś